Hoofdstuk 1 Adoptie

40.5K 793 175
                                    

Oh, fine. Hoofdstuk 1 is dus weg dus ik ga een nieuwe schrijven. BTW sommige dingen zijn zo onwerkelijk, want sws wie van 1D adopteert nou op een 20 jarige een meisje?! Anyway....

Enjoy (:

Laura is een meisje van 17 jaar, ze heeft mooie blonde lokken en blauwe ogen. Ze zit al vanaf haar 5e in dit vreselijke weeshuis. Ze is nog nooit geadopteerd waarom? Ze heeft geen idee en wie wil er nu nog een puber van bijna 18 adopteren? Niemand toch, dus ze is bang dat ze nooit meer geadopteerd wordt, dat ze nooit te weten zal komen wat familie is.

——

Laura POV

''Laura?'' ''Ja!'' schreeuw ik naar Kim, de begeleidster en directrice van deze hel, beter bekent als het weeshuis waar ik al veelte lang in woon. ''Laura, er komt zo een ouder die een iemand wil adopteren, maak je klaar over tien minuten in de verzamelzaal!'' ''Ja!'' schreeuw ik naar beneden. Ik word er zo moe van, elke keer als er een ouder is of als er ouders zijn moeten alle meisjes zich verzamelen en naar de grote zaal komen. Ik heb het al zo vaak meegemaakt en ik zit hier al te lang, niemand heeft me ooit geadopteerd dus ik vind het zo nutteloos dat ik net als al die andere meisjes- die nog wel hoop hebben dat ze geadopteerd worden op een dag, me tussen hun moet mengen om een voorstel rondje te houden voor hun en elke keer opnieuw is de afwijzing verschrikkelijk. Dan dwarrelen er zoveel verschillende vragen door mijn hoofd. ''Ben ik soms niet goed genoeg?'' ''Vinden ze me te lelijk?'' ''Vinden ze me niet aardig?'' Al die vragen blijven keer op keer onbeantwoord omdat ik nog nooit geadopteerd ben, en waarschijnlijk word ik vandaag weer afgewezen, net als al die andere keren.

Zuchtend hijs ik mezelf omhoog uit mijn stoel en leg ik mijn nokia -ja een nokia, zo'n oud kut openklap telefoon, waar je alleen mee kan sms'en en bellen. Ach ja, ik heb te minste een mobiel, aan de kant.

*10 minuten later*

''Iedereen op zijn plaats, we gaan op leeftijd staan, zoals jullie weten komt er een ouder een meisje adopteren.'' ''Echt een meisje? Meen je niet. Hebben we geen jongens in een 'meiden' weeshuis?'' Kim kijkt me kwaad aan. ''Ben je weer chagrijnig?'' ''Ja, vind je het erg? Ik zit hier al te lang en ik wil is een keertje weg.'' ''Ja Laura, iedereen wil hier weg.'' Zegt Kim. ''Maar mag ik nu verder met mijn verhaal?'' Ik knik, ''Ga je gang.'' ''Dankje, waar was ik.'' ''Bij de ouder die ons gaat adopteren.'' Zegt Tess. Tess is de wijsneus van het weeshuis, ze doet alsof ze alles weet en wil van alles op de hoogte zijn, kortom zwaar irritant.

 ''Oh ja, dankje Tess. Ja er komt dus een ouder die een meisje gaat adopteren, het is  niemand minder dan Harry Styles van de beroemde Britse-'' ''Iers en Brits, Niall is fucking Iers!'' roept Lynn kwaad-  ja Lynn is een directioner, vreselijk vervelend.  Ze praat alleen maar over 'die'  vijf jongens, hoe leuk ze wel niet zijn, en hoe knap ze wel niet zijn. Ik heb nog nooit een foto of filmpje van ze opgezocht. Gewoon het feit om Lynn te irriteren omdat ze steeds vraagt of ik dat wil doen.

 Inmiddels heb ik de helft van de speech van Kim niet meer gevolgd omdat ik te diep in gedachten zat.

''...Meiden hou Lynn even vast, ik wil niet dat ze Harry gaat bespringen.''  We lachen en Julia en Nicole houden Lynn stevig vast. Lynn kan elk moment in huilen uitbarsten, omdat Harry elk moment in dezelfde zaal als haar kan arriveren.

De deur gaat open en een gegil-wat duidelijk van Lynn afkomt, vult de kamer. Een best, -nee vreselijk knappe jongen met bruin krullend haar stapt de zaal binnen. Lynn staat te springen en te gillen en Harry kijkt haar lachend aan en gaat voor haar staan. ''Hoi,'' Hij glimalcht, maar ik kan zien dat hij ook een beetje bang word van Lynn. ''Oh my god, Harry praat tegen mij.''  dikke tranen rollen over haar wangen en haar mascara loopt uit. ''M-Mag ik je k-knuffel?'' Haar stem slaat over en Harry lacht, ''Tuurlijk,'' ''Weet je het zeker? ze is echt heel sterk en ze laat je niet meer los.'' waarschuwt Nicole. Harry knikt, ''Ik heb ergere fans mee gemaakt.'' lacht hij. Nicole en Julia laten Lynn los en ze slaat haar armen om Harry heen.

Adopted by Harry Styles #1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu