Chapter 5

63 2 2
                                    

-Mert akkor ezek szerint pénteken indulsz repülővel... Dublinba.

Ezzel most mit akar mondani? Mehetek velük? És a repülés? Tériszonyom van!
-Luke imádlak. Nagyon. -kezdek örvendezni. Végre láthatom a srácokat és nem döglök itthon. És persze utazok!
-Ezt eddig is tudtuk. Engem ki nem?
-Azért vegyél kicsit vissza az egódból rock sztárom. Elveszi az eszed ez a nagy turnézás...-persze hogy elveszi neki. Mégis csak több százezer lány várja, hogy egyáltalán hozzá szóljon vagy Michaell Ash esetleg Calum. Rajongóik vannak, természetes, hogy változnak. A kérdés, hogy mennyire.
-És pénteken hánykor indulnál? A magán gép fog menni érted.-kérdezi.
-Aznap este lesz koncert?-kezdek el gondolkozni. Calum azt mondta, hogy a héten minden nap koncerteznek, és megígérte, hogy egy fellépésüket megnézhetem majd. Igazán jó barát, remélem ez így is marad, és nem csak arra voltam jó, hogy valakivel chateljen mikor unatkozik. Mivel az ő hírnevük miatt veszítettem el a barátnőimet, szerintem teljesen meglepő, hogy Calummal ilyen jóban lettünk. Mivel ő (nem sokkal,de ) érettebb,mint Luke így olyan mintha a bátyám lenne.
-Igen, lesz. -válaszol kicsit bizonytalanul. Szerintem már azt se tudja milyen nap van.
-És a többiek tudják már, hogy pénteken csatlakozom?-kérdezem mosolyogva. Szinte biztos, hogy nem.
-Nem igazán volt még időm nekik ezt említeni.-vallja be.
-Akkor ne is mond nekik. Legyen meglepi.-elkezdek bezsongani, nagyon várom, hogy velük legyek. Hiányoznak a háziállataim.
-Remélem sikerülni fog... Ha a fanok mégis kiszúrnak, akkor hívj, biztos tudok majd szerezni segítséget. -kezd el megint aggodalmaskodni. Tipikus Luke.
-Oki. Viszont tudtommal el kell kezdjek pakolni, hogy egy turnéra elegendő rongyot szedjek össze. Jó éjszakát Luke!-köszönök el.
-Jól van, de nálunk még nincs este. Fél 5 van. Délután. De azért jó legyél, és neked jó éjszakát. Üdvözlöm a nagyit.-kezd el piszkálódni nevetve.
-Jól van... biztos ő is puszil. Tudod milyen. Pont e miatt (is) kell menjek. Vacsora...Szia.

Miután letettem a telefont, lerohantam vacsorázni, mivel a Nagyi mindig mérges ha nem eszem eleget.
-Mi a vacsora?-kiáltok a nappaliból.
-Rántott sajt rízzsel. A pulton van!-kapom a válaszom Nellynagyitól, aki a szobájában tévézik. Meglepő.
-Oké, köszi.
Szedtem magamnak, majd a hűtőböl kivettem a majonézt. Ez mindig van itthon, mert Ash és én is csak ezzel tudja megenni a rízst. Ez még semmi ahoz képest, hogy Mich folyton csíkokra vágott uborkával eszi a kolbászt. Egyszer én is kóstóltam, finom, de nem hiszem, hogy minden nap meg tudnám ezt enni.
Megetten a rántottsajtom, összekapartam a maradék rízsemet azt is gyorsan megettem, aztán 'rohantam' fel a szobámbapakolni. Persze csak annyira futottam amennyire törött lábbal lehet.
Miközben pakoltam rájöttem, hogy nem is igazán ismerem a bandát akinek az előzenekara a tesóm bandája. Nem azt mondom, hogy sose hallottam őket, mert az nem igaz. A rádióban többször is hallottam tőlük számokat, de eddig nem nagyon érdeklődtem irántuk. Most viszont kíváncsi lettem, ha már velünk fogok 'élni' fél évig, jó lenne ha tudnák róluk dolgokat.
Mikor bezártam az első bőröndöm, leültem az ágyra és újra felcsaptam a laptopom. Rákerestem a One Direction nevű bandára, majd megnyitottam a Wikipédiás linket, majd át olvastam a névjegyüket. Brittek, ilyen-olyan díjat nyertek, x-factorosok, nem nyertek. Liam, Louis, Harry, Niall (vele telefonáltam, azt írják ír /lol/) , Zayn. És bezártam a wikit. Nem akarok mindent pontosan tudni róluk. Ennyi pont elég.
Átléptem a Youtube-ra. Meghallhattam pár számukat, tetszettek, de a 5 Seconds of Summer számait azért jobban bírom.
Az ediggi klippeket megnézve egyértelműek a tipikus fiúbandás szerepek:Zayn a rossz fiú, Liam a jó kis fiú, Louis a vicces, Niall a kedves, Harry a lányok kedvence. Szerintem egyértelműen Niall a legszimpatikusabb a videók, a beszélgetésünk, és a 'szerepe' alapján. Kíváncsi vagyok a Szöszire élőben is. Sokkal másabbnak tűnt a telefonban mint a videókban.
Miután úgy gondoltam, hogy nem fogom a One Direction The wantednak hívni, becsuktam a laptopom, és lefeküdtem aludni.

Réka
Siettem a résszel,szerintem nem lett olyan jó, mint kellett volna, de ha neked ezek ellenére is tetszett, akkor nyomj egy csillagot, és ha véleményed van írj kommentet.
Jó éccakát!

The first line |H.S. fanfiction|Where stories live. Discover now