Mahtava ilta

215 19 2
                                    

Ei voi olla totta. Ben juuri pussasi minua. Kiljun sisälläni, koska en ihan ihmisten keskellä kehdannut. Ylidramatisoinko? En tiedä, mutta ei tarvitsekkaan tietää. En ole ikinä elämässäni ollut näin iloinen!

"Sori.." Ben sanoo hieman katuvasti. "Ei sun tarvii pyytää anteeks. Mä tykkäsin tosta." sanon hymyillen pienesti. Urpo! Et sä noin voi sanoo! "Tai siis.." änkytän. "Kyl mä tajusin." Ben sanoo naurahtaen. Hymyilen hieman oudosti ja avaan taas suuni: "Mä voisin käydä nyt ottamas sitä boolia. Haluuks tulla mukaa?". "Mee sä vaa. Mä käyn miesten huoneessa." Ben sanoo ja tiemme eroavat hetkeksi.

Samalla kun olen hörppimässä boolia, Billa tömistelee luokseni. Mitähän väärää mä nyt oon tehny?

"Mä näin kyllä." Billa suorastaan sylkee sanat suustaan.

"Näit mitä?" ihmettelen.

"Kaikki näki, kun Ben pussas sua! Mitä paria te oikeen leikitte? Koitatte vaan saada mulle pahan fiiliksen!"

"Me ei olla mikään pari."

"Paskanmarjat sanon minä! Painu helvettiin täältä tai voit olla varma, et Ben ei koske suhu enää pitkällä tikullakaan!"

"Mitä sä just sanoit?"

Ben ilmestyy paikalle. "Mitä tääl tapahtuu?" hän kysyy ihmeissään. Billa katsoo minua raivoissaan ja lähtee pois paikalta. "Billa haasto vaa riitaa. Ei yhtään uutta siltä." sanon. Ben nyökkää hieman epäillen. Heitän boolimukin roskiin ja yhtäkkiä huomaan Katyn juoksevan Karri kainalossaan luokseni.

"Me lähetään Karrin kanssa meille. Piä sä Benin kaa mahtava ilta!" Katy lörisee ääni sammaltaen.

"Katy! Sä oot ihan kännissä! Sä et voi pettää Liamia!" huudahdan.

"En mä täs ketään petä. Ihan kavereita ollaan. Eiks ni?"

Karri nyökkää.
"Ei hemmetti sun kanssas." sanon huokaisten ja irrotan Katyn ja Karrin toisistaan. "Mitä sä teet?" Katy ihmettelee. "Säästän teiät draamalta." tokaisen. "Missä Liam?" Katy kysyy. Ben osoittaa salia. Katy kiittää ja kävelee horjuen Liaminsa luo. Karri taas jää tyhjin käsin seisoskelemaan. "Ja näin Alice pelastaa taas kaiken!" julistan ja alan tanssia tyhmästi.

TANSSIAISTEN JÄLKEEN

Istuskelemme Benin kanssa ulkona. "Oli tosi kiva ilta." Ben sanoo ja nappaa minut kainaloonsa. "Jep. Meiän pitää hengaa useemminki." totean naurahtaen pienesti. "Todellaki!" Ben huudahtaa. "Saanks mä kysyy sult yht juttuu?" hän jatkaa.
"Kysy pois vaa." sanon naurahtaen. Ben kääntää kasvoni häntä kohti. "Onks sulla tunteita mua kohtaa?" hän kysyy ja katsoo minua suoraan silmiin.

Boy With FrecklesWhere stories live. Discover now