Καλέ αυτοί φιλιούνται!

72 14 3
                                    

Θυμάστε που σας είχα πει οτι δεν πρόκειται ποτέ να πάω στο σχολείο με το σχολικό; Ε λοιπόν πήγα, γιατί το σύμπαν αποφάσισε πως δεν έχω περάσει αρκετά αυτές τις μέρες και ήθελε να με τιμωρήσει κι άλλο.

Εχτές το πλάσμα με IQ μικρότερο και από μούσμουλου (aka Πάρης) μου έβαλε "καταλάθος", όπως λέει, τρικλοποδιά καθώς του έφερνα νερό, (για να μη λέτε ότι δεν είμαι και ευγενική) και έπεσα κάτω, με αποτέλεσμα το πόδι μου να γυρίσει πιο πολύ και από το κεφάλι του κοριτσιού στον εξορκιστή.

Οπότε δεν μπορούσα περπατήσω μέχρι το σχολείο αλλά ούτε και να με πάει η μαμά μου με τον Πολύδωρο, το αυτοκίνητό μας (απλά μην...μη ρωτάτε), γιατί έπρεπε να πάει εκτάκτως στην δουλειά.

Να μαι λοιπον, ανάμεσα σε όλα τα creepy παιδιά του σχολείου και συγκεκριμένα δίπλα στον λεγόμενο φαγάνα να προσπαθώ να αποφύγω την προσφορά για ένα λαχταριστό, κατά την γνώμη του, σάντουιτς με γαρίδες, κολοκύθια, μαγιονέζα και πίκλες...Ew boy, you need Jesaas.

"Εειι Δάφνη" άκουσα την φωνή της Μαρίας απο το κλαμπ τεχνολογίας και γύρισα να την κοιτάξω ."Σύμφωνα με την έρευνα μου και τις στατιστικές μου στο μέλλον το iPhone 15 θα είναι πιο μεγάλο και από οθόνη υπολογιστή!Τέλειο;"

"Δάφνη άστην να μιλάει και συγκεντρώσου σε αύτο που έχω να σου πω εγω. Εχω το πιο παλιό πόμολο στον κόσμο. Τιμή θανάτου μόνο για σένα στα εκατό ευρώ.Δεν την χάνεις αυτήν την ευκαιρία!" προσπάθησε να με πείσει ο Γιάννης από την λέσχη αντίκας.

"Μα τι καλύτερο από το λαχταριστό σαντουιτσάκι μου;"ακούστηκε η φωνή του φαγάνα και μου ρθε να κάνω εμετό.

ΑΑΑΑΑΑΑΑ! (Χτυπιέται σαν χταπόδι που έχει ξεβραστεί στην παραλία και δεν μπορεί να μπει μέσα γιατι είναι ανάπηρο και...οκευ παρασύρθηκα, σταματάω)

Αν δεν φύγω απο εδώ εγκαίρως νομίζω πως θα κλειστώ από μόνη μου σε ενα ψυχιατρείο.

Δεν είνα κανένας με τα λογικά του εδώ μέσα!

Σηκώθηκα αποφασιστικά προσπαθώντας να περάσω ανάμεσα από όλα τα παράξενα παιδιά και να φτάσω στην θέση του ηλικιωμένου οδηγού.

"Συγγνώμη αλλά μήπως γίνεται να ανοίξετε την πόρτα; Θα ήθελα να κατέβω" τον παρακάλεσα όταν κατάφερα να φτάσω δίπλα του.

"Μα θα αργήσεις παιδί μου αν πας με τα πόδια τώρα" μου είπε και συνέχισε να οδηγάει.

"Απλά ανοίξτε μου" είπα ενώ ήμουν ήδη στην πόρτα του σχολικού περιμένοντας.

"Οπως νομίζεις" είπε και σταμάτησε. Πάτησε ένα κουμπί και οι πόρτες άνοιξαν.

How to flirt in 10 simple stepsWhere stories live. Discover now