Tae Tae dedicat lui Yuisugakomori9573

303 18 13
                                    

Te plimbai cu prietena ta (numele prietenei tale) nu iti dădeai seama Cum tu și ea erați cele mai bune prietene. Adică ea era mai nebuna și mai zvapaiata iar tu erai și tu nebuna dar nu tot timpul și erai mai liniștită. Încă o chestie pe care nu o aveați în comun era ca iei îi plăcea fotbalul iar ție nu. Erați diferite însă aveați și alte lucruri în comun. Așa ca intr-o zi va plimbați și ajungeți la un teren de fotbal care era nou amenajat lângă un parc mare.

Prietena ta:Hai sa jucam fotbal!
Alexia:Nu!!!
Prietena ta:Hai Alexia....osa fie amuzant!
Alexia:Nu! Plus ca uite cine este acolo!
Prietena ta:Cine?

Prietena ta:O haide încă Îți mai place de Tae? După ce ca nu te baga în seama?Alexia:Am o idee!Prietena ta:De asta îmi era mie frica

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Prietena ta:O haide încă Îți mai place de Tae? După ce ca nu te baga în seama?
Alexia:Am o idee!
Prietena ta:De asta îmi era mie frica.
Alexia:Acum osa incerc sa joc fotbal cu tine și poate osa se iute la mine.
Prietena ta:Alexia când vine vorba de fotbal ști ca ești praf!
Alexia:Taci! Hai sa ne jucam!
Prietena ta:Bine.
Și începeți voi sa va jucați și de cele mai mult ori tu nu aperi mingea și Îți era greu sa faci ăsta. Ați stai cam 3 ore sa va jucați dar tu erai praf.

Prietena ta:Hai acasa!
Alexia:Nu! Stai o secunda!
Și încerci tu sa dai în minge dar Îți aluneca piciorul și cazi.

Lângă voi vine cei 7 fantastici.
Namjoon:Vă jucați fotbal cu noi?
Prietena ta:Da!
Alexia:Acum nu vrei sa mai plecam acasă?
Prietena ta:Nu ie vina mea ca tu când joci fotbal parcă ești legata de picioare și încerci și sa îl mai faci pe Tae sa te placa dar tu te miști ca o Țestoasă?
Ochii tai se umplusera de lacrimi. Așa ca te ridici și pleci. Fugi și era sa te calce masina în strada. Te speri rau și alergi pe o banca undeva unde sa nu te vadă nimeni. Cand erau mai mica ai avut o amintire urata cand era sa te calce masina si de fiecare data te speriai si trebuia sa iei niste pastile. Ai avuns pe o banca si incercai sa iti scoti pastilele insa tremurai toata și nu reușeai. Și  Ți-ai dat seama ca te-ai cam pierdut. Era o strada cam întunecată și nu știai ce te-a făcut sa ajungi acolo. Dintr-o parte se auzeau niște pași.  Îți era puțin  frica,  pe o strada ca aia nu se știe cine ar putea trece. Însă când nu te așteptai mai puțin L-ai văzut pe el.

Cand Tae te vede se sperie și vine repede lângă tine sa te ajute

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cand Tae te vede se sperie și vine repede lângă tine sa te ajute. Îți desface borcanulul cu pastile și Îți dă una. Tu le iei și respirația Îți revine la normal.
Alexia:Mulțumesc Tae.
Tae:Nu ai pentru ce. De ce ai plecat așa?
Alexia:Nu conteaza.
Tu vrei sa te ridici și sa pleci. Dar el te prinde de mana
Tae:Ba da conteaza. Și eu te plac.
Tu te rosesti și din instinct o iei la fuga pe o strada și ajungi la teren și te ascunzi sub un cos de baschet. Observi ca nu mai e nimeni acolo și când nu te aștepți începe ploaia. Așa ca te bagi mai sub cos și pe la spate te prinde Tae. Și te ia în brate și te saruta sub coșul de baschet.
Tae:Te iubesc Alexia! Mult!
Alexia:Și eu te iubesc Tae.
Și el te ia în brațe. Apoi Îți pune geaca lui pe umeri.

Tae:Vrei sa fi iubita mea?
Alexia:Da!
Apoi te saruta iar și plecați amândoi prin ploaie pana acasă.
La mijlocul drumului parul tău era ud.Iar Tae te oprește și te saruta iar.
Tae:Ești așa de frumoasa! Acum hai acasă sa nu racesti.

Imagineaza-ti BTS  Volumul 1.💗💞Where stories live. Discover now