16

409 33 52
                                    

Olemme juuri saapuneet minigolfradalle pienen vihkon kanssa mihin merkkaamme pisteitä ajan myötä. (Tässä pieni huomautus! En oo ite ikinä pelannu minigolfia enkä tiiä siitä mitää, oon vaa kattonu yhtä pelivideoo siitä ja se on varmaa aika erillaista XD älkää pliis tappako mua<3) Niall on aivan täpinöissään, Liam näyttää onnelliselta. Minä varmaan näytän erittäin kärsivältä siililtä. En tiedä Miks siili, siilit on söpöjä ja mä en oo söpö mut se tuli mieleen ku luulin et äsken tuohon viereiseen puskaan meni siili vaikka se oli vain tuuli joka puskaa heilutti.

Seisomme ensimmäisen radan alussa, jokaisella ihmeellinen ohut maila kädessä jonka päässä on outo kohta mihin sen ruman valkoisen pallon pitäisi osua. Ratoja on 12, jokaisella kerralla on kuusi lyöntovuoroa, ja jos ei onnistu kuudella niin laitetaan tauluun 7. Niall vetää kaikki varmaan ekalla reikään. Minä en varmaan saa kertaakaan sitä kirottua palloa reikään asti.

Ensimminen rata näyttää jopa helpolta. Pelkkä pieni suora ja lopussa vähän korkeampi kohta jossa reikä on. Helpolta kuulostaa, mutta ei varmaan ole.

Niall aloittaa lyömällä pallon ihan reiän viereen. Tämä ei ole reilua.

Seuraavaksi lyö Liam, joka pääsee pienen "mäen" päälle mutta pallo liukuu takaisin alas. Hyvä, kai. Ainakin minulle.

Sitten on minun vuoro lyödä. Otan mallia Niallin ihme asennosta miten mailaa pidetään ja sitä rataa ja heilautan mailaa. Lyönti on huomattavasti liian kova sillä pallo menee mäen päälle, mutta kimpoaa kovaa takaseinämään ja kimpoaa alas kauas Liamin pallosta. Melkein alussa siis ollaan.

Ei tarvitse edes arvata, menikö Niallin pallo reikään. No menihän se ja hän tuulettaa, vaikka se oli erittäin selvää että hän saa sen sinne. Niall merkkaa oman nimensä kohdalle kakkosen.

Olen yhtä hämillään kun pieni avuton peruna kiehuvassa vedessä kattilassa.
Liam sai pallon menemään suoraan reikään toisella lyönnillä, vaikka ei ollut edes mäen päällä. Joo tämä peli on pelattu. Kakkonen hänellekkin.

"Noniin Louis, nyt semmonen keskiverto lyönti nii se tulee tänne ylös! " Niall yrittää antaa ohjeita vaikka ne tuskin auttaa minua. Keskiverto lyönti. Mistähän hiivatista minä tiiän millanen se on?

Lyön palloa siten, miten luulisin olevan "keskiverto lyönti". Ja liian hidas. Pallo ei pääse pitkälle kun jo pysähtyy. Niall edelleen yrittää jotenkin kannustaa kun minusta varmasti huomaa kuuden kilometrin päähän että minua ärsyttää. Tästä tulee pitkä päivä.

Saan lyödä uudestaan, koska Niall ja Liam ovat jo saaneet radan suoritettua. Lyön vähän kovempaa kuin äsken, ja jollakin ihmeen kaupalla pallo jää mäen päälle. Tämä oli kolmas lyönti.

"Nyt hyvä Louis! Sä pystyt siihen! "Niall kannustaa, vaikka se vain ärsyttää enemmän minua.

Keskityn tähän lyöntiin, niinkuin oikeasti. Heilautan mailaa pienesti niin että pallo menee kohti reikää, mutta kappas! Minun tuuriani se menee juuri reiän ohi. Voi .... En sano mikä nyt saakeli. Tekisi niin mieli heittää tämä kirottu maila tuon viereisen radan pikkutytön jalkoihin että se kaatuisi ja heittäisin perässä ton pallon sen päähän, sillä näyttää että silläkin menee paremmin kuin minulla.

Okei, otan tämän varmaan vähän liian vakavasti. Joku outo ääni sanoo erittäin vaimeasti, melkeinpä kuulumattomasti jossakin alitajunnassani mutta en välitä siitä.
En jaksa enää, ja lyön vain jotenkin palloa. No nyt se meniki sinne, Jippii!  Rakastan golfia!! Sarkasmi on minun paras ystävä.

Minulle merkataan vitonen. Hyvä alku, eikös? Ei.

*skip radan kahteen viimeiseen rataan. Mut en jaksa kirjottaa joka rataa erikseen :') *

Rakastuin Kiusaajaani||Larry StylinsonWhere stories live. Discover now