#3 True

240 93 14
                                    

Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό που θες να μου πεις;" λέει ο Νέστορας.

Δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να του το πω, γιατί μπορεί ο κίνδυνος να μεγαλώσει αλλά για να με ακολουθήσει πρέπει να ξέρει όλη την αλήθεια για εμένα.

Έτσι κι αλλιώς κάποτε θα το μάθει. Και αν πάει να κάνει κάτι τρελό για αυτό έχω δύναμης για να τον σταματήσω.

"Πρέπει να ξέρεις ποιον θα ακολουθήσεις γιατί αν μάθεις την αλήθεια μπορεί να αλλάξεις γνώμη." λέω και αυτός ανασηκώνει το φρύδι του.

"Τι συμβαίνει; Έχω μπερδευτεί. Τι είναι αυτά που λες; Δεν καταλαβαίνω." είπε ο Νέστορας όπως περίμενα. Δεν ήξερα πως να του το θέσω. Ήταν πραγματικά δύσκολο για εμένα αυτό.

"Λοιπόν. Εσύ αν έβλεπες αυτήν την στιγμή ένα από τα δήθεν τέρατα που νίκησε ο βασιλιάς τι θα έκανες;" θέλω να σιγουρευτώ λίγο στην αρχή για να καταλάβω τι θα κάνει όταν μάθει την αλήθεια και να δω αν πρέπει να του την πω ή όχι.

"Κοίτα πάντα ήθελα να γνωρίσω ένα για να δω πως είναι. Αλλά λογικά για να το λέει ο βασιλιάς θα είναι πολύ επικίνδυνα." απαντάει ο Νέστορας στην ερώτηση μου. Ήταν κάτι που με εξέπληξε και δεν περιμενα να γίνει. Ποτέ μου δεν είχα φανταστεί ότι κάποιος άνθρωπος θα απαντουσε έτσι.

"Και αν τυχαία γνώριζες ένα και δεν ήταν κακό τέρας τι θα έκανες;" ρωτάω γιατί ήθελα να δω τις αληθινές του προθέσεις

"Πρώτων δεν θα το εμπιστευόμουν εύκολα γιατί ξέρω ότι είναι τέρας και δεν ξέρω τις αληθινές του προθέσεις. Αλλά έτσι όπως μου τα λες όλα αυτά μοιάζει λες και ξέρεις κάποιο και θέλεις να μου πεις κάτι για αυτά." με κοιτάει με σιγουριά ότι θα απαντήσω πάνω σε αυτό το θέμα.

Ήμουν σίγουρη ότι μέσα από αυτές τις ερωτήσεις ίσως καταλάβαινε κάτι. Όμως δεν είμαι σίγουρη άμα του το πω. Δεν ξέρω τι τροπή θα πάρει το πράγμα. Είναι επικίνδυνο. Μπορεί να χάσω την ζωή μου αν δεν είμαι προσεκτική.

Πήρα μία βαθιά ανάσα και τον κοίταξα στα μάτια "Λοιπόν θυμάσαι την πριγκίπισσα που ξέφυγε από τους στρατιώτες και την χάνουν;"

"Ναι θυμάμαι" λέει και με κοιτάει με ένα βλέμμα σαν να λέει 'άντε πες αυτό που θες να τελειώνουμε'. Και ναι είχε δίκιο όσο και να τα γυροφέρνω τα πράγματα στο τέλος θα το μάθει με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο.

"Λοιπόν δεν είναι κάτι το τόσο σημαντικό για εμένα αλλά για εσένα μπορεί, οπότε κοίτα να συγκρατήσεις τα νεύρα αν έχεις όταν μάθεις την αλήθεια για εμένα" λέω και το χέρι μου αρχίζει να τρέμει και προσπάθησα να το σταματήσω κρατώντας το για να είναι ήρεμο.

Storm Siren (Greek Version) Where stories live. Discover now