LXIII.

2.3K 116 7
                                    

Hermiona si procházela pokoj, do kterého jí ten Draco zavedl. Pokoj byl velice krásně vynaven, ale začala být trochu nervózní, když jí pohled padl na obří manželskou postel. Radši jí dál nevěnovala pozornost a přesunula se ke krvu, na kterém viděla nějaké rámečky. Přešla k nim. Hned na prvním byl jakýsi brýlatý muž se zelenýma očima a černými vlasy a vedle něj stála dívka s rudými vlasy a byla ve svatebních šatech. Byla to dotka ze svatby. Přešla dál a tam uviděla malého chlapce se stejně černými vlasy, jaké měl ten muž na předchozí fotografii. Na další fotce byli manželé Malfoyovi a nezi nimi stál asi 16 nebo 17 letý plavovlasý kluk. Došlo jí, že je to Draco. Všichni se snažili tvářit normálně, ale bylo vidět, že jsou z války, která tehdy zrovna probíhala, zničení. Když uviděla dlaší fotku, tak zalapala po dechu. Viděla na ní samu sebe, jak v nádherných šatech tančí s Dracem a usmívají se na sebe. Oči se jí stočily ke skříni a zapřemýšlela, jestli tam ty šaty jsou. Pak se ale otočila zpět k fotografiím. Na další byli tři lidé. Muž a žena a malá holčička s hustými kudrnatými vlasy. Mia si byla jistá, že je to ona a její rodiče. Kde vůbec jsou?
napadlo ji. Viděla jen jedinou možnost, jak to zjistit a to zeptat se Draca. Už zbával jen poslední rámeček, který Mia překvapením vzala do rukou a ujistilo ji to v tom, že Draco měl pravdu, když říkal, že jsou zasnoubení. Byla tam ona a na zemi před ní klečel Draco a držel černou sametovou krabičku. Stejně jako ostatní fotografie byla pohyblivá a ona mohla sledovat samu sebe, jak mu přikývla a pak se políbili. Vzala rámeček do rukou a neustále si tu fotografii prohlížela a nemohla se na tu scénu vynadívat.

Mezitím v jídelně
,,Jak to jako myslíš, že ztartila paměť? " zeptala se vyděšeně Cissa a doufala, že si z ní Draco jen udělal legraci.
,,Ta magie, kterou použila se anažila ochránit její vzpomínky a tak vytvořila jakýsi blok, za kterým jsou ty vzpomínky ukryté, " povzdechl si Draco a posadil se na židli.
,,A jak ten blok odstranit? " zeptal se Lucius.
,,Musíme u ní vyvolat nějakou silnou vzpomínku a ta ten blok zničí. "
,,Ale to je přeci tak jednoduché! " vykřikla Narcissa a Dtaco se na ni zmateně podíval.
Cissa potlačila nějakou uštěpačnou poznámku a pak pokračovala: ,,Je to jednoduché. Musíš ji havést na míst, kde jste se poprvé políbili! To je velmi silná vzpomínka, protože je spojena s láskou. "
,,Mami, ty jsi geniální, " řekl Draco, pokíbil ji na tvář a vyběhl ven. Po cestě se ještě stavil v kuchyni, kde jim "objednal" večeři a pak už pospíchal do ložnice.
Zaklepal a po vyzvání vstoupil.
,,Ahoj. Večeři nám donesou za chvíli, " pozdravil ji Draco a posadil se na pohovku.
,,Máš dobrou náladu, " konstatovala.
,,Ano, zítra pojedeme na výlet a při troše štěstí se mi povede ti vrátit paměť, " řekl šťastně.
Najednou se ozvalo PUF a Hermiona leknutím vykřikla, když se před mini objevila Drinny.
,,Drinny se omlouvá, nechtěla paní polekat, " řekla skřítka smutně, položila tác s palčinkami a dvěma hrnky s kakaem, uklonila se a zase zmizela.
,,To byla Drinny, naše domácí skřítka. Pojď se najíst, " vyzval ji Draco a společně se pustili do večeře.
,,Draco, kde jsou moji rodiče? "
,,Teď jsou v Austrálii. Měli jsme v plánu jet za bimi, až se úplně uzdravíš. Už je pozdě, měla by jsi jít spát, aby jsi byla na zítřek odpočatá. "
,,No a kde mám spát? " zeptala se nejistě a skousla si spodní ret.
,,Tady, " ukázal na postel, ,,a neboj, já se dnes prosím na pohovce. Stejně nejsem unavený. "
,,Ale já tě nechci utlačovat. Ty jsi tady doma, takže já si lehnu na pohovku. "
,,Teď se pleteš. Doma jsme tu oba. "

...

Děkuji vám za 10K shlédnutí.

Údělحيث تعيش القصص. اكتشف الآن