@Manyak-Yazar

476 36 19
                                    

İlk röportajımız Manyak-Yazar ile yaptık. Kendisini CEZA veya DAHA NELER kitabı ile tanıyor olabilirsiniz. Fazlasıyla eğlenceli ve ilk röportajım olması sebebiyle saçmalıklarımı gayet hoş karşıladı. Ki biraz afallamıştım.
Hala kitaplarına bir şans vermediyseniz şiddetle tavsiye ederim :)
Genelde Mizah türünde eserler ortaya çıkaran yazarımızın

CEZA adlı kitabı Mizah içinde #43
DAHA NELER adlı kitabı ise Mizah içinde 743.'üncü.

Ve şimdi röportajımız,

-İlk olarak yazarımıza röportaj yapmak istediğimi yazmayı unutup sadece gülücük attığım, sonra gülücükten sonra neden mesaj attığımı yazıp yazmadığımı sorduğum kısmı ve |WKK| için planladığın fikri yanlışlıkla attığım kısımları sildiğimizde gayet sıradan ve eğlenceli bir röportajdı.

İlk sorum sizin için yazmanın değeri nedir, sizin için ne ifade ettiği hakkında olacak.

- Açıkçası benim için yazmak, içimde yaşadığım binbir türlü hissi ve olayı dökmek. Yani bir rahatlama ve kafa dağıtma eylemi gibi benim için.

Yazmaya ne zaman ve niçin başladınız?

- 2. sınıfta başladım desem? İlkokul öğretmenim güzel kurgu yaptığımı söylemişti. O zamanlar ödev olarak fabl ve öykü türü şeyler yazdırıyordu. Benim de çok hoşuma gittiği için devam ettim.

Hiç kendinizi kötü hissedip yazmayı bırakma isteğiniz oldu mu?

-Oldu. Bir ara bazı okurlar eleştirmek yerine kötülemeye başladı - wattpad de ilk zamanlarım- Bunu da kitabımın duyuru kısmına eklemiştim. Tabi sonra bu düşünceyi kafamdan geri getirmemek adına sildim. Çünkü o kadar destekleyici ve güzel yorumlar gelmişti ki bırakamadım.

Yani böyle durumlarda size okurlarınızın yardımcı olduğunu söyleyebilir miyiz?

- Aynen

Peki ya ilham gelmediği zamanlarda, içinizde yazma isteği olmadığı zamanlar oldu mu? Olduysa bu durumlarda ne yapıyordunuz?

- İçimde yazma isteği olmadığı zamanlarda Wattpad kitaplarını okuyorum. Sonra kendi kendime "Bak bunlar yazıyor sen neden yazmıyorsun be?!" diye çirkefleşip kendimi yazmaya ikna ediyorum.

Sonuç olarak, üzüldüğünüzde size iyi yorumlarıyla destek olan okurlarınız sayesinde bugün fazlasıyla okunma sayısına sahip oldunuz, buradan okurlarınıza ne demek istersiniz?

Vallaha onları çok seviirum yaa... Hani bir oyuncağı çok istersin almazlar ama sonra kendin para biriktirip uzun zaman sonra alırsın ve kimseyle paylaşmak istemezsin çok seversin diğer oyuncaklardan farklıdır hep. İşte onlar da benim gözümde farklılar ve kimseyle paylaşmak istemediğim türdenler❤

Yazarımıza tekrardan teşekkür ediyoruz.

Kısa ve öz bir röportaj oldu, amacımıza ulaştık. Umarım beğenirsiniz :)

Yazarlar sorulmasını istediğiniz sorular varsa bu satıra yorum atabilirsiniz :)

~Zeynep

~Düzenlenerek yazılmıştır.

| WKK | |Röportajlar|Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin