1

485 39 11

Herään herätyskelloni ärsyttävään ääneen ja sammutan sen. Tänään olisi ensimmäinen päivä uudessa koulussani. Nousen ylös lämpimältä sängyltäni ja mieli tekisi vain mennä takaisin nukkumaan,mutta en halua myöhästyä ensimmäisenä koulupäivänäni joten lähden kävelemään kohti keittiötä jossa äitini jo puuhastaa jotakin.

"Huomenta äiti" sanon käheällä aamuäänelläni ja talsin jääkaapille ottamaan aamupalaa.

"No huomenta,nukuitko hyvin? Jännittääkö kouluun meneminen?" Äitini latelee kysymyksiä.

"Nukuin hyvin ja ei mua jännitä,tai no ehkä vähän" sanoin ja kaadoin maitoa muroihini.

"Hyvin se menee ja saat varmasti ystäviä!" Hän sanoo ja halaa minua.

Pyöräytän vain silmiäni ja jatkan syömistäni jonka jälkeen vein astiat tiskikoneeseen ja menin vaihtamaan vaatteita. Päätin laittaa päälleni normaalit mustat farkkuni ja harmaan hupparini, sillä olihan pihalla jo melko viileää koska oli jo syksy. Tarkistin vielä reppuni että olihan siellä kaikki tarvittavani. Otin puhelimeni ja kuulokkeeni ja lähdin eteiseen laittamaan vanhoja Vanssejani jalkaan.

"Mä meen nyt,heippa!" Huudahdin äidilleni.

"Selvä,hyvää koulupäivää!" Äitini vastasi. En vastannut mitään vaan laitoin kuulokkeet korviini ja lähdin kävelemään koululle.

Pääsin juuri koulun pihalle ja otin kuulokkeeni korvistani ja laitoin ne reppuuni. Lähdin kävelemään erästä penkkiä kohti joka oli tyhjä. Monet oppilaat katsoivat minua ja ja pidin katseeni maassa. Istahdin penkille ja otin puhelimen taskustani ja aloin selaamaan twitteriä. Pian kuitenkin kello soi ja kaikki lähtivät kävelemään sisälle,mukaanlukien minä.

Olin saanut jo etukäteen lukujärjestykseni joten tiesin mitä tunteja minulla olisi eikä tarvitse käydä rehtorin luona. Otin lukujärjestykseni esiin ja katsoin mitä ja missä minulla olisi ensimmäiseksi. Musiikkia luokassa 132. Lähdin etsimään kyseistä luokkaa ja löysin sen melko nopeasti. Luokan edessä seisoi nähtävästi oppilaita jotka olivat samalla luokalla kanssani. Menin hiukan kauemmaksi muista, koska en halunnut olla tunkeilevan oloinen.

Pian mukavan näköinen naisopettaja käveli luoksemme ja avasi luokan oven ja kaikki alkoivat menemään sisään. Muut menivät istumaan omille paikoilleen mutta minä jäin seisomaan luokan eteen kun en tiennyt minne istua.

"Huomenta oppilaat, tässä on uusi luokkalaisenne. Haluaisitko esitellä itsesi?" Opettaja kertoi katsoen minua hymyillen.

"Moi. Mä oon Louis Tomlinson mä muutin tänne äitini kanssa. Tykkään jalkapallosta. Ja no, ei kai mulla muuta" naurahdin hiukan kiusaantuneesti ja kohautin hiukan olkiani.

"Tervetuloa Louis, mene vain istumaan sinne missä on vapaata. Ja ainiin olimpa minä tyhmä ja unohdin esitellä itseni. Olen Elisa."

"Kiitos Elisa" sanoin ja katsahdin luokkaan päin etsien vapaata paikkaa. Oli kaksi vaihtoehtoa, vaaleatukkaisen pojan vieressä tai sitten hiukan ärsyttävän näköisen tytön vieressä. Päätin mennä istumaan tämän blondin pojan viereen.

"Ei kai haittaa jos istun tähän" kysyin blondilta.

"Ei tietenkään istu vain" poika sanoo ja hymyilee.

"Mä oon muute Niall" hän vielä lisäsi. Hymyilin vain vastaukseksi.

Musiikin tunti meni hyvin ja luokkani vaikuttaa kivalta. Kävelimme juuri Niallin kanssa kohti matikan luokkaa.
Tulin Niallin hänen kanssaan hyvin toimeen vaikka olinkin hiukan ujo.

"Moi Neilikka" kuulin jonkun sanovan takanamme.

"Ai moi Liam. Tässä on Louis. Louis,tässä on mun kaveri, Liam." Niall kertoi viittoen minua ja Liamiksi kutsuttua poikaa.

"Moi" sanoin ja heilautun kättäni.

Jatkoimme juttelua,tai no minä olin hiukan hiljaisempi koska en osannut liittyä keskusteluun. Liam vaikutti myös mukavalta niin kuin Niall. Istuin matikan luokassa jonkun pojan vieressä jonka nimeä en tiennyt. Tunti kului hitaasti sillä en pitänyt matikasta ollenkaan.

Skip loppu koulupäivä

"Hei Louis haluisitko sä tulla mun kanssa kaupungille? Ku en yksinkää haluis mennä ku Liam ei pääsekkään. Käytäs vaikka kahvilla"

"Joo kyl mä vatmaan voin tulla" sanoin hiukan epäröiden sillä olinhan minä tuntenut Niallin vasta alle päivän. Mutta hän kyllä vaikutti mukavalta.

Istuimme eräässä pienessä kahvilassa juomassa kahvejamme ja juttelemassa kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunsin kun joku tuijotti minua ja käänsin katseeni toiselle puolelle kahvilaa jossa istui toinen porukka. Kiharapäinen poika katsoi minua mutta käänsi katseena ystäviinsä kun huomasi minun huomanneen hänen tuijotuksensa.

"Kuka toi kiharapäinen poika tuolla pöydässä on?" Kysyin hiljaa Niallilta ja osoitin siihe pöytään.

"Aa toi on Harry Styles. Aikamoinen komistus. Miks kysyt?" Niall sanoi ja iski silmää.

"Öh.. tuota tunsin jonkun tuijotuksen ja käännyin katsomaan ja sitten hän äkkiä käänsi katseena muualle" sanoin hiuka punastuen,en tiedä miksi.

"Aa okei. Ootko sä poikiin päi vai?" Niall kysyi ihan yllätyksenä.

"Öh.. t-tuota en" sanoin änkyttäen.

"Hei älä valehtele. En mä oo homoja vastaan sillä noh nii mä itekki oon. Mut en huutele siitä koska aika moni koulustamme ei pidä homoista" Niall sanoi hiljaa niin että muut eivät kuulleet.

"Ai. No pitää olla sitten hiljaa asiasta. Lupaathan olla kertomatta kelleklään?" Kysyin.

"En tietenkään kerro, voit luottaa muhun" Niall sanoi ja naurahti.

***

"Moikka mun pitää nyt mennä kotiin ettei äiti ala ihmettelemään tai mitään." Sanoin Niallille kun olimme olleet melko kauan kaupungilla.

"Moikka Louis. Kiva kun tulit,oli hauskaa. Nähään huomenna" Niall sanoi hymyillen.

"Joo nii oli,nähään" sanoin ja vilkutin ystävälleni ja lähdin kävelemään kotiin.

"Olen kotona!" Huudahdin kun pääsin eteiseen ja otin kenkäni pois. Äitini tuli luokseni kädet ristissä.

"Missä sitä ollaan oltu?" Hän kysyi kohottaen toista kulmaansa.

"Olin kaupungilla Niallin kanssa. Se on samalla luokalla mun kanssa ja me tulimme hyvin juttuun jo nyt" kerroin äidilleni.

"Vai niin" hän sanoi ja lähti vähin äänin jonnekkin päin taloa. Itse päätin mennä hakemaan jotain pientä ruokaa. Otin omenan mukaani ja lähdin tekemään läksyjä huoneeseeni.

Sain läksyt tehtyä jo jokin aika sitten ja kerkesin käydä myös suihkussa. Nyt makasin sängylläni lukemassa kirjaa. En jaksanut pitkään lukea kun minua alkoi jo väsyttää joten päätin rueta jo nukkumaan.

Joo eli aloin kirjottaa tällästä tarinaa :D Tää on toinen tarina mitä kirjotan tänne. Eka Larry ficci joten en osaa sanoa laadusta mitään. Tää saattaa olla vähä tönkkö yms.
Mut toivottavasti pidit :p
Votet ja kommentit on aina kivoja :))Rakastuin Kiusaajaani||Larry StylinsonRead this story for FREE!