Terrible Love 9.osa

1.7K 99 8
                                    

- Ma elan selleks,et sulle haiget teha. -

Kui ma nägin teda pimedast nurgast välja tulemas,tardusin paigale.Clayton mu kõrval tõmbus pingule,ta käsi tõmbas mind lähemale ja sõrmed hoidsid mind tugevamalt.Roy seis pooleldi mu ette,kuid ei varjanud täiesti vaatevälja.

Näib nagu me oleksime kohanud saatanat.Pärast kõike mida ma olen näinud,võibolla see ongi nii.

"Kui ma oleksin teadnud,et siia krantse lastakse ei oleks ma tulnud" Ei suutnud Clayton solvamata jätta.

Gage lasi kuuldavale õelda irvituse .Ta astus valguse kätte,otse meie ette.Sain näha ta nägu,mis on selle ajaga hästi jõudnud ära paraneda.Mõndadest kohtadest on see küll paistes,kuid mitte kõige hullem.Kahju,kui ma praegu seda jubedat irvet vaatan soovin,et ta ei suudaks seda teha.

"Tänane on minu õhtu,sa peaksid ettevaatlik olema sellega mida ütled.Asjad võtavad varsti uue pöörde.- Vaata aga vaata Miss Stone, milline rõõm"

Ta pöördus minu poole ja sirutas käe.Vaatasin seda vastikusega ja krimpsutasin nina.

Sellest tuleb veel üks suur jama.

Clayton lõi ta käe minema ja astus talle sammu lähemale,kuid Roy blokeeris ta tee.Tänud talle selle eest.

"Härra,pean paluma teil eemale astuda"Ütles ta autoriteetse,rahuliku häälega.

Gage ei liigutanud end.Ta pilk liikus Roylt minule,Claytonile ja sealt uuesti Royle ning ta  hakkas kõva häälega naerma.

"Clayton Nowax palkab kellegi end kontollima.Kas sa hakkad nõrgaks jääma?"

Haarasin Claytoni käest mis oli rusikasse surutud ja üritasin teda tagasi hoida.Usun,et kui ta juba minema hakkab ei ole kedagi kes teda takistada suudaks,isegi Roy mitte.

"Kontrolli oma suud!"Käratas ta ja tõmbas käe minu omast välja.

Hüppasin talle ette ning riivasin sellega Roy õlga.

"Lõpeta.Ära anna talle seda mida ta tahab.Ta on lihtsalt üks sitapea kes tahab rikkuda su õhtut ennem kui see alata jõuab" Palusin teda vaikselt.

Ta ei vaadanud mind.Ta tume pilk oli suunatud Gagele kelle naer kajas üle ruumi.

Võtsin ta näo käte vahele ja sundisin teda endale otsa vaatama.

"Palun Clayton" Mu toon oli anuv ja alandas mind täielikult.Kuid sel ei ole tähtsust,teeksin kõik et hoida ära järekordset kaklust.

Need sõnad mõjusid.Ta pilk leidis minu ja hetkeks nägin kuidas see pehmenes,kuid see värdjas otsustas uuesti rääkima hakata

"Sa kuulad mida see libu sulle ütleb.Oota vaid kui teised sellest kuulevad.Clayton on naise tallaaluseks hakanud"

Kui ta ütles viimased sõnad,kuusin karjatust mis kuulus Gagele.Ja lööke mis neid esile tõid.Kuid see ei olnud Clayton kes neid põhjustas,tahtsin selja taha vaadada,kuid ei saanud,sest Clayton üritas mind eest lükata.Tahtsin teda takistada,kuid ei teadnud kuidas.

Järgmine asi mis juhtus.Juhtus sellepärast,et olin täiesti nõutu ega saanud tegevuseta pealt vaadata kuidas ta minust eemale trügib ja sinna tormab.

Ma suudlesin teda raevukalt ja ahnelt.Nagu temagi ennem mind.Ta tahtis mind  eemale lükata,kuid ma ei lasknud.Põimisin oma käed ümber ta kaela ja tõmbasin teda lähemale.Ta ei puudutanud mind.Ta lihtsalt seisis.Ma suudlen meest,kes on praegu olekus,et ta võiks tappa kõik kes ruumis viibivad.

Suudlen meest kes ähvardas mind ja tegi mulle haiget.Põhjusel,et tean et suudan ta sellega maha rahustada.

 Hammustasin ta huult ja tundsin kuidas vere maitse mulle suhu jõudis.See tõi ta välja olekust, kus iganes ta ka ei olnud.Clayton sisises.Ta põimis oma käed ümber minu ja hoidis mind tugevas haardes.Nagu ta tahaks mind purustada.See tegi natuke naiget.Ta avas oma suu,lükkasin keele aeglaselt ja rahulikult talle kurku.Maik alkoholist puudutas mu maitsemeeli.Ta kasutas oma keelt ja tuli mulle vastu.Me ögisime üksteist näljaselt.

Terrible Love (Eesti keeles)Where stories live. Discover now