Okul değil hapishane!

198 17 0
                                    

-KANG DANİEL-

"Ahh hadi ama neden okulumu değiştirmek zorundayım ben okulumdan memnunun"
"Bu sefer babanı çileden çıkardın Daniel okuldaki kızları eve getiremezsin.Üstelik okulda yaptıklarını saymıyorum bile.Orası babanın okulu diye istediğin gibi at koşturamazsın Daniel"
Ama anne,arkadaşlarımı eve getirmemin ne gibi zararı olabilirki?
yüzüme masum bi ifade takınıp yavru köpek bakışlarımı attım.
Annem bunu yermiydi? tabiki hayır. Tek kaşını kaldırıp bana alaycı bir ifadeyle baktı.
"Arkadaş?? insanlar arkadaşlarıyla yatmıyor Daniel. Sana izin veriyoruz diye abartamazsın.Her şeyin bir adabı var.Babanın iş gezisinde olmasını değerlendirmeye kalktın annem yanıma yaklaşıp yanağımı okşadı "ahh benim aptal oğlum" Yüzüm bi hayli düşmüştü.Aniden kafama dank edince yüz ifadem değişti.
"Babamın bütün bunlardan nasıl haberi oldu anne? Yoksa sen-"
"Hayır ben birşey söylemedim duraksadı "Aslında söyliycektim ama gerek bile kalmadı.Baban senin odana gizli kamera taktırm-"
"NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE?!!!!!"
aniden bağırmamla,ne bağırması kükrememle annem biraz ürktü ve kulağını kapattı
Sinirim tarif edilemez düzeydeydi
NEE!!
NASIL?!
NASIL YAPAR BUNU?!
NASIL BUNCA ZAMAN HABERİM OLMAZ?!
bağırmamdan telaş yapan hizmetçiler birbir mutfağa gelmeye başlamıştı bile
GİDİİİN! GİİTTT! KİMSE GELMESİİNN! DEFOOLL!!
Hizmetçileri bağırarak kovdum.
Annem sakin olmamı sağlamaya çalışarak elini omzuma koydu.
Ardından sinirim yerini utanca bırakmıştı.Şimdi babam benim bütün yatak maceralarımı izlemişmiydi??? Utançtan kızaran yüzümü elimle kapatıp diğer kolumu masaya dayadım "Lanet olsun...kahretsin..si-" annemin yanında küfür etmemem gerektiğini hatırlayıp kendimi durdurdum.
Annem omzumu patpatladı
"İşte babanda telefonda bu tepkiyi vermişti benim yaramaz oğlum" hafifçe güldü.
Annemin her zaman haklı ve havalı olması bazen beni sinir ediyor şu anda o bazı zamanlardan biri.
Ellerimle sinirden saçlarımı bozarken kendimi sakinleştirmeye çalışıp durumu düzeltmeye çalıştım. ellerimi içine ettiğim saçlarımdan çektim.
"Peki ondan özür dilesem bir daha böyle bir şey yapmam anne lütfen beni okuldan almayın" ellerimi kavuşturup masumca baktım.
"Hayır mümkün değil Danik babanın kuralları katıdır bilirsin hem...yeni okulunda kötü bi yer değil seveceğine eminim" derken yüzündeki alaycı ifade yeniden belirdi ama ben bunun üzerinde durmadım.İç çektim. Yapacak bir şey yoktu.Babamdan korkmuyo değildim hatta şu an karşımda olsa muhtemelen topuklardım.Ahh sahi ben babamın yüzüne nasıl bakacaktım.Adam beni kızları becerirken gördü... acaba tamamını izlemişmidir??
"DANİEELL hadi oğlum geç kalacaksın! Hemen şu saçını başını bir düzelt ve aşağı in şoför bekliyo"
Sızlana sızlana annemin dediklerini yapıp aşağı indim.Arabaya binip yukardan bakan anneme hüzünlü bakışlar attım ve ağlıyomuş gibi yaptım.Bunu yaptığımı görseler insanlar küçük dillerini yutardı ama annesinin yanında koskaca Kang Daniel bile yavru bir köpeğe dönüşüyordu işte.Araba evden çıkınca fabrika ayarlarıma döndüm. Bana bakıp kıs kıs gülen şoföre öldürücü bakışlarımı attım.Şoför aniden irkilip,işine döndü. hehe öldürücü bakışlarımın şakası yok.Kulaklıkları takıp gözlerimi kapadım.Yaşananları aklımdan çıkarmaya çalıştım.Yarı uykulu bi şekilde kapalı gözlerimi açtığımda bir tepeye doğru yokuş yukarı çıkıyorduk.tepe mi?? yok artık! Dağ başındamı bu okul?! Yoksa bu şoför beni kaçırıyomu??
"HEYY nereye gidiyoruz böyle okulun burda olduğuna emin misin?!" Sert bi şekilde sordum.
"Evet efendim babanızın talimatlarını harfiyen uyguluyorum"
Yine iç geçirdim babam benim için ne planlıyor merak ediyordum ve iyi şeyler olmadığına adım kadar emindim.Bir süre sallanarak gittikten sonra sonunda okul gözüktü
Okul büyüktü ama bildiğin dağın zirvesindeydi. Babam beni bütün dünyadan soyutlamaya,hatta burda hapis tutarak beni cezalandırmayamı çalışıyordu?!
"Kahretsin!...şoför lütfen bana buranın okul olmadığını söyle"
"Burası gideceğiniz okul efendim"
Beklediğim ama duymak istemediğim cevabı aldığımda canım dahada çok sıkılmıştı. Ayaklarımı sürüye sürüye arabadan indim.Çantamı sıkı sıkı tutarak bir hışımla okulun içine girdim.Havalı görünüyor olmalıydımki insanlar bana bakıyordu...daha çok bu ne ayak tarzında bakıyolardı ama kız olsaydılar eriyerek beni izleyecekleri test edilip onaylanmış bir gerçekti. heyy bir dakika burda neden hiç kız yok?? benden küçük oldukları belli oldukça sevimli iki çocuk yanıma gelip bana selam verdi. Bir tanesi hevesle elini uzattı.
"Selamm ben Lee Daewhi okulumuza hoş geldin"
Elini sıkıp sıkmamak konusunda uzun süre tereddüt ettikten sonra zararsız olduğunu düşünüp elini sıktım.
"Kang Daniel"
Daha sonra yanındaki fasulye kadar suratı olan çocukta kendini tanıttı
"Merhaba ben Bae Jinyoung"
Onunda uzattığı elini sıktım.
ikisi sürekli birbirlerine sırnaşıyordu ve acayip yakın görünüyolardı. Adının Daehwi olduğunu öğrendiğim çocuk hevesle bana birşeyler anlatmaya başladı ama kafama takılan birşeyler olduğunda karşımdakinin ne söylediğini duymazdım bile. Sonunda dayanamayıp lafını böldüm
"Bu okulda neden kız yok??"
İkiside kahkaha atarak bana bakmaya başladı. Daehwi gülerken o kadar tiz bir ses çıkarmıştıki kız sesi duyduğuma yemin edebilirdim. Her neyse bu gülüşler hayra alamet değildi.
"Burası yatılı bir erkek okuluda ondan" dedikten sonra gülmeye devam ettiler.
YATILI???!!
ERKEKK??!!
NEEEEEEEEEEEEEE???!!!!
Birden herkesin gözünü üstümde hissettim. Tepkilerimi asla kontrol edemiyordum ve yine aşırı bi tepki vermiştim ama şuan bu kesinlikle umrumda değildi.
BANA BUNU NASIL DAHA ÖNCE SÖYLEMEZLEERR!! SOKAYIIMM!!
Küfürler savurarak okuldan çıkarken kapıyıda çarpmıştım. Okulun dış kapısına geldim.Şoför çoktan gitmişti ve dağın başındaydım ama umrumda değildi. BEN BU OKULDA ASLA OKUMAM! HİÇ BİR GÜÇ BENİ BURDA TUTAMAZ! tam dışarı çıkacakken omzumda beni tutmaya çalışan bi el hissettim.Buda kimdi böyle görünüşünden korumayı andırıyodu .
"BIRAKKK" adam bırakmayınca suratına bir yumruk indirdim. Öfkem patlamaya hazır bir volkan gibiydi ardından bi kaç adam daha gelip beni zorla okula sokmaya çalıştılar.
BIRAAK! BIRAAKK DEDİM!! ÇEK O SİKTİĞİMİN ELLERİNİ ÜZERİMDEENN!!! BIRAKIN LAN OROSPU ÇOCUKLARIII!!!!
Tek tek gelseler hepsinin ağzını burnunu kıracak kadar güçlüydüm, ama tek başıma 4 korumayla başa çıkmam mümkün değildi. Korumalardan biri bunun babamın emri olduğunu ve bırakamayacağını falan söyledi. Aniden debelenmeyi bırakıp önüme baktığımda, nerdeyse bütün okulun dışarıda beni izlediğini farkettim.Bir grup erkek gülüyor, bir grup fısıldaşıyor, bir grupsa yalnızca endişeli gözlerle bakıyordu.Aisshh! bu sinirimi dahada artırmıştı.Sonuna kadar dirensemde başarılı olamadım.Beni okulun içine kadar yaka paça sürükleyip içeri resmen fırlattılar. evet fırlattılar.Beni, koskoca KANG DONG SUN'UN OĞLU KANG DANİEL'i oyuncak gibi yere fırlattılar.Sinirden gözüm dönmüştü. Babam bu halimi görse sadistçe bi zevk alarak gülerdi kesin.Yerden kalkmadan umutsuzca kafamı döndürdüğünde korumalar bavullarımı iç kapının önüne koyup gittiler.Hırpalanmıştım ve biraz canım yanıyordu.
"Okulumuza hoşgeldin bay Kang Asi"
Duyduğum ses iliklerime kadar işlemişti.
Yere çömelmiş bir çocuk,elini bana uzatmış,tüyler ürpertici bi şekilde gülerek gözlerimin içine bakıyordu.

Oyunkurucu&Oyunbozan/OngNielWhere stories live. Discover now