2

572 45 8
                                    

Heräsin jo vähän aikaa sitten, kerkesin tehdä jo kaikki aamutoimeni ja nyt istuin sängylläni selaamassa puhelintani. Kello näytti 8.17 joten päätin lähteä kouluun. Menin eteiseen reppu selässäni, vedin vanhat vanssini jalkaan ja lähdin talsimaan kohti koulua. Äiti olisi myöhään töissä eli saisin olla rauhassa koko illan ja olin iloinen koska tykkäsin olla yksin.

Pääsin koulun pihaan ja näin tutun blondin seisovan selkä minuun päin vähän matkan päässä,joten päätin yllättää hänet. Hiivin hiljaa Niallin taakse ja peitin hänen silmänsä käsilläni.

"Arvaa kuka" sanon muuttaen ääntäni.

"Mitä helvettiä nyt!? Kuka säki luulet olevas?" Niall sanoo hiukan korottaen ääntään jonka takia repeän nauruun ja päästän irti hänestä.

"Sinä senkin!" Niall sanoi ja alkoi itsekkin nauramaan.

Nauru loppui lyhyeen kun Niall yht'äkkiä hiljeni ja peitti suuni. Katsoin häntä kulmat kurtussa ja käännyin katsomaan sinne minne hänkin katsoi. Se sama poikaporukka kuin siellä kahvilassa käveli meitä kohti uhkaavasti. He nähtävästi olivat ainakin jonkun asteen "pahoja poikia"
"Menkääs hiiteen tästä tää on meijän paikka" yksi porukasta tiuskaisi.

Katsoimme Niallin kanssa toisiamme ja päätimme suosiolla lähteä vähin äänin pois. Tässä koulussa näköjään oli omat reviirit,jos niin voi sanoa.
Pian kellot kuitenkin soivat ja lähdimme sisälle.

"Meillä on nyt eri tunnit,mut nähään vaikka täs samas kohas kun päästään tunnilta okei?

"Joo nähää vaa. Moikka" sanoin kaverilleni ja vilkutin jonka jälkeen lähdin kävelemään omaa luokkaa kohti. Niall oli eilen näyttänyt suurimman osan tästä koulusta joten tiesin suurin piirtein missä mikäkin luokka. Tunsin itseni jälleen ujoksi ilman Niallia. Hänen kanssaan pystyin olemaan vähemmän ujo,sillä ei minulla ennen ollut hirveästi ystäviä ollutkaan.

Kun vihdoin äidinkielen opettaja saapui ja päästi luokan sisään, niin menin istumaan luokan takaosaan paripulpetille,toivoen että kukaan ei istuisi viereeni. Toiveeni ei toteutunut sillä huomasin jonkun tulleen viereeni. Käänsin pääni  varovasti tuliaan päin, ja näin jotain mitä en olisi uskonut. Tämä kyseinen kiharapää istui viereeni. Miksi hän halusi istua minun vieressäni?

"Täs on mun paikka, ja siinä istuis mun yks frendi mut se ei oo koulussa joten saat istuu siinä tällä kertaa" poika sanoo katsomattakaan minua.

"Mä oon muute Harry." Poika sanoo ja vihdoin kääntää katseensa minuun. Voi luoja tämän silmät ovat kauniit, puhumatta tämän huulista. Ja hän ei vaikuta niin pahalta niin kuin sen porukan muut jätkät. Havahdun ajatuksistani kun kuulen Harryn yskäisyn.

"Aa joo mä tiiän. Tai s-siis e-en. Hauska tutustua, mä oon Louis" änkytän punastuen sillä hän varmasti huomasi kun tuijotin häntä. Saan vastaukseksi vain hennon naurahduksen,joka on kaunein ääni mitä olen kuullut.

Loppu tunnin vain ajattelen vieressäni istuvaa komistusta,enkä huomaa tunnin kulua,sillä havahdun ajatuksistani kun kuulen kellon soivan.

"Läksyksi tulee loput tehtävät mitä jäi tekemättä" opettaja sanoo ja katson tehtäviäni. En saanut mitään aikaan joten minulla olisi kymmenen tehtävää kotiin. Mahtavaa.

Kävelen sinne päin missä sovimme näkevämme Niallin kanssa,ja kun pääsin sinne niin siellä Niall juttelikin jo Liamin kanssa. Kävelin poikien viereen koittaen olla huomaamaton mutta turhaan sillä juuri kun olin heidän takanaan niin kompastuin omiin jalkoihini.

"Hei Louis,mitä ihmettä sä teet" Niall sanoi huvittuneena ja katsoi minua kulmat kurtussa pidätellen naurua.
Nousin nopeasti ylös punaisena kuin petteri punakuonon nenä.

"Öh.. mä kompastuin" sanoin katsoen vain maata sillä en kehdannut katsoa heihin päin.

"Hei ei toi noi vakavaa ollu,aina ihmiset kompastelee" Niall sanoi ja taputti olkapäätäni. Nostin katseen häneen ja hymyilin vaisusti.
Loppu välitunnilla me vain juttelimme jostain,tai no jälleen olin melko hiljaa.

*skip viimeseen tuntiin*

Oli viimeinen tunti tältä päivältä, eli liikuntaa. Pidin liikunnasta,mutta en koulussa sillä pelkäsin nolaavani itseni. Kävelimme Niallin kanssa pukukopeille, ja kun olimme siellä niin opettaja kertoikin jo tämän tunnin aiheen.

"Tällä tunnilla on suunnistusta pareittain" Opettaja kertoi koko luokalle ja kaikki alkoi juttelemaan kavereittensa kanssa ja sopimaan pareja.

"Mutta tällä kertaa minä jaan teidän pareihin" opettaja keskeyttää oppilaiden keskustelun. Monet huokailevat raskaasti,sillä haluaisivat olla oman kaverinsa kanssa.

Oli jäljellä enää muutama muu minun ja Niallin lisäksi, ja oikein rukoilin että saisin olla hänen kanssaan,sillä en tuntenut muitakaan.

"Niall ja Ash olette pari" opettaja sanoi ja antoi heille kartat. Niall katsoi minua säälivästi,sillä ei voinut olla kanssani.

"Louis ja Harry olette pari" opettaja jatkoi ja minä jähmetyin paikalleni. Minä olisin Harryn pari? Ei se siis haittaa mutta miten juuri minä?
Havahduin kun tunsin jonkun ottavan käsivarrestani kiinni ja vetäen minut ulos pukuhuoneesta. Ja vetäjähän oli Harry. Menimme ulos ja Harry päästi minusta irti ja pysähtyi katsomaan karttaa.

"Osaatko sä suunnistaa?" Harry kysyi kääntäen katseensa lyhyempään poikaan.

"En" sanoin suoraan,sillä olin surkea suunnistmaan. Miten kukaan edes pystyi ymmärtämään kartoista mitään?

"No onneks mä osaan ees jotenki, lähetään et kerettäs löytää ees yks rasti" kikkura sanoi ja lähti kävelemään katsoen karttaa käsissään. Louis vain seurasi häntä,sillä ei halunnut olla tiellä.

He olivat kävelleet jo jonkin aikaa kunnes Harry vain lähti juoksemaan jonnekkin. Päätin lähteä perään.
Aivan yht'äkkiä Harry pysähtyi ja juoksin suoraan pidemmän selkään kaatuen itse pehvalleen maahan.

"Ai sori,ei ollu tarkotus tolla lailla pysähtyy kun seinään" Harry sanoi ja ojensi kätensä pienemmälle. Annan hänelle käteni ja Harry vetäisee minut helposti ylös.

"Mut tossa on toi eka rasti" Harry sanoi ja osoissi puussa roikkuvaa merkkiä. Harry otti puhelimensa taskusta ja merkkasi sen sinne.

Tunti meni nopeasti,ja löysimme puolet rasteista. Ei suunnistus ollutkaan niin paha mitä ensin ajattelin. Ei ainakaan Harryn kanssa.
Veimme kartan opettajalle ja Harry näytti puhelimestaan merkit. Kaikki mitä löysimme oli oikein.
Niall ja Ash taas eivät olleet löytänyt yhtäkään rastia,tai oli kaksi mutta ne olivat vääriä.

"Haluistiko tulla huomenna yhtiin bileisiin? Tiiän että oot ujo etkä varmaan pidä bileistä mutta ois kiva jos tulisit. Pidettäs hauskaa viikonlopun kunniaks" Niall kysyi minulta kun kävelimme koulun käytävällä. Tosiaan tänään oli torstai,sillä olin aloittanut koulun keskiviikkona.

"No tuota.. Voin harkita" sanon empien. En todellakaan ollut mitään bilettäjä tyyppiä,mutta voisi se ehkä olla hauskaa Niallin kanssa.

"Selvä, laita mulle sit viestii kun tiiät,mut mun pitää nyt mennä moikka!" Poika sanoi vilkuttaen nopeasti ja hän ikäänkuin karkasi paikalta. Vilkutim tuolle blondille vaikkei hän sitä nähnyt sillä tuo viiletti jo ulkona menossa ties minne.
Itse lähdin kävelemään kotiini miettien huomista.

***

Nyt oli ilta, ja olin ilmoittanut Niallille että olisin tulossa hänen kanssaan huomenna sinne bileisiin. Olin ollut ennen vain kaksi kertaa bileissä,ja ne oli ollut täysi kaaos. Mutta uskoisin että nyt nämä voisi jopa onnistua.

Jos Louis olisi tiennyt mitä siellä tapahtuu,hän ei olisi edes harkinnut menevänsä sinne.

Juu täs toinen osa :) Anteeks jos tää on sekava D: En tarkistanu k-virheitä. Mutta toivottavasti pidit! :) Votet ja kommentit on aina kivoja :))

Rakastuin Kiusaajaani||Larry StylinsonWhere stories live. Discover now