Hoofdstuk 23 Hellooo 02 Arena London!

11.4K 484 95
                                    

Vandaag is de aftrap van het concert van de tour van One Direction!
Laura, Damien, Salina en Darcy gaan samen naar het concert en hebben 1ste rij kaartjes (De jongens geven 10 concerten in Engeland. Harry komt elke avond thuis van het concert. Na de 10 concerten in Engeland gaan de jongens verder met hun tour en slaapt Laura bij Darcy)

Laura POV

'Lau schiet nou op!' hoor ik Harry vanonder de trap schreeuwen.

'Jaaaaaaaahh ik kom' Ik ren de trap af en als we in de auto zitten rijden we naar Darcy.

als we er zijn stap ik uit en bel ik aan en Darcy doet open 'Doeii mam, Laura en Harry zijn er' roept Darcy en ze sluit de deur en we lopen naar auto.

'Hi Darc' zegt Harry als we instappen. 'Moetsen we nog iemand ophalen?'

'Nee pap Damien en Salina gaan zelf daar naartoe ze zitten naast ons straks tijdens het concert, kan je ons straks 4 backstage pasjes geven?'

'Daar gaat Paul over maar ik denk, nee ik weet zeker dat je ze wel krijgt'

'Ik ben toch zo blij dat je maandag weer op school komt' zegt Darcy

'Jaaaa ik ook'

'Heb je het gehoord van Zoë?' 'Nee ik was niet op school weet je nog?' zeg ik.

'Nou Zoë gaat gewoon naar het concert van vanavond ze is gewoon nog wel fan' zegt Darcy 'Hoe weet je dat?'vraag ik 'Nou ik heb het van Ashley en die heeft het van Essie die heeft het van Sunidhi, die heeft het van Aselin die heeft het van Jade, die heeft het weer van Lola en Lola gaat met Zoë naar het concert' legt Darcy uit.

Ik zie Harry grijnzen in de achteruitkijkspiegel maar ik lat het daar gewoon bij, geen zin om verder te gaan vragen.

We rijden naar de arena en er staan al duizenden fans bij de poort, onze auto wordt doorgelaten en we stappen uit 'Niall en Liam zijn er al' zegt Harry wijzend naar een auto. 'Harry!''Laura!' gillen allemaal fans. We worden naar binnen gebegeleid door de beveiliging. 'Nialler' roep ik terwijl ik naar hem toe ren en op zijn rug klim. 'Hoi Lau' zegt Niall lachend als ik van zijn rug spring,

'Waar is Liam?' vraag ik aan Niall. 'Bij Lou' zegt Niall, 'Waar is Lou?' vraagt Darcy. 'Die zit in de 2e kamer van lin-'maar voor Niall zijn zin kan afmaken heeft Darcy mijn arm al vast gepakt en sleurt ze me mee naar de kamer waar Liam zit. De deur knalt tegen de muur en Liam en Lou schrikken. 'Ook hoi' lacht Lou als ze van de schrik is bekomen. 'Heeii Lau en Darc' zegt Liam vanuit de stoel. 'Hij noemde me Darc' fluistert Darcy in mijn oor. 'Ja en hij noemde mij Lau' fluister ik lacherig terug. 'Liam is bijna klaar, Waar is Harry?' zegt Lou. 'Ik ben Hier' zegt Harry die de kamer inloopt.

Als Liam klaar is gaat Harry in de stoel zitten. 'Pap weet je je weddenschap nog?' zeg ik serieus. Harry zucht.

'Weddenschap?' vraagt Lou verbaasd. 'Ja ik heb een weddenschap gewonnen en nu moet papa zijn oude look aan van de up all night tour, lieve krullentjes, colbertje, gympen je weet wel' leg ik uit. Lou knikt'Dat gaan de fans vast leuk vinden'

*****

Salina, Damien ,Darcy en ik zitten op de 1e rij en het voorprogramma is afgelopen en eindelijk begint het concert, het filmpje start en de muziek begint zachtjes te spelen. "Beste Directioners, super bedankt dat jullie altijd achter ons staan wat we ook doen, zonder jullie was dit nooit gelukt. Jullie hebben onze dromen waar gemaakt, Thankk youuu" Hoor je Niall's stem door de speakers. Alle fans beginnen te gillen en de jongens worden de lucht ingelanceerd.

***

Harry POV

'Hi' roep ik, de hele zaal schreeuwt 'Hi' terug of ze beginnen te gillen.

Adopted by Harry Styles #1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu