#4 Fight

190 81 18
                                    

Εκείνη την στιγμή άκουσα το Νέστορα να γελάει και μέσα από τα γέλια του να λέει "με πίστεψες". Είχα μείνει άναυδη για μια ακόμα φορά. Απλά δεν ήξερα τι να σχολιάσω. Πάλι με κορόιδεψε αλλά μάλλον δεν ξέρει την παροιμία, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Δεν είπα τίποτα. Προσπάθησα να δείξω την εκνευρισμένη και θυμωμένη. Ένα μπουμπουνιτό ακούστηκε από έξω και το γέλιο του σταμάτησε απότομα. Με κοίταξε και μόλις είδε την θυμωμένη έκφραση στο πρόσωπο μου τοτε παρατηρήσα τον τρόμο στο δικό του.

Αμέσως το χέρι μου πήρε το σχήμα γροθιάς και γύρω της εμφανίστηκαν πολλοί κεραυνοί.

Έτρεξα καταπάνω του και αυτός έκρυψε το πρόσωπο του με τα χέρια.

Η μπουνιά μου σταμάτησε λίγα εκατοστά μακριά από τα χέρια του που έκριναν το πρόσωπο του. Οι κεραυνοί εξαφανίστηκαν από τα χέρια μου κι εγώ είχα πέσει στο πάτωμα από τα γέλια ενώ εκείνος με κοιτούσε σοκαρισμένος.

"ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΡΌΜΑΞΕΣ! ΠΗΓΑ ΝΑ ΠΑΘΩ ΚΑΡΔΙΑΚΌ. ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΆ ΜΟΥ" άρχισε να μου φωνάζει. Κι εγώ σταμάτησα να γελάω γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν η ώρα για γέλια. Αλλά μέσα μου ήξερα πως αυτό το συμβάν είχε πλακα για εμένα και του άξιζε μια τιμωρία γιατί ήθελα απλά να τον τρομάξω όσο με είχε τρομάξει και αυτός με όσα είχε πει και κάνει πριν λίγα λεπτά.

"Να προσέχεις κι εσύ τι λες. Εγώ απλά σε έκανα να νιώσεις τον τρόμο που ένιωσα και εγώ με όσα είπες σου αξιζεεε" λέω ωμά καθώς του χαμογελάω.

"Καλάααα" λέει και σταυρώνει τα χέρια του πάω στο στήθος του και μετά αναστεναζει. "Ωραία πάμε τώρα μπας και βρούμε κανέναν τώρα που είναι μέρα." μου αποκρίνεται για να αλλάξει θέμα και εγώ αμέσως κουνάω το κεφάλι μου θετικά και του λέω "Ναι πάμε. Δίκιο έχεις".

"Ωραία. Μία που νομίζω δεν θα πετύχουμε κάτι με αυτό" λέει και πέρνει ένα στιλέτο μέσα από ένα συρτάρι και το τοποθετεί στο παντελονι και κρύβοντας το με την μπλούζα.

Εγώ φόρεσα την κουκούλα για να βγω έξω έτσι ώστε να μην καταλάβουν το πρόσωπο μου και έχουμε θέματα μετά με κανέναν στρατιώτη ή πιστό πολιτη στο βασιλιά.

[...]

"Νύχτωσε σχεδόν και κανένα αποτέλεσμα. Όπως σου είπα." μου λέει ο Νέστορας.

"Ναι αλλά εγώ ποτέ δεν παρατάω τον στόχο μου. Θα είμαι κάθε μέρα εδώ έξω και θα τους προσέχω όλους μέχρι να βρω έστω έναν" λέω αποφασισμένη για αυτό που κάνω. Δεν μπορουσε εύκολα κάποιος να μου αλλάξει τα μυαλά.

Storm Siren (Greek Version) Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα