And yet so different - CHAPTER #49

6.4K 349 41
                                    

   Nemůžu uvěřit, že mi Harry neřekl, že má desátého února narozeniny! Bude mu dvacet tři a já o tom nevím! Za necelých čtrnáct dní máme dokonce i představení a už máme před sebou jen poslední dvě zkoušky. Navíc vůbec netuším, co mu k takovým narozeninám dát. Vím, že má rád auta, mejdany, holky... Ale party mu uspořádá už Picta fiver a já toho tak moc na výběr nemám.

K tomu všemu je na mě Harry trochu naštvaný, protože mě neustále podezřívá, že mám něco se Shawnem. Na mém uvítacím večírku nás totiž zahlédl, když jsme se smáli a tancovali, a je na mě proto naštvaný. Nemůžu mu to mít za zlé, ale Shawna se nevzdám, protože je skvělý přítel a nahrazuje mi Edwarda.

Jak mám za tak krátkou dobu, sakra, libra, stihnout vymyslet a koupit úžasný dárek, který by vše vyřešil? Většinou kupuji dárky měsíc předem... Obraz ode mě už má, písničku o něm jsem už zazpívala a nic jiného mě nenapadá.

I když... Vlastně ano. Nemusím mu dávat nic zbytečně drahého, protože vím, že si na to nepotrpí, ale mohla bych mu dát něco od srdce. Něco, co bude mít jen on!

Se svým nápadem jsem byla nadmíru spokojená. Potřebovala jsem jen odvoz, ale kdybych poprosila Harryho, mohla bych tak své překvapení prozradit. Harry je hrozně zvědavý člověk a s jeho uměním by to ze mě dostal během několika vteřin.

Vytočila jsem proto Shawna a nečekala ani moc dlouho, než to zvedl.

,,Shawne?'' vyhrkla jsem hned, jak se ozvalo v mobilu zapraskání.

,,Liv?'' odpověděl mi rozespale otázkou a zaslechla jsem, jak se zvedá z postele.

,,Ano, to jsem já. Něco bych od tebe potřebovala.'' Kousla jsem se do rtu a vyčkala, než se vzpamatuje.
Taky bylo teprve osm ráno a Shawn jistě propařil celou noc.

,,Vždy k službám, princezno, o co de?'' zareagoval ochotně a zívl.

,,Nejdřív se probuď, oblékni a pak pro mě prosím zajeď. Musím do města koupit Harrymu dárek,'' vysvětlila jsem rychle a trochu ho popohnala, protože jsem byla celá netrpělivá.

,,Doobře...Ale jestli se to ten šulin dozví, zabije mě,'' upozornil mě a já nad tím jen mávla rukou.

,,Ty to nějak přežiješ,'' odvětila jsem chlácholivě. ,,Jo a, Shawne?'' Zamumlal na souhlas a znovu si zívl. ,,Vezmi Harrymu nenápadně nějaké triko a boxerky. Nejlépe černé, děkuji!'' Típla jsem hovor dříve, než stačil něco namítat, a šla se obléknout.

Maya ještě spala, protože včera někde ponocovala, a pohled na ni byl opravdu komický. Zrzavé vlasy měla poházené okolo hlavy a byla rozvalená po celé své matraci.

Jsem opravdu ráda, že ji mám jako spolubydlící. Je neuvěřitelně milá a ráda si se mnou povídá. Rozhodně lepší varianta než Lisa. Ta se mi teď vyhýbá obloukem, stejně jako Glorie, ale na Harryho dělá oči pořád. Ať se od něj drží hezky dál!

Vzala jsem si na sebe bílý svetr, šedé džíny a své oblíbené kožené kozačky. Venku teď docela mrzlo, tak jsem na sebe hodila ještě kabát a pořádně se do něj zachumlala.

Před kampusem jsem stála ale jen chvíli, protože Shawn dorazil během několika minut. Když jste v Picta fiver, musíte dobře a rychle ovládat řízení.

,,Tobě to trvalo,'' pokárala jsem ho ze srandy a sedla si dozadu. Jen v Harryho autě jsem ochotná sedět na místě spolujezdce. Ostatním ještě moc nevěřím.

,,Spal sem asi dvě hodiny. Zkus to respektovat,'' řekl na svou obranu a do klína mi hodil igelitku s Harryho oblečením. ,,Čmajzl sem mu to z prádelny. Ty boxerky sou čistý, ale to ostatní asi ne. Sorry, ale fakt nechci chcípnout tak brzo. Na to se mám moc rád,'' obhájil se a nastartoval.

And yet so different - ff - H.S.Kde žijí příběhy. Začni objevovat