Μπαμπουίνος

74 12 6
                                    

"Μα δες τι όμορφος που είναι έτσι αμέριμνος που κάθεται" εδώ και δέκα λεπτά δεν έχω πάρει το βλέμμα μου από πάνω του. Τι φταίω που είναι περισσότερο ελκυστικός και από μια σοκολατόπιτα;

Μη θίγεις την ιερή τέχνη της ζαχαροπλαστικής μικρή πονήρο.

Μα κι αυτός τέχνη είναι.

Μίλησα.

Καλά.

"Με έχεις πρίξει τόση ώρα με τον Αχιλλέα και τα μαλλιά του. Εσύ βρίσκεις υπέροχο ακόμα και τον τρόπο που τρώει! "Ξεφύσηξε αγανακτισμένα η κολλητή μου.

Εντάξει, δεν έχει κι άδικο. Ειδικά από εχτές που χώρισε μπορώ να κοιτάω ελεύθερα χωρίς να ανησυχώ μήπως ξεπροβάλει από κάπου εκείνο το μπιτσαριό, η πρώην του, και με καταβροχθίσει.

Ναι, λες και πριν δεν τον κοιτούσες σαν λουκουμά με έξτρα ζάχαρη.

Αυτά ας μείνουν μεταξύ μας.

"Εντάξει σου υπόσχομαι πως θα αδιαφορήσω... Για αυτό το διάλειμμα και μόνο..." προειδοποίησα την Στέλλα. Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε.

"Τι θα κάνω με σένα μου λες;" μου είπε γελώντας και αρχίσαμε να προχωράμε προς τον διάδρομο μέσα στο σχολείο.

"Υπομονή γλυκιά μου. Υπομονή"

-
-
-

Ηταν μεσημέρι και καθόμουν στο τραπέζι με την μαμά μου για να φάμε. Αν μπορεί κανείς να αποκαλέσει φαι αυτό που είχε φτιάξει.

Ναι, η μαμά μου δεν το χει με τα περισσότερα φαγητά παρόλο που πιστεύει οτι είναι ο Σκαρμούτσος. Ας μην της το χαλάσουμε μωρέ, κρίμα είναι.

"Κατά τις πέντε θα πάω στο σχολείο ξανά.Εχω να κάνω μια εργασία με ένα συμμαθητή μου" της ανακοίνωσα αφού τελείωσα το "φαι" μου.

"Συμμαθητή σου; Δεν ήξερα ότι μιλάς με τους συμμαθητές σου".

Οταν ακόμα και η μαμά σου είναι savage af και ξέρει πως η κοινωνικότητα είναι λιγότερη και απο αυτή του παιδιού στο τελευταίο θρανίο που κανείς δεν ξέρει το όνομά του.

"Και για πες πώς είναι; " με ρώτησε και ένα πονηρό χαμόγελο έκανε την εμφάνιση του στο πρόσωπό της.

Παναγία και Χριστέ. Αυτή η γυναίκα έχει ξεφύγει τελείως.

Ετσι εξηγείται από πού πήρες το μικρόβιο του stalker.

"Μαμά! Είναι απλώς ένας συμμαθητής τον οποίο δεν συμπαθώ καν" έσπευσα να απαντήσω γρήγορα πριν βάλει τίποτα άλλο στο μυαλό της."τέλος πάντων, πάω να κάνω ένα ντουζ για να μην αργήσω".

How to flirt in 10 simple stepsWhere stories live. Discover now