↔13↔

2.1K 307 83
                                    

Yi Fan Baekhyun'un çocukluk arkadaşıydı. Tüm hayatı boyunca sürekli Baekhyun'u korumuş ve sevmişti. Ama Baekhyun'u hiç böyle çığlık çığlığa ağlarken görmemişti.

Ve buna Chanyeol adındaki yardımcı robotunu bulduğu anda tanık olmuştu. Chanyeol götürüldükten üç gün sonra üzerinde uyguladıkları, güvenilirliği test edilememiş bir deney sırasında ex olmuştu.

Tüm o konuşmalar ise Baekhyun'un onu eve aldığı zaman yaptığı özel çip sayesinde olmuştu. Baekhyun onun hareketsiz bedenini görmeseydi,beyni bunu reddetseydi Chanyeol hala onunla konuşabilirdi.
Ama Baekhyun ilk kez bencil davranmak istememişti.
Chanyeol'un canının acımasına katlanamazdı.

Ve şimdi...
Yaklaşık bir yıl geçmişti. Baekhyun bu bir yılda görülmemiş teknolojiler geliştirmişti. Ama hiç bir zaman robotlara yönelik bir çalışma yapmamıştı.

"Baek, bu gece yüksek bara geçip içelim mi? " diye Kris masada gözlükleriyle uyuklayan arkadaşına seslendiğinde Baekhyun irkilerek ayaklanmıştı.

"Ha?! Olur gidelim" diye yerine çöktüğünde Kris akşam için oldukça heveslenmişti. Baekhyun içmeyi severdi. İçince en azından gülümserdi. Chanyeol'u sadece o zaman ansada gülümserdi. Çünkü Chanyeol gülmesini istemişti.

Normalde beceremesede sarhoşken becerebiliyordu .

.
.
.

"Kris biliyor musun bir keresinde Chanyeol beni yıkamıştı hahaha elbiselerimi indirirken utancın ne olduğunu bilmesede başını çevimişti. Elleri tenimi okşarken o kadar güzel hissettirmişti ki ömür boyu o banyoda onunla kalabilirdim. O sonsuza kadar yanımda kalsaydı. " diye kahkaha atarken birden ağlamaya başlamasıyla Kris onu buraya getirmenin kötü bir fikir olduğunu kabul etmişti.

"Ben tuvalete gidiyorum Kris." diye sarsak adımlarla uzun koridorda ilerlerken Kris'ten yeterince uzaklaştığına kanaat getirerek çökmüştü.

"Nalet olsun neden geçmiyor? " diye söylenirken hıçkırıkları daha da yükselmiş, eli göğsünü daha fazla sıkmaya başlamıştı.

İnsanlar öylece gelip geçerken yan tarafında duran gölgeyle burnunu çeke çeke kafasını kaldırmıştı Baekhyun.

"Bir süredir izliyorum, eğer biraz daha ağlamaya devam ederseniz kalbi-"

"C-Chanyeol!"






Angst olmayacağını defalarca söyledim yinelemiş olayım :)

Yorumlarınızı heyecanla bekliyorum.

Havalar dengesiz, kendinize dikkat edin ve hasta olmayın.😘

Ex Robot IV [ChanBaek Texting ]Where stories live. Discover now