~ PODĚKOVÁNÍ ~

3.7K 376 129
                                    

Ahoj všichni moji drazí čtenáři, tímto bych vám chtěla závěrečně poděkovat za přečtení Sektoru smrti. Už přišla ta chvíle, kdy příběh dostane označení dokončené. Pamatuji si moc dobře ten večer 31. 12. 2016, kdy jsem klikla na zveřejnit a nyní... píšu tohle. Nedovedu si představit, že bych příběh ukončila. Je toho mnoho. Tolik, že se obávám toho, že čtyřicet kapitol pro dvojku nebude stačit. Jako menší jsem psávala povídky a mým snem bylo jednou napsat něco jiného, něco... většího, obsáhlejšího. Díky vaší podpoře jsem s tím nesekla. Neustále mě to bavilo, stále jsem o příběhu přemýšlela, a pak se můj sen vyplnil v den, kdy jsem dopsala epilog.

Tisíceré dík patří každému, kdo dočetl až do konce. Největším potěšením pro mě je, když dáte vědět, že jste si čtení užili a strávili jste tak příjemně váš čas. Velké díky patří i všem, kteří se pozdrželi a napsali jakýkoli komentář. Každého názoru si moc cením, mnohdy jste mě i upozornili na chyby, za což jsem vám také moc vděčná. Sama si to po sobě dokážu číst stokrát a i tak se chybka najde. Takže děkuji. Děkuji i za všechny hlasy a tak nepochopitelná čísla! Nebýt vás, příběh by se nikdy na přední příčky ve sci-fi nedostal.

Děkuji vám za všechno, je vás tolik, že tomu stále nemůžu uvěřit. Každý hlas, názor či sdílení napomáhá k tomu, aby na dílo narazilo více čtenářů. Takže vám děkuji. Otevřeli jste mi dveře do jiného světa, v němž se cítím konečně sama sebou. Příběhy jsou mým útěkem od kruté reality. Sednout si za stůl s čokočínem v prázdném pokoji je snad ten nejlepší pocit. A vy, moji úžasní čtenáři (musím to opakovat, neboť vy opravdu úžasní jste), jste mojí největší pomocí. Nejen v tom, že mi velice často dokážete vykouzlit úsměv na tváři, ale hlavně v tom, že tu se mnou stále jste.

Děkuji všem, kteří tyto řádky čtou.

Děkuji každému, kdo pomáhá k tomu, aby si sektory přečetlo více čtenářů.

Děkuji i všem 'tichým' čtenářům, o kterých sice nevím, ale dílo si přečetli a já doufám, že se jim zalíbilo.

Děkuji vám, jmen by tu bylo mnoho a já nechci na nikoho zapomenout. Zkrátka vám aktivním, co čtete jako blesk a rádi se u každé kapitoly podělíte o svůj názor.

Děkuji mým nejlepším kamarádkám za jejich podporu. Vyslechnutí a rady. L., už teď se těším, až příběh dočteš.

Děkuji mému taťkovi za dlouhé večery, strávené posloucháním mých plánů a budoucího děje.

Děkuji mému náctiletému bratrovi, který se stal inspirací pro postavu Tommyho.

Děkuji mému kocourovi, panu Lordu Bertůčiovi, který mi při psaní dělal milou společnost.

Děkuji zkrátka vám všem.

- Mia ♥

Sektor smrti ➵ Kniha 1. ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat