35

539 36 10
                                    

"Neyse. Ne söyleyecektin naruto? "

"Yarın akşam bir maskeli balo gibi bir parti verilecek. Mafyasından tut teröristine kadar bir çok kişi olacak dattebayo! Fugaku'nun da oraya gidebileceğini düşündüm "

"Naruto"dedim ve ayağa kalktım. "Sen dünyadaki en iyi arkadasın "dedim. Şaşırmış ama mutlu gözlerle bana baktı
"Bir şey değil sakura-chan-tebayo! "

...........

Sırtımı dikleştirip arabadan çıktım. Partner olarak birini seçmişsin diyebilirsiniz ama ilk okuldan beri arkadaşım olan bir çocukla gelmiştim. O da polisti ve şansa bakın ki anbuda önemli bir mevkideydi. Kolumu koluna dolayıp büyük kapıya yöneldim. Kapıdan geçince dev, siyah duvarlarla karşılaştık. Bu sefer biraz daha küçük bir kapıdan geçtik. Burası benim evimin yanındaki apartman kadar bir şeydi-bahçesinide sayarsak kaybolabileceğiniz kadar büyük bir yer- avize siyah tavanda güneş gibi duruyordu. Boş bir masaya ilerledik. "Uzun zamadır görüşmemiştik iyi oldu"

"Aynen"

"Şey öldükten sonra-"

"Atlattım ben onu sorun değil"dedim ve gülümsedim.

YAZARDAN

Sakura karşısındaki adama gülümsedi. Adam da sıcak bir gülümsemeyle karşılık verdi. Sasuke ise gizli pencereden kasıla kasıla onları izliyordu. Adam bunu yaparak mezarını kazmıştı. Adamı burada mezara sokacaktı. Ama sakura'nın gelmesine memnun olmuştu. Belki onu buradan kaçıra bilir ve kendi evinde eskiden oluğu hale gelebilirlerdi-ki sakura'nın bunu ne kadar kabul edeceği de muçhul-. Sakura dudağını ısırıp etrafa baktı. Kendisi bilmiyordu ama bu dudak ısırma olayını sürekli yapıyordu. Sasuke ise o dudağını ısırdığın anda gözlerini kapattı. Şu anda karşısında olmayı çok isterdi. Eskisi gibi onun saçlarıyla uyumlu dudaklarını öpebilmek... Ama karşısındaki adamdan hiç haz etmemişti. Aklından kendine güldü. Öldürmesi gereken kızı sahipleniyordu. Fark etmeden küçük te olsa gülümsedi. İtachi bunu fark etmişti" ortam tamamlandı galiba"

"Kesinlikle. Gereken herkes geldi"

"Ve sakura"

"Ne? "

"Hadi ama o geldiği için pişmiş kelle gibi sırıtıyorsun"

"Hiç te bile"dedi ve o "meşhur" yüz ifadesini takındı. İtachi kardeşinin bu hallerini garipsemişti. 3 yıl önce daha çok gülüyordu ve bunun sakura'nın eseri olduğunu çok iyi biliyordu. Maskesini takıp kardeşine yöneldi ve omuzuna dokundu.
"En fazla 5 kişi öldürebilirsin"sasuke başını sağlamakla yetindi. İtachi'nin bu kadarına izin verdiğine şükretmeliydi. Kendisi asla(!)öldürmezdi. Sasuke silahındaki mermileri kontrol etti. Tam olduklarından emin olunca zarif bir şekilde silahı beline görülmeyecek bir şekilde yerleştirdi. Kendi maskesine yöneldi. Sakura'nınki ile çok benziyordu. Bu tesadüfü sevmişti. Sakura bur prenses kostümü giymişti. Ayrı bir tesadüftür ki sasuke de prens kostümü giymişti. Bu gün tesadüflerin günüydü ve bu günü kendi için çok daha güzel yapabilirdi. Tabi ki planı olmasaydı. Tekrar cama yöneldi ve pembe saçlı kiraz çiçeğini buldu. Gülümseyio maskesini yüzüne yerleştirdi
"Gece başlasın"

tutuklusun/sasusaku/Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin