15

320 30 16
                                    

Harry asteli pikaruokalan sisään porukkansa kanssa meidän, taino pikemminkin minun tuijottaessa heitä silmät pyöreinä. Kauhuissani Käännän katseeni ystäviini ja he tajuavat katsoa ketkä tänne juuri tuli. Niall ei välitä sillä hän on vain ärsyyntynyt kun ei vielä ole saanut ruokaansa ja Liam näyttää hiukan hermostuneelta.

Harry ja muut ovat kassalla tekemässä tilauksiaan, juuri silloin juuri meidän viereisestä pöydästä lapsiperhe nousee viedäkseen astiat ja muut niille kuuluville paikoille. Pöytä on tyhjä. Meidän viereinen pöytä. Ei muita paikkoja. He istuvat tuohon satavarmasti.

"Vihdoinkin! " havahdun Niallin ääneen, ja silloin meidän ruokamme tulee. Tämä pieni pöytä tuntuu olevan jopa liiankin pieni kun katsoo tätä ruokamäärää mitä Niall otti.
Niall otti ties mitä ja minä ja Liam otimme perus Juustoateriat.

"Hei ei oo todellista! Ei näissä juomissa oo ees pillejä! Louis käy sä ku oot lähimpänä." Niall valittaa. Ei saatana. Miksi juuri minä, juuri nyt kun Harry ja kumppanit ovat tulleet viereemme.

Olen juuri avaamassa suutani mutta näen Niallin ilmeen joten päätän vain kiltisti hakea pillit. Ja pitää mennä varomasti. Haluaisin olla näkymätön. Minun pitää mennä Harryn takaa, ja siinä on todella pieni väli mistä mennä. Voi vittu.
Onneki olen sen verta pieni, niin pääsen livahtamaan hänen takaansa niin että en osu,mutta perseeni meinasi osua häneen kun jouduin kuitenkin mennä sivuttain koska pieni väli. En kiinnittänyt heidän puheeseen huomiota, koska täällä on muutenkin aika kova melu sillä paikka on täynnä.

Pöytä missä pillejä ja muita on, ei ole kaukana ja saan pillit nopeaa, ja matka takaisin alkaa. Juuri kun kaikki näyttää hyvältä ja pääsen Harryn pöydän luo, hän nousee tuoliltaan ja on tulossa ilmeisesti hakemaan jotain tuosta samasta pöydästä missä juuri olin. Tilanne näyttää huonolta sillä tähän ei ole ilmestynyt lisää tilaa. Ei me molemmat mahduta tästä samaan aikaan.

En edes huomaa olevani pysähtynyt, mutta havahdun tuijottamasta Harrya silmiin, ja hänkin katsoo minua. Kumpikaan ei liiku. Tuntuu kuin aika olisi pysähtynyt, vain minä ja hän. Ei. Miksi ajattelen näin?

Molemmat taitaa palata maan pinnalle ja lähdemme samaan aikaan liikkelle ja ohitamme toisemme, mutta osumme reilusti toisiimme, molemmat vatsa toisiamme kohden. Kun kehomme koski sen pienen hetken ajan, tuntuu kuin olisin ollut tulessa. Mikä minua vaivaa?

"Louis ootko sä jossaan koomassa vai mikä sulla on? " Liam kysyy minulta ja palaan jälleen maan päälle, pidellen pillejä omalla paikallani. Nolostuneena annan pillit ystävilleni ja alamme syömään, Niall tietysti on jo aloittanut ja nyt ryystää juomaansa kovaäänisesti pillillään.

Vähän reilun puolen tunnin päästä istumme edelleen samassa paikassa, koska Niall syö vielä jälkiruokaansa. Itse sain syötyä jo aikoja sitten, ja olen aivan täynnä. En ymmärrä Niallin vatsaa.

Minun harmikseni.. krhm.. Siis onnekseni Harry oli jo lähtenyt, sillä he ottivat ruoat mukaan ja vihdoin mekin pääsemme lähtemään.

"Louis mitä toi juttu aiemmin tuol oikee oli?" Niall kysyy heti kun pääsemme ovesta ulos. Mä jo luulin et saisin unohtaa tai edes pitää ajatukseni omassa päässäni. Jatkamme kävelyä enkä sano sanaakaan, kädet taskuissa.

Olemme kävelleet puolet matkasta, eli siltikin vähän aikaa kun päätän sanoa jotain, koska en halua olla vain hiljaa.

"Mä en tiiä. " on ainoa asia mitä saan mieleeni.

Niall ja Liam jaktavat kävelemistä vierelläni, ja huomattavasti miettivät mitä sanoa.

"Onko se Harri sama kuin Harry?" Niall päättää kysäistä. Liam ei nähtävästi ole kuullut Harrista, niinkuin ei olisi Niallkaan jos hän ei olisi vienyt puhelintani.

Mutta..

Eihän Harri ja Harry voi olla sama ihminen..?

Harri on todella mukava, kiltti ja vaikuttaa erittäin suloiselta.. Eikun siis hän on vain mukava, toisin kuin Harry. Hän vain vihaa minua ja tekisi varmasti mitä tahansa päästäkseen minusta eroon vaikkei ole minua tuntenut pitkään. Taino oikeastaan ei hän edes tunne minua. Harri tuntee, ainakin enemmän kuin Harry.

Ei mene muutamaa minuuttia pidempään kun olemme jo Liamin luona, enkä vastaa Niallin asiaan mitään. Koska en halua. Se on päivän selvää että he ovat eri ihmiset. Harry ei ole Harri eikä toisin päin.

Mutta silti Harryn outo käyttäytyminen on jäänyt mieleeni..

"Hei jätkät, mitä haluaisitte tehä vielä tänään? Niall kuitenkin lähtee huomen aamuna joten tänään tehdään jotain järkevää kun ei nähdä sitten varmaan vähään aikaan. " Liam kyselee kun istumme sohvalla tekemättä mitään.

Kaikki näyttää miettivän mitä erilaista voisimme tehdä. Minulle kaikki käy. Sitten Niallin ilme näyttää kirkastuvan.

"Minigolf! " hän vain huudahtaa ja nousee seisomaan, minun katsoessa häntä epäuskoisena.

"Lähetään minigolfaa! Se on tosi hauskaa porukalla! " Niall melkein jopa pomppii innoissaan, golf on näköjään hänelle meilkein yhtä tärkeää kuin ruoka.

Kaikki käy, mutta minigolf. Olen siinä aivan paska. Tästä ei voi tulla mitään hyvää.

Uus luku, jee! Olkaa hyvä, ootte ollu oikein ahkerii lukee tätä mun ficcii, iiiso kiitos siitä <33 En tiiä onko tää luku vähä... Lame??  Nooh, katotaa ens luvus miten Louis selviää minigolfissa ;) Ois kiva jos huomauttaisitte kirj. Virheistä ku en nyt jaksanu tarkistaa ku on yö ja väsyttää :'D Ootte rakkaita, pus :* Votet ja kommentit on aina kivoja :))

Rakastuin Kiusaajaani||Larry StylinsonWhere stories live. Discover now