→23←

2K 275 45
                                    

İyi geceler~

Şimdik ben Ex Robot bitmeden diğer Ex-lere bölüm atmamaya karar verdim. Çünkü kurguları karıştıracağım diye korkuyorum. 😂😂😂
.
.
.

Yi Fan  numarasına ulaşabildin mi? "

Chanyeol enstitüde Baekhyunun odasına bağırarak girdiğinde Yifan kulağındaki telefonu hızla indirmişti.

"Hayır.Telefonu kullanılmayan bir depoda bulundu. Ama hiçbir şey yok orada." Chanyeol kaşları çatılı elindeki telefona bakarken  Yİ fan telefonun kilitleyerek masaya bırakmıştı.

"Emin misin? "Diye Chanyeol tekrar sorduğunda Yi Fan  "evet "diyerek panikle önündeki dosyalara geri dönmüştü.


Baekhyunla yaptığı robot sayesinde geçridiği dört yılda Yi Fanın Baekhyuna karşı arkadaşlıktan fazlasını hissettiğine emindi. Baekhyun bir gün aramasa diğer gün sabah erkenden kapıda olurdu. Ama şimdiki davranışları ve sakinliği Chanyeolu şüpelendiyordu.

.
.
.



Chanyeol karşı koltuğunda hala aynı yerdeki monta bakarken yüksek, yılmış bir inleme bırakarak geriye yaslandı.

"Sikeyim. Chanyeol gibi neden seninle yazmadan konuşamıyorum.Beni hissedip duysaydın keşke."diye koltuğu tekmelerken aklına gelen şeyle duraksamıştı.

Baekhyun yanına geldiğinde üzerindeki kırmızı hırkayı hatırladığında  sinsice sırıtmıştı.

"Ben ve zekam. Baekhyundan sonra aşık olduğum tek şey "diye gülerek hızla bilgisayarının başına geçtiğinde hala pişkince sırıtıyordu.



.
.
.


Baekhyun korku dolu gözlerle elindeki tuhaf kelepçelere bakarken Chanyeol bir daha gebersede kahvaltı hazırlamak için dışarı çıkmayacağını söyleyip duruyordu. Kapıyı açtığında ağzına kapan ellerle ve çekiştirilmesiyle  karşı koymak için fırsatı bile olmadan bayıltılmış.


İçinde bulunduğu gri hücre duvarlarına hala bakarken kapının kulak tırmalayıcı bir sesle açılmasıyla bakışları direk o yönü bulmuştu.

"Profesör Byun Baekhyun. Sonunda sizinle tanışma şerefine nail oldum. Arkadaşınız sizi övmekte çok haklıymış"diye orta yaşlarındaki dinç görünümlü adam Baekhyunun karşısına oturduğunda, kısa olan tek bir yere takılmıştı.

"Arkadaşım? "

"Aw sanırım pot kırdım. Ama artık önemlide değil. Bundan sonra göreceğiniz tek yüz size yemek getiren robotların ve benim olacak. " diye yaşlı adam sırıtarak konuşup  ellerini cebine koyduğunda Baekhyun tıslamıştı.

"Kendinizden çok emin görünüyorsunuz? Ama şansa bakın ki ben sizi  tanımıyorum bile ve beni burada uzun süre tutma hevesinizi anlıyorum ama burada kalmayacağım."

Diye kendinden  emin bir şekillde konuştuğunda  karşısındaki adam yumruklarını sıkarak odadan çıkmıştı.

Ex Robot IV [ChanBaek Texting ]Where stories live. Discover now