Hoofdstuk 5

231 6 1
                                    

Ze sloeg haar armen om zijn nek en drukte haar lippen op de zijne. Hij trok haar dichter tegen zich aan en zoende terug. Ze beet op zijn onderlip, en met een kreun opende hij zijn mond. Haar tong gleed langs zijn tanden en vond de zijne.

Hij dwong haar achteruit tot ze met haar rug tegen de muur aan stond. Hij stond nu zo dicht tegen haar aan dat ze zijn hart door zijn shirt heen tekeer voelde gaan. Hij kon heerlijk zoenen, maar ze wou meer! Ze sprong op en sloeg haar benen om zijn middel. Haar handen grepen in zijn blonde lokken en hij kreunde van genot. Zonder dat hun lippen ook maar een keer contact verloren droeg hij haar naar zijn kamer. Samen vielen ze op het bed neer.

Ze duwde hem in de kussens en ging bovenop hem zitten. Haar handen gleden onder zijn shirt en ze begon langzaam zijn lichaam te verkennen. Haar aanrakingen zorgde ervoor dat er een rilling over zijn rug gleed en hij zuchtte tevreden. Toen ze haar handen terugtrok keek hij op. 'Hé, niet stoppen,' zei hij. Ze grijnsde en trok haar shirt over haar hoofd. Gebiologeerd keek hij toe hoe ze haar bh loshaakte en op de grond gooide.

Hij liet zijn ogen langzaam over haar naakte lichaam glijden en genoot van wat hij zag. 'En? Is je uitzicht goed genoeg?' grinnikte ze. Michel kwam omhoog en rolde om, waardoor Ella onder hem kwam te liggen. 'Kan niet beter,' zei hij. Ook hij trok zijn shirt over zijn hoofd, terwijl Ella zijn broek losknoopte. Binnen een paar seconden lagen ze allebei naakt onder de dekens. Hij kuste haar kaaklijn en volgde die verder naar beneden naar haar nek. Ze ademde verrast in toen hij een gevoelig plekje onderaan haar nek bereikte en zijn tanden erlangs liet glijden.

'Michel,' kreunde ze. Hij stopte en keek haar aan. 'Voor we verdergaan moet ik je iets vertellen,' zei ze. Ze keek diep in zijn blauwe ogen en voelde zich bijna schuldig. Als ze het nu zou vertellen was er een kans dat ze alles zou verpesten.

Nog even twijfelde ze. Nee, ze zou het niet zeggen. 'Ik hou van je,' zei ze. Even zag ze een witte flits toen hij glimlachte. 'Ik ook van jou,' antwoordde hij. Opgelucht liet ze haar adem ontsnappen. Hij had haar twijfel niet gehoord. Ze sloeg haar armen weer om zijn nek en hervatte de kus.

De nacht was geweldig. Veel beter dan ze had kunnen denken. Terwijl de zon tussen de gordijnen door gluurde stond Ella zachtjes op. Slaperig opende Michel zijn ogen. 'Ga je alweer weg?' fluisterde hij. Ze boog zich voorover en kuste hem zachtjes. 'Ik ga me omkleden. Ik zie je straks in de eetzaal,' antwoordde ze. Hij knikte.

Ze kleedde zich snel aan en glipte de kamer uit. In haar eigen kamer nam ze snel een douche en trok schone kleding aan. Daarna draaide ze haar haar in een knot en was ze klaar. Ze liep naar de eetzaal en haalde een broodje. Rustig keek ze rond. Sven en Koen zaten achterin, maar ze negeerde hen. In plaats daarvan liep ze naar de tafel waar Ronald en Jan aan zaten. Michel was er nog niet.

'Zou ik er bij mogen komen zitten?' vroeg ze toen ze bij hun tafel aankwam. 'Tuurlijk,' zei Jan. Ze ging zitten en begon gezellig een gesprek met Roland. Toen Michel binnenkwam keek ze op en glimlachte ze. Hij glimlachte terug, pakte wat te eten en schoof bij hen aan.

O, wat ben ik toch slecht in dit soort dingen schrijven xd Vertel me wat je ervan vind!

Valse StartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu