"Saçmalamıyorum."

1.1K 116 17
                                    

Hayatımda ilk defa gecenin köründe yolculuk yapıyordum. Jackson eve dönene kadar elimi bırakmadı bu çok tuhaf. O çok soğuk bir insan gibi görünebilir belki ama ben onun yanındayken sıcaklığını hissedebiliyorum.

~~

Sonunda eve geldik. Jackson hala elimi tutuyordu. Tam eve girecekken kendime hakim olamadım ve elimi tuttuğu elinden geriye çektim onu. Anlamsız gözlerle bana bakıyordu.

"Ne oldu Mark?"

O bana bakıyordu ben ise kafamı eğmiş yere bakıyordum. En sonunda elimi bıraktığında o soğukluğu hissettim. Ama birden iki eli ile yanaklarımı kavrayıp bana çok daha dikkatli bakmaya başladı. O gerçekten kötü biri değildi ona daha çok yakın olmak istiyordum. Bu anı koz olarak kullanıp ona sarılmayı tercih ettim. Jackson'da bana sarılırken birkaç şey söyledi.

"Beni ne abi nede bir arkadaş olarak sevme Mark. Ben kötü biriyim ve birgün bu ailenin tek varisi olarak kalacak kişi sensin."

Söylediklerini duyduğumda onu ittirip bağırdım beni dikkate almıyordu ve kısa cevaplar veriyordu sürekli...veya vermiyordu.

"Ne saçmalıyorsun Jackson? Ben sadece evlatlığım sen öz bir çocuksun."

"Değilim."

"Cidden ne saçmalıyorsun?!!?"

"Saçmalamıyorum."

"Evet saçmalıyorsun!"

"..."

Kısa tartışmamızı duyan Bayan Wang kapıyı açtığı gibi şaşkınlığa uğramıştı. Kızdığı suratından anlaşıyordu. Yanlış birşey mi yapmıştık?

"JACKSON DAHA ÇOK ERKEN!"

Ne için daha çok erken? Halüsinasyon mu görüyorum yoksa bir gizem içerisinde miyim?

"Mark tatlım sen içeri gir. Jackson ile küçük bir konuşma yapmam gerekiyor."

Kafamı onaylayan bir şekilde sallayarak içeri girdim. Saçmalamayın tabiki girmedim! Kapıyı girmiş gibi kapattıktan sonra giriş kapsının yanındaki duvarın yanına çömelip konuşmalarını dinlemeye başladım.

"Kendininde evlatlık olduğunu ona söylemeyeceksin Jackson!"

"İyi de neden?"

"Böyle olması gerekiyor. İçeri gir ve ilgilen onunla üstelikte bu konu ile ilgili tek kelime dahi etme!"

Gerçekten mi? Jackson'unda evlatlık olduğuna inanamıyorum. Neden bayan Wang bunu öğrenmemi istemiyorki? Aman tanrım geliyorlar içeri girmeliyim!

~~

Jackson bana olan davranışlarını son günlerde düzeltmeye başladı bu ondan etkilenmemi gerçekten arttırıyor.

Markson | Üvey Kardeş ✔Where stories live. Discover now