Chapter 8

556 24 4
                                    

*Г.т. Али*

-Значи той отиде на клуб? -попита Алексия.

-Нда -засмях се аз докато измивах нарисуваното от блузата му.

-Мислиш ли, че ще се напие като последния път? -каза тя.

-Не мисля така, искам да кажа, че той ми обеща, помниш ли? - отвърнах, в опит да я убедя.

-От онова време? Когато вие двамата бяхте заедно? Това беше преди 2 години. ТОЙ Е СВОБОДЕН МЪЖ ОТ ДВЕ ГОДИНИ. Един Бог знае какво е правил през всичкото това време. -запротестира тя.

-Ако има нещо, което знам то е, че в рамките на тези две години той е станал по-зрял, Лекси. -Казах въпреки, че сигурно беше права. -Какво става с теб и Мат?

-Довечера имаме среща -отговори тя с усмивка, тези двамата не си губят времето. -Всъщност аз трябва да тръгвам, за да се приготвя, чао!

-Чао! -Чух затварянето на врата зад мен.

Най-накрая приключих с прането на тениската, която вече беше избеляла. Хареса ми как се получи, за това я поизрязах малко, при ръкавите и стана много сладка. Направих си чай и реших да се поровя малко из Tumblr, което се превърна в два дълги часа, преди да получа съобщение от Киан.

От: Киан
Ела. Веднага. Кам е извън контрол.

О Боже, напил се е.

До: Киан
Пиян е, нали? Тръгвам.

По пантофи се запътих към колата му. Е, очевидно Лекси беше права, а аз имах такова доверие на това момче. Заваля като из ведро. Но дъжда беше най-малкия ми проблем, всичко за което можех да мисля в този момент бе Камерън и как да му помогна. Последния път, в който беше пиян се стигна до болница. Най-накрая стигнах до заведението. Минах през големите врати и започнах да търся Кам.

-КАМЕРЪН! -извиках с надежда, че той ще ме чуе.

-АЛИ! -с лявото си ухо долових слаб глас, но не беше на Камерън. -АЛИ, НАСАМ! -последвах звука и видях Рики и Камерън. Веднага изтичах до тях.

-Добре ли си? -попитах Камерън.

Той ме погледна и каза:
-Може би Беджи ще те убеди да си поиграеш с приятелчето ми. -той ми се усмихна мазно, докато едва държеше една 100 доларова банкнота. Това наистина ме учуди.

-КАМЕРЪН! -извиках. -Аз не съм проститутка.
Обърнах се към Рики и Конър:
-Бихтенли го завели до вана му, моля ви? -те кимнаха. -Киан, ще ни закараш ли?- той се съгласи. -ДжейСи това значи, че ти ще караш вашата кола.

Just A Roomate (Cameron Dallas Fanfiction) -bg translateWhere stories live. Discover now