Hoofdstuk 25 Bye Daddy

10.3K 440 25
                                    

~22:00~

Laura POV

We zitten in de auto op weg naar Darcy, de hele rit is dood stil.

Als de auto stopt stappen we uit en haal ik mijn koffers en schoolspulen uit de auto. Ik klop op het raam en Darcy doet open, 'Kom binnen' zegt ze. We gaan op de bank zitten en we krijgen een kop thee in onze handen gedrukt. 'Mijn ouders slapen al' zegt Darcy als we de thee op hebben.

'Lau ik moet zo gaan, ons privé vliegtuig naar Ierland vertrekt straks' zegt Harry. Ik slik even en ik voel een brok in mijn keel.'Pap ik kan je echt geen 10 maanden missen' huil ik. Harry slaat zijn armen om me heen en ik leg mijn hoofd op zijn borst. 'We gaan elke dag skype afgesproken?' zegt Harry als we mekaar los hebben gelaten. 'Beloof je dat?' zeg ik. 'Ja Lau dat beloof ik' zegt hij als hij over mijn hoofd aait. Deze keer boeit het me niet dat hij over mijn hoofd aait. 'Ik heb gekeken als jullie vakantie hebben voor 2 weken dan touren wij door Amerika, ik heb een huis in Beverly Hills gekocht daar overnachten de jongens en ik voor een maand, ik heb 2 vliegtickets in jou tas gestopt voor Darcy en jou dan vliegen jullie 1ste klas naar Amerika en dan zijn we weer bij mekaar ook al zijn het maar 2 weken' glimlacht Harry door zijn tranen heen.

We lopen naar buiten en ik sla mijn armen nog een keer om hem heen, hij drukt een klein kusje op mijn voorhoofd. 'Ik ga jou zo fucking erg missen Harry fucking Styles' zucht ik. 'Ik ga jou ook mega erg missen Lau' zucht Harry.

We laten mekaar los en Harry geeft Darcy ook een knuffel.

Harry stapt in en hij veegt zijn tranen weg. Hij start de auto en hij rijdt weg op weg naar het vliegtuig. Ook al is Harry nog maar minder dan 1 minuut weg ik mis hem nu al. 'Darc ik hou dit echt niet vol ik wou dat we nu al vakantie hadden' zucht ik en mijn tranen branden.  Darcy slaat een arm om me heen 'Lau, ik help je hierdoor heen, dit hoef je niet alleen te doen.'

De tranen stromen over mijn wangen en ik veeg ze weg.

'Kom Lau we gaan naar binnen, we moeten morgen weer vroeg op voor school'

Ik knik en we lopen naar binnen.

Als al mijn spullen zijn uitgeladen en klaar gezet.

Ik duik mijn bed in en Darcy ook, 'Slaap lekker Lau'

'Sleep well Darc' En slaap lekker papa ik hou van je.

En ik val al snel in slaap.

Beetje Kort maar wou wat posten :)
Awhhh De boys gaan nu verder op Tour, Houdt Laura het 10 manden zonder Harry vol?

Ik moet straks met mijn super Team tegen de nummer 2 volleyballen :)
Dus ik denk niet dat ik nog kan posten vandaag en morgen gaat ook niet lukken moet de hele dag werken sorry ;(
Bedankt voor lezen, lieve, aardige, grappige reacties, jullie stem en voor volgen.
XXXX BYEEE x

Adopted by Harry Styles #1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu