Vikaren

562 16 8
                                    

(Andrea sin versjon)

Jeg kan ikke fatte hva jeg hadde gjort. Jeg hadde kysset den kjekke unge Christian McFayden. Ulovlig? Ja det kan du banne på. Hvis dette kom ut til resten av verden, kommer han til havne rett i fengsel. Jeg er en idiot! Hvordan skal jeg i det hele tatt få fortalt dette til Eline, bør jeg egentlig fortelle henne det? Jeg kikket frustrert mot Eline. Det virket som at hun også var i egne tanker, rart gikk hun også. Kanskje hun hadde de fæle mensen smertene jeg hadde sist uke?  Men når jeg tenker meg om har hun gått litt rart siden i går, jeg ristet grublingen av meg og konsentrerte meg om veien igjen.

”Hei Andrea, ta en plass” Jeg snudde på hode og ble møtt av en smilende Christian. ”Å fuck.” Unnslapp meg, og de andre i klassen begynte å le i kor. ”Jeg mener, em” Jeg kjente hvordan jeg rødmet kraftig da jeg snudde meg og gikk med kjappe skritt til plassen min. ”Vel, som jeg sa i ste skal jeg være vikar for læreren deres i dag.” Han smilte lett utover den lille spanskklassen vår og møtte til slutt øyenkontakt med meg. Jeg ville se vekk, men klarte det ikke. De brune øynene hans var som klistret til mine blå.

”Er det ikke friminutt nå Christian?” Charlotte kastet på det lange blonde håret sitt da hun lente seg godt til rette i stolen sin. Christian så fort på klokken på veggen bak seg. ”Ja, greit ta friminutt alle sammen.” jeg pakket sammen tingene mine fort og gjorde meg klar til å spurte ut døren. ”Kan jeg få et ord med deg Andrea?” Jeg snudde på hælen og kom inn igjen i klasserommet. Christian lukket døren til klasserommet og stilte seg rett foran meg. ”Jeg tror vi må snakke om det kysset.” Jeg så ned i bakken, jeg ville ikke ha denne samtalen. ”Du kan ikke fortsette å ignorere meg på denne måten, jeg er læreren din og hvis du ikke likte det lover jeg at det aldri vil skje igjen.” Det var første gang jeg hadde sett Christian så sårbar som dette. Han rødmet til og med under bablingen.

”Jeg likte det!” Avbrøt jeg han kjapt. Han så opp på meg. ”Men..” Jeg avbrøt han igjen. ”Ikke si mer.” Han tok et steg nærmere. ”Jeg er læreren din, dette er galt av meg. Det er jeg som er den ansvarlige” Han snudde seg vekk og lå den ene hånden over tinningen. Han så faktisk trøtt ut. Vi sto slik i stillhet for noen minutter, vendt fra hverandre. Før han snudde seg igjen, jeg tok et steg nærmere han. ”Jeg er like ansvarlig for det som skjedde, og hvis du…” Jeg rakk ikke si mer for plutselig sto Christian rett foran meg. Jeg kjente at han lå den ene hånden sin på hoftene mine og den andre løftet han opp mot kinnet mitt. Berøringene hans fikk huden til å knistre der han berørte. Han bøyde seg ned, og leppene våre møttes. Det tok ikke lang tid før Christian dyttet meg lekent opp mot veggen og kysset meg langs halsen. Jeg dro fingrene mine gjennom de herlige krøllene hans og tillot meg selv å føle meg elsket for bare noen minutter.

Vi snudde oss brått mot døren da det banket på. Rektor Fjellstrøm åpnet den forsiktig, før han stakk hode inn og så opp mot oss. Christian hadde for lengst snudde seg vekk fra meg. ”Er leksen oppfattet?” Han smilte vennlig mot meg, som om alt var normalt. Det irriterte meg, det irriterte meg at han så lett avfeide hendelsen . ”Ja, herr McFayden.” Det å bruke etternavnet hans var en måte å demonstrere at jeg brukte den samme teknikk som han brukte, før jeg spaserte ut til de andre. Jeg vet at det er tåpelig av meg. Selvfølgelig kunne han ikke ha et forhold til en av studentene sine til tross for at aldersforskjellen var aldri så liten. Jeg sukket oppgitt før jeg gjorde meg klar til nok en time.

Ulovlig kjærlighetWhere stories live. Discover now