→6←

2.2K 342 43
                                    

Hayalet okuyucular arada ses verin da. Okunmayla oy arasında fark tüm hevesimi kaçırıyor. Bölüm atmak gelmiyor içimden.😢😢😢






"Yi Fan sende gördün değil mi? Oydu kesinlikle oydu. "

Yi Fanın şok ifadesi hala yüzüde asılı kalmışken Baekhyun aklına yeni gelen şeyle  yatak odasına koşmuştu.

Chanyeol ona bir şey aradıklarını söylemişti.

"Tanrım olmaz, lütfen olmasın "diye yatağının alt kısmındaki gizli bölmeyi açtığında dizlerinin üzerinde çöküp çığlık atmıştı.

"Almışlar, benim tüm hayallerimi almışlar"diye bağırıp çığlık atarken Yi Fan ona yaklamaya korkmuştu.
Baekhyun sinirliyken çevresindeki her şeye zarar verme eğiliminde üstün zekalı bir insandı. Bu okul zamanlarında bile Yi Fanın onun adına zor zamanlar yaşamasına neden olmuştu.

.

.

.


"Şimdi daha iyi misin? "Diye Yi Fan onu alıp evine getirmiş ve bir bardak su uzatırken sormuştu.

"Değilim. Tüm çalışmalarım gitmiş. En önemlisi Chanyeol için yapacaklarım onlarda gitmiş. Eğer Chanyeol için olduğunu öğrenirkerse onada zarar-"

"Sikeyim Baekhyun ,Chanyeol Chanyeol Chanyeol. O bir robot. Öğrenseler bile öldüremezler. Onun canı yanmaz. Göz yaşları acıdan dolayı akmaz. Parmağını kesler hissetmez ,derisi çizilmez bile ama sen bunların hepsini hissederdin iyi ki evde değilmişsin"diye Baekhyuna çemkirirken Baekhyun arkadaşını ilk kez, böyle görmenin şokuyla elindeki bardağı yere düşürmüştü.

"Özür dilerim. Ben. Yifan, ben onu seviyorum. Delirmiş olduğumu düşünebilirsin. Ama o diğer metal yığınları gibi değil. O çok özel. O gerçekten çok özel. Onunla enstitü de bir aydan fazla süre yanından ayrılmadan birlikteydim. Vücudu insan vücudu olarak tasarlanmış. Benim kaybolan çalışmalarımı hatırlıyor musun? Human Robot çalışmasını. Chanyeol neredeyse bire bir o çalışmamın hayat bulmuş hali. Onu bana gönderen şirket bu konu hakkında bir şey bilmedikleri söyledi. Ama o insan Yi Fan. Bunun farkında değil. O bizim gibi gülebilir. Hissedebilir. Var olma nedenini öğrenmeliyim. "Diye çaresizlikle hızlı hızlı konuşurken Yi Fan artık arkadaşının akıl sağlığından şüphe etmeye  başlamıştı.

"Uyusak iyi olur Baekhyun. Çok yorucu bir gün geçirdin. Sabah daha sağlıklı  bir şekilde konuşuruz."
Diye yerdeki bardağı alıp odasına geçtiğinde Baekhyunda misafir odasına gitmişti.

Işıkları kapatıp yatağa uzandığında gözleri hala telefondaydı.

Ekranda anlamsız kodlamalar dışında bir numara olmadan nasıl ona ulaşabildiğine anlam veremiyordu.

"Chanyeol umarım iyisindir. "Diye derin bir iç çekip gözlerini kapattığında ekranın yanıp sönen ışığını görmemişti.



C-3P()-B
Efendi Baekhyun
Orada mısınız?




Ex Robot IV [ChanBaek Texting ]Where stories live. Discover now