→4←

2.5K 314 88
                                    

Baekhyun evden çıkmadan önce onun hemen arkasından kapıda duran Chanyeole döndü.

"Chanyeol-ah"

Diye gülümseyip Chanyeolun yüzüne dokunduğunda buz gibi teni hissetmeyi sevmiyordu.Baekhyun her mevsim üşüyen bir insandı. Chanyeol onu ısıtsın ,onunla aklına gelecek her şeyi yapmasını istiyordu. Hikayesini ondan duymak istiyordu.Eskiden nasıl yaşadığını ,ona dair her şeyi öğrenmek istiyordu.

Genç bilim adamı olmayacak şeyler isteyerek kötü bir insan olduğunu düşünüyordu. Ama ondan daha kötüleri olduğunu unutuyordu.

"Efendi Baekhyun bir şey mi oldu? "Diye tonu hiç değişmeyen ses kulaklarına tekrar tekrar kulaklarına dolduğunda Baekhyun parmak uçlarında biraz yükselerek soluk kırmızı ,hiç değişmeyen dudaklara dudaklarını bastırdı. Ama karşısındaki ki robot,değil dudaklarını titretmek kirpiklerini bile titretmeden durmuştu

Baekhyun içinde her sabah yeşeren umutları bugün daha erken öldürerek üzgün bir şekilde geri çekildi

"Chanyeol seni seviyorum.Sen hissetmesende önemli değil. Ben ikimiz yerinede bizi tamamlarım. "diyerek gerçek hissi veren saçlara ulaşmak için parmak uçlarında tekrar yükselip karıştırarak evden çıktığında Chanyeol dakikalarca o kapıda öylece durmuştu.

Sahibinin ne yaptığına dair en ufak bir fikri yoktu ama onu göremeyecekmiş korkusunu ilk kez tatmıştı. Hatta bu o günden sonra tadacağı tek duygunun ilk aşamasıydı.

Korku...

.
.
.

"Yi Fan peşimde ne kadar daha dolaşacaksın? " diye Baekhyun gülerek süs köpeği gibi arkasında dolaşan adama söylenmeyi ihmal etmeyerek odasına ilerliyordu.

"Sen anlatana kadar. Beş saat o odadaydın Baekhyun. Tanrım bir an kötü şeyler mi yapıyorsunuz diye-ahh"

Yi Fan karnına yediği yumrukla iki büklüm olurken Baekhyun gülerek çalan telefonuna baktı.

"Evet buyrun. "

Kris karnını acısı geçsin diye okşarken  Baekhyunun rengi atmış yüzünü görmesiyle kaşlarını çattı.

"Baekhyun, heyy! "

Diye arkadaşını dürtmesiyle  kısa olanın ellerindeki telefon kayıp yerde iki parçaya ayrıldığında Baekhyun titreyerek kendine gelmişti.

"C-Chanyeol, Chanyeol yok. Almışlar. Evimin kapısı açıkmış ve her yer dağınıkmış. Ama Chanyeol yokmuş.O yok dedi güvenlik. C-Chan..."

''Hey, hey sakin ol! O bir robot ne yapabilirler onunla Baekhyun. En fazla kaplolarını... ''

"Tanrım SANA CHANYEOLLLL YOK DİYORUM. BENİM CHANYEOL'ÜM YOK. "diye tüm enstitüde yankılanan bir çığlık attığında Yi Fan dahil herkes genç adama bakakalmıştı.

Hıhhhhh. 😱😱
Chanyeol gitti...
Spoi vermek gerekirse
Bir daha dönmeyecek...
Ama başka şeyler olacak. 😂
Kendi şuan kahkaha atan kötü cadılar gibi hissettim azcık. 🙈🙈😓

Ex Robot IV [ChanBaek Texting ]Where stories live. Discover now