#5 New Follower

167 77 11
                                    

Όταν άνοιξα τα μάτια μου είδα πολλα δέντρα γύρω γύρω που σημαινει οτι βρίσκομαι ακόμα στο δάσος. Έτσι κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν ένα όνειρο αλλά βασισμένο στην πραγματικότητα. Πάντως όλο αυτό με είχε τρομάξει για τα καλά. Ήταν ένα όνειρο πολυ πραγματικο που το ένιωσα έντονα σαν να το ζουσα εκείνη την στιγμή.

Από ότι καταλαβαίνω καθημερινά ότι όσα έχουν συμβεί αυτές τις 2 μέρες με έχουν επηρεάσει πολυ. Και δυστυχώς όχι θετικά. Μα δεν ξέρω πως να το διορθωσω αυτό. Απλά ελπίζω κάποια στιγμή να μην με βασανίζουν οι σκέψεις μου τοσο πολυ.

Κοίταξα το μπούτι μου εκεί που με είχε τσιμπήσει το φίδι. Η περιοχη εκείνη που με τσίμπησε το φίδι ήταν τυλιγμένο με διάφορα χόρτα. Όταν τα είδα αυτά ξαφνιαστηκα. Ήμουν σίγουρη ότι δεν τα είχα βάλει εγώ εκεί. Δεν ξέρω πως εμφανίστηκαν αυτά εκεί πάνω. Αμέσως όμως σκέφτηκα και αναρωτήθηκα ποιος θα μπορουσε να το κάνει αυτό για να με βοηθήσει. Το μόνο που ήξερα όμως ήταν οτι ήταν καλό.

Γύρισα προς τα αριστερά μου το κεφάλι μου και είδα τον τύπο με την άμαξα από πριν εκείνον που κανονικά είχε τρέξει να φυγει μακριά μου αλλά τώρα ηταν εδώ και στεκόταν δίπλα μου. Και αυτό αποτέλεσε την επόμενη περιεργη έκπληξη. Δεν περιμενα να τον δω. Για αυτό αμέσως τινάχτηκα και πήγα προς τα πίσω λίγο βιαστικά.

"Παρά λίγο να πάθω καρδικό." ξεφώνισα. Έβαλα την παλάμη μου στο στήθος μου στην περιοχή πάνω από την καρδιά μου και πήρα μια βαθιά ανάσα. Η έκπληξη που τον είχα δει εκεί ήταν τόσο μεγάλη και δεν θα μπορούσα να την περιμενω με τίποτα.

"Συγνώμη δεν το ήθελα αυτό. Δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Ηρέμησε." λέει χαλαρός καθως αφήνει απο τα χέρια του ένα κλαδακι με το οποιο επαιζε και μόλις τελείωσε αυτό που είπε και αφου άφησε το κλαδακι κάτω τότε σηκώθηκε κι αυτός γιατί καθόταν πανω σε μια μεγάλη και χοντρή ρίζα ενός γερικου δέντρου.

"Πώς και γύρισες πίσω και με προστατέψες; Αν υποθετο σωστά ότι εσυ βοήθησες με το τσιμπιμα του φιδιού. Εσύ ήθελες να φύγεις μακριά μου για να σωθείς." τον ρώτησα γεμάτη περιέργεια για να ακούσω την απάντηση του που ειλικρινά ήμουν πολυ περιεργη να δω τι θα πει.

"Δεν ήθελα να αφήσω ενα κορίτσι μόνο του σε ένα μέρος που δεν το ξέρει. Και μάλιστα ενώ είχε τσιμπηθεί από φίδι και η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο" μου λέει εντελώς ήρεμος.

"Α,α ναι τι έγινε, γιατί δεν πέθανα από το δηλητήριο του φιδιού;" λέω καθώς το βλεμμα πεφτει πανω στα χόρτα που ήταν τυλιγμενα στο μπούτι μου.

Storm Siren (Greek Version) Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα