And yet so different - CHAPTER #46

6.5K 381 40
                                    

Probudila jsem se, protože mě něco zezadu tlačilo na bedra. Zavrtěla jsem se a Harry něco zamručel. Nemohla jsem se otočit, protože mě silně objímal pažemi, a jediný pohyb, který mi povolil, bylo zamrkání.

,,Harry,'' zašeptala jsem do šera pokoje. Mohlo být tak kolem páté.

,,Hm,'' zabručel.

,,Něco mě tam dole tlačí, mohl by ses,'' odmlčím se a vydechnu. ,,Posunout?'' Harry mlaskne a ještě silněji mě objeme.

,,To je jen mý péro po ranní erekci. Ignoruj to,'' zamumlá a já zalapám po dechu.
To mě to vážně nenapadlo?

,,Harry!'' syknu a zadkem ho do té rostoucí boule strčím. Harry sebou trhne a sevření uvolní.
Rychle vstanu a obrátím se k němu čelem. Drží se mezi nohama a víčka má těsně semknutá k sobě. ,,Harry?'' oslovím ho znovu krapet vyděšeně. ,,Jsi v pořádku?'' Neozývá se a jen se svíjí uprostřed matrace. ,,Probůh, Harry! Vždyť jsem do tebe jen drkla!'' zvolám panicky a skočím k němu na postel.

Než se naději, chytne mě a uvězní pod svou urostlou postavou. Zašklebí se na mě a vlepí mi pusu na nos.

,,Na toho dole musíš bejt milá. Je to můj nejdražší majetek,'' sdělí mi s naprosto vážnou tváří a pak vyprskne smíchy, když spatří můj zmatený výraz.
,,Já sem asi fakt hodně dobrej herec.'' Naštvaně natočím hlavu do strany a kousnu se do rtu.

,,Takhle by se ke mně Shawn ani Edward nechovali,'' odseknu. V sobě držím smích, protože Harry úplně zbrunátní.
Ještě než stačí něco jedovatě pronést, přisaji se mu na rty a i přes jeho protest ho donutím mi polibek opětovat.

Nenechám ho se dostat ke slovu a vždycky, když se pokusí nadechnout, kousnu ho do spodního rtu. Nakonec už nestačí dech ani mně a odtrhnu se.

,,Nemysli si, že sme teď spolu za dobře, páč tohle bylo od tebe pěkně hnusný.'' Zamračí se a já ho líbnu do koutku rtů. Ošije se. Udělám to podruhé, a to už se trochu pousměje. Na potřetí už mě políbí on.

Rukama mu přejedu po svalech na jeho zatnutých zádech a Harry se zachvěje. Sjedu níž a svými třesoucími prsty obkroužím lem jeho bílého trička.
Nevím, co mě k tomu vede, ale začnu mu triko pomalu vyhrnovat. Odhaluji jeho pokreslenou pokožku, která silně kontrastuje s mou jemně světlou pletí.
Harry mě s rozšířenými zorničkami napjatě sleduje a zapírá se rukama u mé hlavy. Žíly na rukou má naběhlé a hruď se mu nepravidelně zvedá.

S polknutím pokračuji dokud mu triko nenahrnu až ke krku. Přejedu mu po nově odhalené pokožce a dech se mi zasekne v hrdle. Takhle blízko jsme si ještě nebyli.
Atmosféra mezi námi je hustší a úplně cítím, jak z našich těl sálá horko.

Harry se narovná a triko si přetáhne přes hlavu. Pozoruji křivky jeho těla, jak se hýbou, napínají a nakonec zatínají, když se vrátí do své původní polohy.
Netlačí na mě, jen čeká, co udělám. Něžně ho políbím a vtisknu do toho polibku vše, co bych se mu do očí neodvážila říci.
Zamilovala jsem se, Harry.

Prsty mu přejedu po holé šíji a pomalu mu obkreslím lopatky, páteř a zastavím se na bocích. Moje pohyby jsou plaché, zcela neznalé, ale i tak mají na Harryho velký účinek.

Ležíme takhle pár minut. Hledíme si do očí a párkrát pootevřeme ústa, abychom něco řekli, ale nakonec to zavrhneme. Nechceme tenhle okamžik pokazit.
Harry mě políbí se stejným citem, jako jsem ho před pár chvílemi políbila já. Narazí nosem do toho mého a přivře oči.

,,Ještě nikdy sem takhle s holkou neležel,'' přizná tiše a já beze slov kývnu. ,,Děkuju, Liv.'' Přitáhne si mě do náručí a rukama se mi dostane pod tričko. Položí je dlaněmi na mé boky a palci naznačí malé kroužky. Zašimrá mě to, ale jen se jemně usměji.

And yet so different - ff - H.S.Kde žijí příběhy. Začni objevovat