Kapitel 14

2.3K 79 14
                                    

Kapitel 14:

Previously:

"Visst du kan ta den här nere, de finns handdukar i skåpet som du kan låna" svara jag och han hoppa fort av mig och gick mot toan i bara kalsonger. Helt sjukt.. Han var tillomed snygg och sexig bakifrån. De är inte normalt.

Vanessas perspektiv:

Jag vakna av att min mobil plinga, de var ett sms av ogge.

'Godmorgon igen sömntuta, du hade somnat när jag kom ur duschen så jag åkte till studion. Har precis träffat daff och han är ju riktigt cool ju, haha. Ses sen puss ❤️' läste jag högt för mig själv. Shit. Igår när jag vaknade nästan hatade jag ogge och idag är vi tillsammans. Undrar hur de här kommer sluta.

"Gumman, de är frukost" skrek mamma från köket.

"Jag kommer" svara jag och drog på mig mina mjukisbyxor som hade åkt av i sömnen. Jag traska snabbt upp för trappan och in till mamma i köket.

"God morgon, god morgon, sovit gott?" Fråga mamma direkt när jag satt mig vid köksbordet.

"Ja då, dudå? Jag såg allt hur du och ogge hade lindat in er i täcket och låg och krama om varandra" sa mamma med ett lurigt leende.

"Ja de var underbart, jag tror att jag börjar få känslor för honom nu" sa jag tyst och mamma log stort.

"Jag förstår de gumman, man ser de i dina ögon" svara mamma och jag rodna lite.

Ogges perspektiv:

De var extremt stelt när vi alla grabbarna nu äntligen satt runt ett bord i samma rum igen. Alla bara blängde på varandra och jag blängde ju självklart tillbaka. Haha.

"Så vart ska vi börja grabbar?" Frågade daff och kolla på oss alla.

"Att vi ska få gå här ifrån kanske?" Fråga Felix och flinade lite.

"Ja, vi vill ju inte ens vara the fooo längre" fortsatte Oscar.

"Jo jag vill" avbröt omar.

"Ja jag med.." Fortsatte jag.

"Vi gör så här, vi reder ut lite grejer. Varför är ni osams?" Började daff.

"Ärligt så vet inte jag.." Svara omar.

"Men de vet jag" började Felix.

"Ogge, lämna oss för en tjej" fortsatte Oscar.

"Jaha den där tjejen har jag hört mycket om, de råkar ju vara min brors barn" sa daff stolt medan Felix Och Oscar satt chockade.

"Men hur kan inte jag vet de? Jag har varit hennes bästis sen vi gick i blöjor.. Fast inte längre då.." de första sa han mer chockat och de sista kom ut som en viskning.

"Ja de är frågan de, min fråga till dig Oscar nu är, varför är ni inte vänner längre?" Sa daff. Både mitt och omars ansikte vreda mot Oscar och jag fick ögonkontakt med honom. Man såg på hans ansiktsuttryck att han bad om hjälp, men trodde han seriöst att jag skulle hjälpa honom nu så är han ju dum i huvudet.

"Hon är en nörd och pluggis, vi måste ha coola tjejer" rycker Felix ur sig helt plötsligt.

"Vad är de för fel med att vara en pluggis? De är väll bra med toppen betyg eller? Tänk om alla var lika tröga som dig Felix" röt jag åt honom.

"Din åsikt räknas inte, du är ju kär i henne" svara Felix drygt.

"Stopp killar, jag som känner Vanessa väldigt väl kan inte säga att hon är en pluggis, men hon är smart de är något du borde tänka på Felix" säger daff.

"Jaja, skit samma jag vill här ifrån nu" stönar Felix.

"Okej grabbar, de får vara slut för idag, men tänk gärna på allt vi sagt och allt ni har gjort tillsammans killar, både som kompisar och som the fooo. Jag lovar de att ni alla saknar de men ni vågar inte inse de" avslutade daff och vi alla reste oss upp.

"De ska vi hej då" sa jag artigt. Måste göra ett så bra intryck på honom som möjligt, vill ju inte att Vanessa ska bli besviken på mig. Hehe..

Oscars perspektiv:

Så fort jag kommit utanför dörren så brast allt, alla känslor som jag har burit på i en längre tid. Allt om vanessa, allt om thefooo, allt om oss grabbar. Vad fan håller vi på med. Vi ska hålla ihop vara kompisar allt ska vara bra, men istället så mobbar vi min förra bästa vän, röker, snusar, festar, dricker, ligger runt och är allmänt äckligt rent ut sagt. Jag Måste sluta och jag måste göra de fort.. Men hur?

Jag har ju alltid tagit ogge till hjälp, vi har varit som bröder sen vi var små och nu är allt förstört mellan oss. Jag måste fixa de här, jag skiter i Felix. Jag ska få tillbaka mina bästa vänner vare sig de vill eller inte.

I'm happy, are you? O.MTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang