Pink Panter

405 15 9
                                    




(Eline's versjon del 2)

" om ti minutter reiser jeg, med eller uten deg!"

"Jada, slutt å mas mamma. Du stresser meg sånn!"

Svarte jeg irritert idet jeg smelte døren  igjen. Nå har hun mast på meg i en time, det gjør jo ingenting uansett om jeg kommer forsent. Irritert presset jeg resten av tingene mine oppi bagen min og løp inn på badet for å pusse tennene mine.

"Bare gå ut i bilen du mamma, kommer om to minutter!"

..

Mamma parkerte utenfor skoleinngangen, til tross for at det var torsdagskveld var hele skolen belyset. Også kontorene til lærerværelset. Jeg tok frem mobilen og slo nummeret til Andrea, som til vanlig er forsinket.

"Kor er du? sjapp deg, dette er dritt kleint. "

Sa jeg før hun fikk sagt hei.

"Jada, to min så er jeg der. Vent på meg utenfor inngang du"

Vi avsluttet  samtalen og jeg sa hade til mamma.

" Oki vennen, kos deg masse! så snakkes vi i morgen! får du avspasering i morgen kanskje siden dere skal sove her i natt."

"Neeeei"

Mumlet jeg, fortsatt litt irritert.

"Oki, glad i deg lillevenn."

Det var tydelig at jeg ikke var den første som hadde kommet da jeg nærmet meg inngangen.   Andrea kom tilsutt gående mot meg fra parkeringsplassen. Jeg gikk mot henne for å hjelpe til å bære den store sovemadrassen som vi skulle ligge på i natt. Like før vi var fremme ved inngangen hørte vi Julian rope spydig mot oss.

"Fant dere ikkje en større madrass"

Vi snudde oss mot ham

"Ka da? det hadde ikkje vært plass til deg uansett."

Svarte Andrea spydig tilbake før vi lo i kor. Når latteren ga seg oppdaget vi at inngangsdørene hadde lukket seg. Juilan bannet lavt og løp bort til døren for å prøve å åpne dem.

"Jævla automatlås"

Mumlet han.

"Faen vi får bare banke på til noen hører oss."

Svarte jeg, og lenge måtte vi  ikke bankeheller før Christian kom til syne i døren. Med hendene gjorde vi tegn  om at døren var låst. Typisk han å utnytte situvasjonen til å tulle seg. Jeg fikk øyenkontakt med ham og ga han et nytt tegn om å låse opp døren. Han gjorde tegn til at han liksom ikke kunne høre oss.

"Uansett hvor tykke disse glassdørene er, så vet eg at han hører oss"

Sa jeg til de andre. Han lo litt og fortsatt med å late som at han ikke forstod oss. Etter nok morsomheter slapp han oss omsider inn.

..

Etter et alle hadde pakket ut og de fleste hadde fått byttet klær etter kveldens vannkrig, var det endelig fritt rom for hva man kunne gjøre resten av kvelden. En del bestemte seg for playstation, noen kort men en liten gruppe inkludert meg og Andrea, valgte å leke gjemsel.  Julian var først ut med å telle, i full panikk løp meg og Andrea mot biblioteket.

35... 36...37...

Ingen steder å gjemme seg.

"Faen"

Hvisket jeg halvstressa.

"Fort, til kjelleren."

Hviska andrea tilbake

"He? der med guttegarderoben?"

"Ja, koman det e jo ingen der nå."

55...56..57...58....

Jeg løp fremst ned trappene og rundet akkurat hjørnet da det klang i gangen.

"Andrea! du er tatt."

Hun ga meg et tegn om å løpe videre, et tegn ingen andre enn vi kunne forstå. I panikk spurtet jeg inn døren til guttegarderoben. Jeg lente øret inntil døren mens jeg lyttet, jeg innså at jeg holdt pusten nå.

"Nei, hun hadde aldri turt å gå inn i guttegarderoben."

Høte jeg en stemme si utenfor døren. Da jeg hørte skrittene deres forsvinne opp trappen pustet jeg lettet ut.

"Ååå nære på"

mumlet jeg for meg selv i det jeg pustet lettet ut.

"Nære på ka?"

Spurte en mørk og hes stemme bak meg. Jeg snudde meg sakte rundt og det synet jeg så tok pusten fra meg. Foran meg sto Christian sin mørke kropp innført i kun et lite rosa plagg også kjent som herreboxer.

"Oj shiit"

utbrøt jeg, likevel klarte jeg ikke å se vekk.

"Em... eh det var gjemsel, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjemme meg."

Sa jeg med en skjelvende stemme. Et smil sprede seg om munnen min, og jeg kunne ikke la vær å fnise.

"Ka? "

Spurte han selvsikkert. og blikket mitt føgte hver cm av kroppen hans.

"Ingenting."

Sa jeg mens jeg fniste litt mer.

"Eg se jo at du flirer, ka ler du av."

Spurte han med et skjevt sexy smil.

"Em, altså den er rosa."

Sa jeg og brøt ut i en høy latter.

"Shhh, noen kan høre oss."

Sa han med en hes stemme i det han la pekefingeren sin over leppene mine for å få meg til å være stille. Jeg stivnet helt av hans berøring og lengtet etter å legge hendene mine rundt ham.

"Og hvis jeg nekter?"

Jeg var overrasket av min egen kommentar.

"Da må jeg som lærer være pliktig til å gjøre noe med oppførselen din."

Da han tok et steg nærmere meg, tok han meg nok en gang i å stirre ned på bulen bak den knallrosa boxeren.  Han la fingrene om haken min og løtet blikket mitt mot hans.

"Ey, eyes on my face baby.!

Replikken hans gjorde at lysten til å stirre ned igjen ble større. Hånden hans hvilte fortsatt ved kinnet mitt. Han tok enda et steg nærmere og jeg rygget sakte et hakk tilbak til jeg  kjente  at ryggen hvilte mot vaksene. Han vekslet blikket sitt mellom øynene og leppene mine i det jeg fuktet dem . Han bøyde seg sakte ned mot meg og jeg trakk inn duften av ham. Jeg lente meg mot ham for å møte ham på halvveis. Før leppene våre møttes  så jeg ned mot boxeren slik at leppene hanes traff panen min. Jeg la merke til hvor mye større bulen hadde blitt, og jeg løftet blikket mitt  jfor å se han inn i øynen

"Jeg liker hvilken påvirkning jeg har på deg."

Sa jeg ertende i det jeg quoted replikken hans fra tidligere idag. Jeg gikk forbi han og mot døren i det han tok et fast grep om armen min og dro meg inntil seg. Jeg la hendene mine rundt nakken hans, og hanes henner skled nedover ryggraden og tok fast grem om bakdelen min. Leppene våre møttes etterlengtede og jeg dro den ene hånden min gjennom de svarte lokkene i nakken hans. Han dyttet meg opp langs veggen og bevegelsene våre ble mer inntens. Han presset seg hardere mot meg og et stønn glapp ut av meg. And this was only forplay

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 12, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ulovlig kjærlighetWhere stories live. Discover now