@beyzanur349

131 14 11
                                    

Merhaba sevgili WKK ailesi. Nasılsınız bakalım? Bizi soracak olursanız çok iyiyiz.
Neyse uzatmadan konumuza geçelim. @beyzanur349 ile keyifli röportaj yaptık. Umarım okurken sizde büyük bir keyif alırsınız.
İyi okumalar..

Sizi yazmaya iten en büyük etken nedir?

- Aslında yazmaya başladığımda herhangi bir yoğun hissiyat ile karşı karşıya kalmadım. Amacım, güzel yazmak bile değildi, sadece düşünmeden hareket ettiğim anlardan bir tanesi oldu. Biraz düşünseydim belki de yazmaya başlamazdım bile. Sonradan aklıma bu kitabı okuyan bir kitle oluşacağı dank etti ve düzgün yazmaya karar verdim.

İlk olarak ne zaman yazmaya başladınız?

- Geçen kış Kasım aylarında başladım ama tam olarak tarihi bilmiyorum. Onun dışında sadece kendi kendime betimleme, tasvir vs. denemeleri yapıyordum.

İlk okuyucunuzu hatırlıyor musunuz?

- Maalesef. Belki de en başlarda bu işi ciddiye almadığım için bunun önemini pek bilemedim. Ama açık sözlü olmak gerekirse şimdi yazmaya başlasam yine de önemsemezdim.

En sevdiğiniz kitap nedir?

- Wattpad platformu altında değerlendirecek olursam Öznur Yıldırım-Yabancı. Ama onun dışında Becca Fitzpatrick'in tüm kitapları diyebilirim.

Olmak istediğiniz kişi misiniz yok size dayatılan hayatı yaşayan bir kukla mı?

- Kukla olmak hayatımın hiçbir karesinde yok. Evet kişiliğimin sevmediğim yanları var ama bu benim, olmak istediğim kişi.

İlham olmadığı zamanlarda yazmak için ne yapıyorsunuz? Yani ilham getiren ip uçlarınız!

- Çoğu kişi müziği ilham kaynağı olarak görebilir ya da müzik dinlerken yazıyor olabilir ama bu tür şeyler ilhamdan çok benim uykumu getiriyor. İlham gelemediği zamanlar aklıma gelen iki kelimeyi önüme atıyor ve bu iki kelimeden türeyen bir çok betimleme yapmaya çalışıyorum. Betimleme yapmak benim için beraberinde kurguyu da getiriyor. Ya da kitap okumayı yazmaktan daha çok sevdiğim için ilhamın gelmesi adına kitap okuyabilirim.

Mutlu olmak için ne yapıyorsunuz?

- Mutlu olmak için ekstradan bir şey yapmam. Önüme çıkan şeyler beni mutlu edebiliyorsa mutluyumdur. Akışın getirdiklerine bağlı.

Size vereceğim beş kelimeyle bize bir betimleme yapar mısınız? Mor, gökyüzü, huzur, çimen, kuş.

- Zifte bulanmış gökyüzünün bağrında yatan binbir yıldız huzuru benliğime nakış ediyor, ucu kör bir çok hissi ruhuma çalıyordu. Gözlerimi usulca kapattığımda birden fazla renk beliriyordu zihnimin karanlık kıvrımlarında. Mor; Huzur rengi? Ah hayır! Mor sevmezdim. Kirpiklerimi araladığımda derin bir nefesi ciğerlerime çektim. Avuç içime batan yumuşak çimenlerin dokusu kalbimin odacıklarına gömülen küçük kızın zevkine aitti. Belki de yeşili sevmemin tek sebebi buydu.
- Kuş kelimesini şimdi farkettim.

Sıkıntı değil.

Burdan okuyucularıma söylemek istedikleriniz var mı?

- Bir kitabı iyi bir yere getiren okuyucu kalitesidir. Milyonlara ulaşmış bir kitabın yazarı ile okuyucusu arasında emek farkı gözetmiyorum. Sadece tek tavsiyem kimse kimse için ölümüne fan haline gelmesin.

Ben bu röportajdan çok keyif aldım. İyi günlerde kalın..

- Teşekkür ederim

Kendisine burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başka röportajlar için beklemede kalın.

Sevgiler..

-Zen

Düzenlenerek yazılmıştır

| WKK | |Röportajlar|Where stories live. Discover now