14

380 33 131
                                    

Niall löysi puhelimeni.

Ei vittu.
-------------------------

Juoksen suoraan Niallin luo ja näen hänet tietystikkin seisovan keskellä olohuonetta minun puhelin kädessään. Tiedän mitä hän ajattelee, mutta silti ryntään kohti häntä ja yritän saada puhelintani.

"Anna nyt vaa se tänne, siellä ei oo mitään sulle!" huudan, huidon ja loikin ärsyttävän ystäväni vieressä, joka vieläpä jaksaa nauraa tällekkin.

"Kerrot ensin kuka on Harri ja miksi et ole kertonut minulle seurustelevasi" Niall virnuilee pidellen puhelintani edelleen liian korkealla.

"En minä mitää seurustele! Hän on vain kuka on! Noniin anna se puhelin" intän ja pistän käteni puuskaan enkä jaksa enää edes yrittää saada puhelinta itse, kun en ylety. Niall katsoo minua huvittuneena ja pudistaa päätään, hyvin ärsyttävää.

"Lou, rauha. Halusin vain tietää kuka hän on. Jos et todella halua kertoa, niin älä kerro. Saan kuitenkin selville joskus" hän sanoo, antaa puhelimen ja lähtee huoneesta. Outoa?

Istuudun sohvalle ja juuri silloin minulle tulee uusi viesti.

Harrilta.

Harri:Huomenta Louis 💖

Harri:Louu onko jokin hätänä? :o

Perkele. En ollut vastannut. En tietenkään kun Niall vei puhelimeni. 

Minä:Ööh joo huomenta sullekkin 😅 Ja ei, ei ole mikään hätä. Enää. 😬

Harri: Enää?

No Johan hän vastasi äkkiä.

Minä: Jep. Niall (ystäväni)  vei äske mun puhelimen ja näki viestisi, ei muuta 😬

Harri: Aa, okei :) Nukuitko hyvin? 💚

Sydän..

Minä: No riippuu mikä lasketaan hyväksi..  Niall sai tyhmän päähänpiston herättää Liam kaatamalla hänen päälleen jääkylmää vettä ja niin edelleen. Se ei mennyt niinkuin ois pitäny 🤔

Harri: Etkai vain satuttanut itseäsi tai kastellut itseäsi sillä kylmällä vedellä!?  😱

Okei???

Minä: Noh, sanoin ettei se ennyt niinkuin ois pitäny, eli me itse kastuimme kun Liam tiesi suunnitelmistamme koska Niall. Mutta pääsin suoraan lämpimään suihkuun, koska olin nopeempi ku Niall 💁

Harri: Jes, hyvä! :)

Harri: SIIS EI HYVÄ ETTÄ KASTUIT KYLMÄLLÄ VEDELLÄ VAAN KUN OLIT NOPEA!!! :((

Hah..

Minä: Juu :D

Harri: Pitää mennä, viestitellään myöhemmin.. 💚

En jaksanut vastata viestiin, joten laitoin vain puhelimen pois.

*
*
*
*
*

"Louis älä jaksa nukkuu, me pelataan kohta. Ollaan annettu sulle armoa ja olet saanut nukkua pari tuntia, ja vain siksi koska näytit nukkuvalta koiranpennulta, vähän kärsineeltä sellaiselta mutta silti. Nyt YLÖS! " Heärsin heti ensimmäisten sanojen kohdalla mutta viimeisen huudahduksen takia hyppäsin pystyyn.

Katsoin ystäviäni vihaisena ja astelin vessaan. Vai että kärsineen näköinen koiranpentu. Pyh ja PAH! 

Kun olin hoidellut asiani, päätin käppäillä sinne, mistä kuului pelin äänet.

Muutaman pelitunnin jälkeen Niall (kukas muukaan) ehdottaa että menisimme syömään lähimpään pikaruokalaan, ja se käy meille ja vaikka ei kävisikään, menisimme silti.

"Hei jätkät, mulla on nälkä ja se meinaa sitä että loppu tulee jos en saa ruokaa joten nyt lähetään!" Niall the ainanälkäinen valittaa jo eteisessä kaikki valmiina, on kengät ja takki ja kaikki kun me vasta sidomme mahdollisia kengännauhoja.

Lopulta Niall kiskoo meitä ovesta ulos kiukkuisena. Huvittavaa.

"Hei rauhotu nyt Niall kyllä me sinne syömään keretään" yritän kertoa hänelle mutta hän vain murahtaa takaisin jotain, mistä ei saa selvää. Tämä poju ei kestä nälkää, se on varma. Onneksi lähin ruokapaikka on alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä.

"Kiitos tilauksista. Tilauksissa saattaa kestää kun on ruuhkaa, menkää vain ja valitkaa paikkane niin ruoka tulee niin nopeasti kun mahdollista näissä olosuhteissa" nuori naismyyjä hymyilee kassan takaa ja kuulen Niallin turhautumisen vieressäni.
Menemme istumaan yhteen ainoaan pöytään koko paikassa, joka on niin pieni että Liam joutuu hakea ylimääräisen tuolin eräästä viereisestä pöydästä.

"Tämäkin vielä! Eikö kukaan ymmärrä kuinka vakavaa minun nälkäni on!" Niall parahtaa dramaattisesti ja se kerää viereisten pöytien ihmisten katseita. Noh, Niall on Niall ja sen huomaa.

"Kyllä sä kohta saat kaiken sen mitä tilasit, en edes muista mitä kaikkea otit" Liam sanoo naurahtaen, joka saa minutkin tuhahtamaan, se on totta. Niall tilasi niin paljon kaikkea että muistini ei riitä.

"Hei, älä sano noin. Kohta tänne tupsahtaa joku pienoinen maailmanloppu minun tuurilla" Niall mumisee kädet puuskassa. Toivottavasti ei sentään.

Samalla sekunnilla ovet aukeaa ja voisi sanoa, että tänne saattoi juuri "tupsahtaa joku pienoinen maailmanloppu" . Ja ei välttämättä niin pienikään.

Harry ja hänen jenginsä.

Moikka taas piiiitkästä aikaa! <3 Tiiän, en taaskaan oo kirjottanu ikuisuuteen, sori siitä :/ Täs välis on tapahtunu sikana kaikkee, en ees jaksa luetella mitä. Mut sen voin sanoo et olin tos joku aika sit rippileirillä (: (JA PÄÄSIN KASILTA JA MEEN NYT YSILLE WUT MITÄ:OO ) Mut en oo kirjottanu siks ku ei oo ollu motii, mut taas vähä on nii halusin kirjottaa. Sanon noin varmaa aina :'D Mut siis KIITOS YLI 2K LUKUKERTOI <33 love u all :*
Votet ja kommentit on aina kivoja :))

Rakastuin Kiusaajaani||Larry StylinsonWhere stories live. Discover now