«Catwoman»

1.5K 106 3
                                    

Amanda

Nestíhám naprosto nic. Párty začala asi tak před půl hodinou, ale i to málo stačí aby byla na mě Juli a ostatní naštvaný. Je divné, že nic neslyším stojím před Buclatou dámou a je naprosté ticho. Myslela jsem že ta párty bude slyšet až na konec hradu.

No jasně Amando, párty jsou tady zakázané a hudba bude slyšet až na konec hradu.

Promluvilo mé podvědomí. Zasmála jsem se a pokroutila hlavou.
Řekla jsem heslo a v tu ránu jsem málem leknutím vyletěla z kůže a málem ohluchla. Jakmile se obraz otevřel tak jsem slyšela až moc dobře. Hudba, křik ostatních žáků a hlavně jsem cítila vůni Ohnivé whisky. Zasmála jsme se a rychle jsem vešla. Snažila jsem v tom davu lidí najít Juli. Když jsme jí uviděla tak jsem se zasmála. Vím, že říkala něco o tom že by chtěla jít za vílu ale netušila bych že to vážně udělá. A ještě si ji předělala. Jde za krvavou Zoubkovou vílu. Teda tak vypadá. Místy natržené a polité krví světle růžové šaty. Styl aka Juli. Jestli takhle někdy vypadala Zoubková víla tak to chudáci moje zuby. Ne že bych na ní někdy věřila. To v žádném případě! Možná když jsem byla malá. Ale to je dávno!

Zavrtěla jsem hlavou a rychlým krokem jsem se rozešla k ní, zrovna se bavila s nějakým studentem. Nekompromisně jsem jí vzala za ruku a táhla nahoru do ložnic.

,,Co to?!" vykřikla a když si uvědomila že jsem to já tak vykřikla znovu.

,,Anno Kellerová?! Si děláš srandu že si přišla až teď!"

,,Promiň princezno, ale říkala jsem ti že to bude nejspíš na dýl," odpověděla jsem ji klidně a otevřela dveře do našeho pokoje.

,,Potřebuju aby si mi pomohla se připravit. A ani nevím co si mám na sebe vzít," promluvila jsem a ve spěchu začala vyhazovat věci ze skříně. Chvíli byl ticho a já pořád vyhazovala věci které se na tuto párty vůbec nehodí. Moje kamarádka si za mnou odkašlala a když jsem se otočila tak v ruce držela ramínko s upnutým dlouhým overalem s tygrovaným vzorem. Koukala jsem se střídavě na Juli a kostým.

,,Ehh.." Zasmála jsem se nechápavě.

,,To nemyslíš vážně," zeptala jsem se ji vážně, ale ona se usmívala od ucha k uchu.

,,Až moc. Bude ti to slušet... A nebo si teda vezmi něco z té tvé skříně. Pak jsem to teda kupovala zbytečně," povzdechla si a mně ji bylo líto. Jen přeci to dělala pro mě.

,,Ne to je dobrý, podej mi to půjdu si to obléct," řekla jsem a natáhla ruku ke kostýmu, který držela v rukou. Usmála se a šťastně mi podala ramínko.
Převzala jsem si ho od ní a zalezla do koupelny.

***

Řeknu vám bylo to dost těžký se do toho nasoukat. Ale jsem v tom! Potlesk pro mě.

,,Juli?" houkla jsem na ní přes dveře.

,,Ano? Už jsi oblečená?" zeptala se a já otevřela dveře.

,,No jo ale nejsem si tím úplně jistá.." zapochybovala jsem a dívala se na její obličej. Chvíli byl neutrální ale pak se ji očka rozzářila jako dítěti když vidí sladkost.

,,Kdybych byla kluk tak bych do tebe šla," řekla a asi o tom co právě řekla nepřemýšlela. Znělo to..... no úchylně.

,,Neber to nějak divně ale fakt ti to sluší, až to bolí. Vypadáš líp jak já a to ještě nejsi nalíčená," posmutněla. Ale hned na to se usmála. Vytáhla líčidla a stejně jako já ji před tím táhla do pokoje, mě teď ona natlačila k posteli na kterou jsem si sedla. Začala usilovně přemýšlet a pak začala s líčením celého mého obličeje.

Little Problem(atic)-Marauders storyKde žijí příběhy. Začni objevovat