Sä et ansaitse sitä

189 20 4
                                    

"Onks Raj sun isä?" kysyn Beniltä ihmeissäni. "On, mut mä en tienny, et se tapailee sun äitii." hän vastaa hieman huvittuneena. "Me ollaan vaan kavereita." Raj ja äiti sanovat yhtä aikaa. "Juu juu." sanon vain. Minä ja Ben juoksemme kikattaen huoneeseeni ja äiti ja Raj jäävät alas ihmettelemään tapahtunutta.

Makoilemme Benin kanssa sängylläni. Ben räplää hiuksiani ja minä katson kattoa. "Luuleekohan ne, et me seurustellaa?" kysyn. "En tiiä, mut mun mielestä ei tarviis miettii enää luuleeks ne. Vois miettii pikemminki tietääks ne." Ben sanoo hymyillen. Käännyn Beniin päin ja halaan häntä hymyillen.

LUOKKARETKEÄ EDELTÄVÄ PÄIVÄ

Huomenna lähdemme luokkamme kanssa viikoksi Espanjaan. Minulla ei ole mitään hajua, aijommeko vain lomailla vai onko meille keksitty jotain ohjelmaa. Minä ainakin tahtoisin vain makoilla altaan reunalla ja tuntea, kuinka rusketus oikein tarttuu ihoon. Toki täällä Brasiliassakin voisi ottaa aurinkoa, mutta harvoin sitä tulee ostettua hotellihuonetta. Meillä ei nimittäin ole omaa uima-allasta. Ehkä nyt kun minä ja Ben seurustelemme, voitaisiin joskus varata hotellihuone ja lähteä karkuun arjelta. Ei kyllä lähiaikona, sillä vastahan me ollaan menossa Espanjaan ja varmaan saadaan siellä sama huone.

Kökötän ulkona penkillä, koska tämä välitunti on pakollinen jokaiselle oppilaalle. Katy istuu vieressäni ja me tapamme mukaan juttelemme joko aivan jostain turhasta tai erittäin syvällisestä.

"Milläs mielin lähet huomenna sinne Espanjaa?" kysyn Katylta.

"Ihan hyvillä. Mua vaa vähä ottaa päähä se mun ja Liamin eiline riita." Katy vastaa hieman haikeana.

"Täh? Mikä riita?"

"No Liam oli menny eilen sen kaverille ja siellä pussannu jotai Elinaa."

"Et oo tosissas. Sä et kyl tosiaan ansaitse sitä."

"En ansaitsekkaa, mut en mä sitä voi jättääkkää."

"Tottakai voit! Ei kukaan sua voi pakottaa siihe suhteesee."

"Alice, lupaathan, ettet sä kerro tätä kenellekkää?"

"Ai mitä? Mikä sulla nyt oikee on?"

"Mä taidan olla raskaana."

Boy With FrecklesWhere stories live. Discover now