«Mise Potopení Titanicu - 1. část»

977 57 4
                                    

Ráno jsem se probudila z pokoje jako první. Když jsem uviděla Miu spát, tak jsem měla sto chutí vzít polštář a udusit jí. Ale ovládla jsem se. Oblékla jsem se a udělala hygienu. Holky se mezitím postupně probouzely a každá z nich hodila na Miu pohled alá Dneska to schytáš.
Než jsme včera došli do pokoje tak jsme vymýšleli jak to Mie co nejlépe oplatit.
A taky že jsme to vymysleli. Ale to se dozvíte později.

,,Jdu napřed!" houkla jsem na holky, které se mačkaly v koupelně u zrcadla. Na odpověď jsem nečekala a vyšla ze dveří, seběhla jsem schody dolů do společenské místnosti. V křesle seděl Sirius, který si podpíral bradu, podupával nohou a pohled měl zapíchlý do stolku před gaučem.

,,Ten stolek ti nic neudělal ne?" zeptala jsem se ho se smíchem a tím ho probrala z propichování stolku pohledem.

,,Co? Jo, no. Ne no," mumlal a zvedl se. Zamračila jsem se.

,,Co se děje Siriusi? Jsi nějak mimo," přešla jsem k němu a on si chytil kořen nosu a zmáčkl ho.

,,Dostal dopis od rodičů," promluvil za námi James. A vypadal že má stejnou náladu jako Black.

,,A to je to tak zlé?" zeptala jsem se a nechápala proč je z toho Sirius tak mimo. Uviděla jsem jak několikrát tvrdě skousl čelist.

,,Tak na to nemysli. Jestli tě to..." nestačila jsem to doříct, protože mi skočil do řeči.

,,Neřeš to," procedil skrz zuby a já se lekla, takového ho neznám. Ztěžka vydechl, obešel mě a odešel pryč. Stála jsem tam chvíli celkem zaražená a pak ke mě přišel James a hodil mi ruku kolem ramen.

,,Víš vždycky když přijde dopis od jeho rodiny má takovou náladu. Nic si z toho nedělej," povzbudivě se na mě usmál a já kývla.

,,Jdeme na snídani, ať tam zbudou nějaké vdolky," popohnala jsem nás a vyrazila k obrazu Buclaté dámy.

,,Hele Mandy básní o mě Evansová u vás na pokoji?" zeptal se a zakmital obočím.

,,Jamesii!" okřikla jsem ho se smíchem..

***

Vyučování bylo jako vždycky. Nudné Dějiny, až moc živé Lektvary u kterých, James nenápadně přidal Severusovi do kotlíku kořen z Madragory který způsobí u tohoto lektvaru jasný výbuch. Svůj smích jsem se nesnažila skrývat, takže jsem smíchy až spadla ze židle. Pak Kouzelné formule které nebyly nějak moc záživné, pak Přeměňování s McGonagallovou, ve třídě bylo hrobové ticho, nikdo nechtěl aby kočka McGonagallová vytasila drápky a nakonec Obrana proti černé magii která byla asi nejnudnější z celého dne, probírali jsme pouze teorii a poslouchat ten ruský přízvuk učitele Ilionoviče, po nějaké době drásal celkem slušně nervy.

Pak byl konečně oběd. Byla jsem hladová jako bych tři dny nejedla. A to jsem ráno vyjedla zásoby vdolků minimálně na měsíc.
Naložila jsem si stehýnka, hranolky a také něco zdravého tak dejme tomu dvě kolečka okurky by mohly stačit. Nevím jak to dělám, jím jak prase ale netloustnu. Hehe nezávidím těm co tloustnou hned co si dají kostičku čokolády. No ale teď a tady byla jiná priorita. Já, o moje stehýnka v mojí puse. Divím se že mi to od tý pusy nelítalo. Jedla jsem to jak neandrtálec, který neví co je příbor.
A po vydatném obědě měla přijít ona pomsta Mie. Celkem se těším. Nebo ne těším jsem spíš potěšena, že z celého tohohle problémů nevyvázne bez újmy. Všichni jsme se seskupili, jen Poberti, Rory, Juli, Lily a samozřejmě já.

,,Rory zvládla si to?" zeptala jsem se s obavami, protože ona měla nejtěžší úkol.

,,Ovšem že, nechápu jak může být až tak hloupá, ta musí mít dvojče tak blbý nemůže být jenom jeden," ujistila mě a ještě podotkla. Zasmála jsem se, ale při té představě jsem se zhrozila.

,,Ještě aby tady běhala další Whitmenová, to by byla noční můra," to už bych mohla jít za mozkomory a hodit s nima řeč.

,,Siriusi, Jamesi jak to vypadá u vás?" zeptala jsem se napjatě. James si hrdě odkašlal.

,,No, jelikož to jsem já a Sirius tak všechno vyšlo na jedničku," vypíchl sebe a Siria, a ještě stačil mrknout na Lily, která si nadávky tentokrát nechala pro sebe. Někdy si říkám jestli Potter nepotřebuje srazit ego.

,,Reme? Máš tu věc o které mi nechcete nic říct?" zeptala jsem se otráveně, pořád mi mluví o tom že pro mě mají překvapení a že ta věc rozhodně nezklame.

,,Peter ví kde má být?" zeptala jsem se a doufala že to ví, protože hoch tu s námi tak trochu není. Poslední dobou je pořád někde pryč a kluci ho taky moc nevídají.

,,Jestli se nezastaví u skřítků v kuchyni tak určitě," odpověděl a já se zarazila. Vážně jsem se podívala na Jamese a ten se nejspíš mého výrazu lekl.

,,Vtip, jen vtip. Ovšem že tam bude," opravil se hned a já se spokojeně usmála.

,,Takže vážení, mise Potopení Titanicu brzy začne," zlomyslně jsem se usmála a prohlédla si všechny škodolibé obličeje, dokonce i Lily byla stažena do tohoto podle mě geniálního a podle ní dětinského plánu. Jen Sirius byl jediný, který s námi nesdílel stejné pocity. Byl pořád v náladě Nemluv na mě, takže s ním nebyl přes den prý moc dobrý pokec. Musím si s ním potom promluvit.

Dneska celkem krátká ale snad nevadí. A jelikož je dneska kratší tak v nejbližších dnech očekávejte další část 💪😄 mě osobně se tahle část nelíbí a snad pro mě i pro vás bude lepší ta druhá, kde to pěkně Amanda nandá Mie. 💪😂
Zatím pá 🙋❤

Little Problem(atic)-Marauders storyKde žijí příběhy. Začni objevovat