Fotballturneringen

340 10 7
                                    

(Eline sin versjon)

Det er torsdag. Nest siste skoledag er kommet, og den obligatoriske fotballturnering skal starte. Jeg var tidlig ute denne morgenen. Andrea hadde forsovet seg denne dagen også. Typisk henne. Jeg gikk inn skoledøren, la sekken i skapet, og la merke til hvor uvanlig stille det var. Den lange gangen hvor alle alltid befant seg, var bekmørket. Bare en lysstripe fra gymsal-døren lyste så vidt opp gangen. Jeg vet ikke hva som trakk meg mot det, men jeg gikk med målbevisste steg mot gymsalen. Desto mer jeg nærmet meg, jo høyere ble lydene av en ball som traff gulvet. 

I midten av gymsalen sto Dennis og Marcus å lekte seg med ballen. Selvfølgelig var de å finne her. I det jeg entret gymsalen, skøyt Dennis ballen hardt mot meg, mens han ropte "tenk fort!" Jeg tok i mot ballen og vi begynte å spille for å få tiden til å gå. Som vanlig, små flørtet de med meg. Men når alt kommer til alt, så finnes det ikke en jente på denne skolen de ikke har flørtet med.  Jeg kunne ikke annet enn å le. Vi spilte i et par minutter før telefonen min ringte. Andrea var ankommet skolen, noe som passet bra da jeg skulle hente meg noe å drikke. Da jeg gikk mot døren, så jeg skikkelsen av en høy mann. Hjerte begynte med en gang å slå hardt i brystet. Jeg visste godt hvem det var. Jeg prøvde å gå med selvsikre steg, men gangen ble bare mer og mer klossete da mistanken min ble bekreftet. 

Lent inntil døren, med armene i kors, sto Christian og studerte meg. Når vi var kommet så nærme at ingen andre kunne høre oss, lente han seg litt forover mens han sa med en lav stemme "Holder det ikke med en Eline?" Jeg tok et steg nærmere, lente meg litt inntil han, og hvisket "Kom igjen Christian. Ikke si du er sjalu på to smågutter?" Fornøyd med comebacken min, smilte jeg tilfreds, og lot han bli stående alene i døråpningen. 

Jeg skyndet meg mot skole-inngangen for å møte Andrea. Ubevisst om at jeg fremdeles smilte etter møtet med favorittlæreren, ble jeg møtt med Andrea sin kommentar: "Hva er det du smiler sånn for?" Litt flau over å ha blitt fersket, byttet jeg raskt emne. Flere og flere folk strømmet inn skolen, i retning gymsalen. Andrea var ivrig med å dra meg etter de andre. Kampene skulle starte allerede klokken 08.15. Da første kamp startet, gikk jeg bort til laget mitt, og Andre satt seg med sitt. Irriterende nok, kom vi ikke på samme lag. 

En kamp mellom lærere ble avsluttet i det Christian sitter seg ved siden av meg. "Takk for sist" sa han mens han pustet tungt ut. "Jeg visste ikke at du hadde et slikt fotballtalent." sa jeg for å unngå å snakke om det forrige møte. "Det er mye du ennå ikke vet om meg" svarte han og la håndflaten lekent på innsiden av låret mitt. Han tok den raskt tilbake, slik at ingen la merke til det. Jeg klarte ikke å benekte hvor sexy den hese stemmen hans var etter en liten fotball-økt. Jeg kjente en varme strømme  i ansiktet mitt, og skjønte med en gang at jeg var rød i kinnene. Christian reiste seg sakte opp, men slapp ikke blikket mitt. Han bøyde seg litt nærmere som om han skulle fortelle meg en hemmelighet.  "Jeg liker å se hvilken påvirkning jeg har på deg." sa han før han snudde seg og gikk. Ropene fra de andre lagspillerne mine, vekket meg fra transen etter overraskelsen over hva han nettopp hadde fortalt. Vi skulle spille mot Christians lag. 

Før dommeren blåste i gang kampen, fikk jeg tid til å beundre hvor fantastisk deilig Christian var med strikk i håret. Synet av hans kropp distraherte meg i det kampen begynte. Gjennom hele første omgang kjempet vi begge hardt for å ha nærkontakt med hverandre. Da hans lag skulle kaste, løp jeg raskt bort for å passe på jeg sto nærmest han. Like før motstanderen kastet ballen, plasserte Christian håndflatene sine på skuldrene mine og dro meg inntil kroppen hans. Min rygg mot hans muskuløse bryst. Vi sto så nærme at jeg kunne kjenne pusten hans i nakken. Jeg stivnet og han dro meg nærmere. Så nærme at jeg kjente bulen hans rett over rumpe-partiet mitt. De få sekundene inntil hans kropp, føltes som flere minutter. Jeg pustet tung ut i det han tilfreds slapp taket og lot meg bli stående alene. Hvordan kunne han tease meg på denne måten? Flau over å bli så påvirket av hans berøring, løp jeg mot ballen og prøvde å konsentrere meg om kampen. Noe som ble til et mislykket forsøk...


Ulovlig kjærlighetWhere stories live. Discover now