Voit olla varma

257 22 2
                                    

Tuntui, kuin olisin pyörtynyt juuri sillä hetkellä, kun Ben pyysi minua parikseen. Onneksi en kuitenkaan pyörtynyt, sillä se olisi ollut todella noloa.

Ben odottaa vastausta, mutta minä en saa sanaa suustani ja tyydyn nyökkäykseen. "Kiva! Ja sori kun en tullutkaa hakee sua kouluun. Mun mopo nimittäi meni rikki." Ben selittää pahoittelevasti. "E-ei haittaa." änkytän. Ben vain hymyilee ja lähtee uusien kavereidensa luokse, joihin kuului muunmuassa Liam. Liam oli koulun komein poika ennen Beniä. Katy ei ole siis selvästikkään huomannut Beniä, sillä hän seurustelee Liamin kanssa, mutta ei se minua haittaa. Ennen Liam kylläkin seurusteli Billan kanssa, mutta Liam kai petti Billaa Veronican kanssa. Veronican kanssa oleminen ei merkannut Liamille kai yhtään mitään. En kyllä ikinä haluais kirjottaa Liamin elämänkertaa, koska siitä tulis tosi monimutkasta.

Parin minuutin jälkeen huomaan, että Billa on tuijottanut minua hetken hieman halveksuvasti. Kun hän huomaa minun huomanneen hänet, kävelee hän luokseni. "Kuulinko mä oikein? Kysykö Ben sua parikseen?" Billa kysyy töykeästi tuttuun tapaansa. "Kuulit ihan oikein." sanon tahallani hieman ylimielisesti. "Hah! Sä vaan viet toiselta pojan. Paljonko maksoit Benille, et se suostu sun pariks? Sä oot törkein ihminen, kenet mä oon ikinä tavannu!" Billa raivoaa ja juoksee nauraen kavereidensa luokse. "Mennään. Mä en tänne luusereitten joukkoon jää seisoskelemaan." kuulen Billan sanovan.

"Vai että luusereitten?" sanon hampaat sihisten. Kävelen hieman ärsyyntyneenä Katyn luokse, sillä minulla oli hänelle paljon kerrottavaa.

"Sä et ikinä arvaa, mitä äskön kävi!" hihkun innoissani.

"Sä sait kokeesta hylätyn?" Katy arvelee.

"No ei! Ben pyys mua parikseen!"

"Ai se uus poika? Ihanaa!"

"Eiks ookki! Mä oon ihan kusessa siihe."

"Onnee vaa sulle. Liam ei oo maininnu koko tanssiaisista.."

"Ei saa masentua! Sun pitää sit avata suus."

"Niin kai.."

Keskustelumme jatkuu vielä muutaman minuutin, kunnes kellot soi ja ensimmäinen oppitunti alkaa.

KOULUN JÄLKEEN

Olimme sopineet Katyn kanssa, että menemme koulun jälkeen suoraan mekko-ostoksille. Eikös se mene niin, että shoppailu vähentää stressiä? En kyllä stressannut mistään, vaikka tottakai Billan ilkeilyt pyöri päässä. Alamme sovittelemaan erilaisia mekkoja. Kokeilin varmaan tuhatta eri mekkoa. Liian paljastava. Liian ohut. Liian värikäs. Liian lyhyt. Liian pitkä. Meni muutama tunti, kunnes löysin juuri sopivan mekon.

 Meni muutama tunti, kunnes löysin juuri sopivan mekon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Katselen itseäni peilistä mekko päällä. "Toivottavasti Ben tykkää tästä." mietin äänen. "Voit olla varma, että tykkään." kuuluu ääni takanani. Käännyn ja huomaan, että se oli Ben.

Boy With FrecklesWhere stories live. Discover now