Terrible Love 44.osa

902 74 3
                                    

Põimisin sõrmed ümber kohvitassi mille ettekandja hetk tagasi lauale tõi. Käisin silmadega üle avara elegantselt sisustatud ruumi. Viie liikmeline seltskond, ruumi teises ostas laua ääres ja naermas, kaks paari eraldi laudades, sõbrannad, nautimas kespäeval teineteise seltskonda. See näib enam kui normaalne. Ma ei kuule mida nad räägivad, kuid kuulen häält sellest. Suud liiguvad, naeratus mängleb näol, peaaegu kõigil. Inimesed on õnnelikud, kusagil kaugel lõpu serval.

See on hetk, mil sa jätad oma mured seljataha või lihtsalt teeskled. Minutid, tunnid, vähemalt midagi.

Minu pilk jäi pidama noorpaaril kelle käed asetseid laual. Meesterahvas silitas aeg-ajalt naise käelaba, ilmselt ise seda märkamata. Näis, et neil on palju millest kõneleda. Nad näivad õnnelikud, nagu äsja kohtunud paar. Mingisugune emotsioon pitsitas minu sisemust, nende lihtsat, vabat ja õnneliku suhtlemist nähes. See ei ole kadedus, lihtsalt midagi mida ma üritan alla suruda, ilma et teaksin mis see on.

Ma peaaegu võpatasin, kui minu ette, teisele poole lauda, istmele maandus teismeline tüdruk.

"Anna andeks" Sõnas ta lõbusalt ja tõusis korraks, et mind põskedele suudelda. Üks tema ostukottidest, oleks äärepealt maha kukkunud.

"Andesta minu labasus, kuid ma olen kohutavalt väsinud. Liiga palju kõndimist ja inimesi. Üks kena mugav istekoht oli kõik millest ma unistada oskasin"

Naersin.

"Ole mureta, mõistan sind täielikult. Riidekapi uuendus?"

"Midagi sellist. Tead küll seda teismelise elu. Alati vaja midagu uut, eriti siis kui sa oled tüdruk. Mitte miski ei sobi ega ole ideaalne, alati mõtle mida selga panna" Ta sättis end mugavalt istuma ja tõi kuuldavale hingetu naeru.

Ma ei tea sellest midagi, kuid ma ei hakanud talle seda ütlema.

"Kena sind näha Eva. Mul on hea meel, et sa kohtuda tahtsid. Taevake, seal on palju häid sõnu mida ma kasutada tahaksin. Muide, sa näed fantastiline välja, mulle meeldib sinu stiilimuutus, see sobib sulle"

Libistasin käega üle juuste.

"Tänan. See ei ole midagi. Liiga pikka aega tagasi, ilmselt vajab värskendust"

"Rumalus, sa näed ideaalne välja ja ma tean, et minagi, tänan väga"

Hakkasin naerma, kui ta dramaatiliselt üle juuste tõmbas ja otsisin pilguga teenindajat.

"Olen kindel, et sa soovid midagi juua. Tellisin endale kohvi, kuid me võime midagi hamba alla võtta, kui see sulle sobib"

"Suurepärane. Olin siin kaks nädalat erilisel dieedil, mida üks sõbranna soovitas. Ei saa väita, et see oleks aidanud, sest peale seda oli minu isu veel suurem ja vajadus magusa järele vastupandamatu"

"Ma ei ole kunagi uskunud dieetidesse"

Ta avas menüü mille ettekandja lõpuks ometi lauale asetas.

"Jeah, mina ka mitte, kuid see oli väärt proovimist"

Järgneva tunni rääkisime me tavalisest asjadest. Nagu ilm, riided, kool, tema uued sõbrad kellest rääkides tal iga kord silmad särama lõid. Enamus ajast ma lihtsalt kuulasin ja ütlesin paar sõna vahele. See toob mulle rahu, teadmine, et ta on oma elu korda saanud. Tal on sihid ja unistused mille poole ta pürgib ja mis kõige tähtsam ta ei ole üksi.

"Oled sa kuulnud sellest uuest jalgpallurist, Shean Davinsist. Muidugi ei ole ta O'pry väärilne, kuid neetult kuum, seda võin kinnitada"

Pistsin juustutüki suhu.

"Ma ei ole viimasel ajal just meediaga eriliselt kursis, kuid luban vaadata"

Nagu ma seda kunagi olnud oleksin. Seal on tähtsamaidki asju, kui teada milline uus kuulsus on end ajalehe esikaanele võidelnud. Mind ei huvita mis maailmas toimub, kui minu enda maailm on palju tähtsam.

Terrible Love (Eesti keeles)Where stories live. Discover now