Oh shit

144 16 14
                                    

"The club isn't the best place to find a lover so the bar is whe-" πραγματικά αυτή η κατάσταση με τα ξυπνητήρια πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

Σηκώθηκα με τα χίλια ζόρια από το κρεβάτι σέρνοντας κυριολεκτικά το σώμα μου μεχρι το μπάνιο. Εκανα το πρωινό μου ντουζ ,ντύθηκα και πήγα στην κουζίνα.

"Ξύπνησε το μικρό γλυκό μου τσουρεάκι;"

Καιι ναι.. Αυτή ειναι η μαμά μου. Η κυρία Ελισάβετ, που πιστεύει πως είμαι ακόμα πέντε ενώ όλοι ξέρουμε πως έχω πλέον γίνει δεκαεφτά.

"Μαμά σου έχω πει χίλιες φορές να μη με λες έτσι" την επίπληξα τρώγοντας μια μεγάλη κουταλιά από τα δημητριακά μου.

"Αφού ξέρεις οτι θα είσαι πάντα τα μικρό μου γλυκούτσικο κοριτσάκι"μου είπε κοιτώντας με με ένα κουταβίσιο βλέμμα. Δεν απάντησα και συνέχισα να τρώω.

Επειτα από δέκα λεπτά περπατούσα προς το σχολείο. Μου έχει δωθεί άπειρες φορές η ευκαιρία να πάω με το σχολικό αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει και δεν θα γίνει ούτε στο μέλλον. Μέσα εκεί βρίσκεται η λέσχη  βιβλίου, τεχνολογίας και ρακοσυλλεκτών (ναι έχουμε και τέτοια.. Ουδέν σχόλιο παρακαλώ) και το μόνο που κάνουν είναι να σου μιλάνε για τα ποιήματα του Καβάφη, τα κινητά του μέλλοντος και τις αντίκες της Βουγιουκλάκη.
Θα προτιμήσω το εικοσάλεπτο περπάτημα, ευχαριστώ.

Είχα πλέον φτασει στο σχολείο και κατευθυνόμουν προς το ντουλαπάκι μου όταν ένιωσα κάτι ή μάλλον κάποια να πέφτει πάνω μου.

"Σιγά ρε Στέλλα θα μας σκοτώσεις καμιά ώρα" της είπα για χιλιοστή φορά αφού αυτό το κάνει κάθε μέρα.

Και από εδώ η κολλητή μου. Είμαστε φίλες από την πρώτη γυμνασίου και το γεγονός ότι αγαπάει τις τηγανιτές πατάτες όσο εγώ με κάνει να την αγαπώ χωρίς κανένα δισταγμό.

"Συγγνώμη ρε κολλητουρμπινάκι αλλά έχω απίστευτα νέα! " της έκανα νόημα να συνεχίσει.
"Λοιποοοον....Ο Αχιλλέας χώρισε με την Αννα!Εχει βουήξει όλο το σχολείο!"

HOLY SHIT!

HOLY

SHIIIIIT

Τα μάτια μου έχουν γουρλώσει τόσο πολύ που είμαι σίγουρη ότι μοιάζω με τον Σιντ από το Ice Age.

"Δάφνη; Ζεις; Hellooo?? "Κουνούσε τα χέρια της πέρα δώθε για να με ξυπνήσει αλλά μάταια.

Εγω τώρα πλέω μέσα σε θαλασσα παγωτού από την χαρά μου! Επιτέλους Παναγία μου χώρισε. Θα ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου...και είμαι ψιλή εγώ μη νομίζεις.

How to flirt in 10 simple stepsWhere stories live. Discover now