Mun elämä #1

44 9 10
                                    

Okeiokei ketään ei kiinnosta mut ajattelin päivitellä tännekin välillä jotain. Anyway, tänään se sitten vihdoin tapahtui. Yks vaihe mun elämästä on peruuttamattomasti ohi, kun peruskoulu loppui jo keväällä ja tänään mulla oli ensimmäinen päivä lukiossa ikinä. Vähänkö outoa ajatella että 2002 syntyneet on nyt jo ysejä.

Aiheesta toiseen, meidän koulun ruokalaan on tullut ihan sikasiisti margariinia annosteleva laite, jonka kyljessä on ankka. Ihan niin kuin se sitä pahaa ruokaa yhtään paremmaksi toisaalta muuttuisi.

Asiasta kolmanteen, mä olen vihdoin saanut Epäihmiset-sarjan osalta mun writer's blockin pois päältä ja olen tässä reilun viikon aikana nyt kirjoitellut enemmän kuin edelliseen puoleen vuoteen sen kirjasarjan osalta. En uskalla luvata viikoittaista ilmestymistahtia, mutta yritän kuitenkin olla ripeä, jospa jaksatte odottaa jos kukaan enää lukee sitä sarjaa.

Asiasta kukkaruukkuun, mä olen taas ihastunut. Tää on ihan perseestä. Huoh... Varsinkin kun en edes tunne koko tyyppiä.

No, tässäpä tuli avauduttua kaikenlaisesta. Mitkä on teidän fiilikset koulunalusta? Kertokaa ihmeessä jos kukaan lukee tätä! Saa myös jättää toiveita, että pitäisikö mun päivittää tätä kirjaa tälleen kuulumisten merkeissä useamminkin!

Eläkää lukeaksenne ja lukekaa elääksenne,
~ lukijapoika

Ajatusten raivoava meriWhere stories live. Discover now