27.

1.9K 61 10
                                    

neymarjunior16 en srslymanonn Ik vond jullie beide het beste bij Jessy passen, dus als jullie me een berichtje zouden willen sturen kunnen we samen een ontmoeting verzinnen☺️

----------------------------------------------

Jessy's point of view.

Ik word wakker gemaakt door mijn beste vriend. Dames en heren ik stel jullie voor aan mijn wekker. Ik kreun geïrriteerd en druk hem uit. Ik sla mijn benen over de rand van het bed en wrijf de slaap uit mijn ogen.

Er wordt op de deur geklopt en niet veel later komt het hoofd van Jake achter de deur vandaan. "Oh je bent al wakker." Zegt hij. "Ja, wat dacht jij dan?" Vraag ik lachend.

"Dat je je wekker had uitgedrukt en verder was gaan slapen." Ik sta grinnikend op en loop naar mijn kast. Ik pak wat kleren en loop daarna naar de badkamer om te gaan douchen.

Als ik klaar ben kleed ik me aan, maak een Rommelige knot in mijn haar en loop naar beneden. "Heb je er een beetje zin in?" Vraagt Jake, die ontbijt aan het maken is, als ik de keuken in kom.

"Ja ik heb er heel veel zin in, alleen ik wil je niet missen." Zeg ik pruilend. "Het is een week dus het zal allemaal wel goed komen." Lacht Jake. Ik lach mee en geef hem een knuffel.

"Waar is Jamai eigenlijk?" Vraag ik. "Hij ligt nog in bed, hij weet wel dat ik je naar het vliegveld breng dus hij even alleen is." Zegt Jake, ik knik.

Ik ga vandaag naar Zayn toe, hij zit nu in Amsterdam. Hij weet dat ik daar altijd al een keer heen wou, dus hij heeft geregeld dat ik nu voor een week kan komen. Dus blijven we een week in Amsterdam. Ik heb er echt heel veel zin in, alleen ga ik Jake, Jamai en de jongens natuurlijk wel heel erg missen.

Jake zet een bord met eten voor mijn neus neer en glimlacht naar me. "Eet op, we gaan zo." Zegt hij. Ik knik en eet het op. Als ik de laatste hap in mijn mond stop komt Jamai de kamer ingelopen.

"Ik kon mijn beste vriendin toch niet niet uitzwaaien." Zegt Jamai. Ik glimlach met mijn tanden bloot. Soms vraag ik me echt af waar ik mijn vrienden aan heb verdient. "Daarover gesproken." Begint Jake. "We moeten gaan." Maakt hij zijn zin af. Ik knik en sta op.

Ik trek mijn jas en schoenen aan en daarna lopen we met z'n drieën naar Jake's auto. De jongens konden me niet komen uitzwaaien omdat ze naar de studio moeten. Wat ik echt heel jammer vind.

"Heb je er een beetje zin in?" Vraagt Jamai. "Ik heb er ontzettend veel zin in maar ik ga jullie wel missen." Zegt Jake met een hoge stem wat op die van mij moet lijken. Ik kijk hem 'beledigd'aan. "Zo praat ik niet." Lach ik.

"Wel een beetje." Lacht Jamai. "Dan moet ik snel iets doen aan mijn stem." Zeg ik nu ineens bloedserieus. "Het was maar een grapje." Zegt hij gelijk. Ik kijk hem droog aan. "Dat snapte ik ook wel Jamai." Grinnik ik.

Jamai bloost een beetje beschaamd en draait zijn hoofd van me weg. Ik lach en sla mijn arm om hem heen. "Waar ging je ook alweer heen?" Vraagt Jake. "Naar Zayn." Zeg ik. "Dat weet ik ook wel schat, ik bedoel welke stad." Grinnikt Jake.

"Oh ja tuurlijk. Amsterdam." Antwoord ik lichtelijk beschaamd. Jake en Jamai lachen terwijl ik onderuit in de achterbank van de auto zak wat hun nog harder laat lachen. "Rij nou maar." Mompel ik en ik kijk weg.

Jake grinnikt nog wat na, net zoals Jamai, en rijd weg.

---

Ik stap uit de auto en pak mijn koffer, die we gisteravond al in de auto hadden gelegd, uit de kofferbak. "Komen Niall, Liam, Louis en Harry niet?" Vraagt Jamai. Ik zucht en schud mijn hoofd. "Nee, helaas niet." Mompel ik.

Jamai geeft me een medelevende blik terwijl Jake grijnst. Wat is dat toch met Jake en dat grijnzen? Ik wil het vliegveld inlopen als een toeter me laat omdraaien. Ik kijk naar de richting waar de toeter vandaan kwam en zie een bekende zwarte range rover staan.

Een glimlach ontstaat op mijn lippen. De vier jongens waarvan ik gehoopt had dat ze zouden kom stappen uit de auto en komen deze kant op lopen. Ik laat mijn koffer los en ren op ze af. Ik vlieg degene die het meest dichtbij is om de hals.

Ik begraaf mijn hoofd in degene zijn nek en ik ruik dat het Liam is. "Hey kleine." Grinnikt hij. "Hey." Zeg ik zacht. Ik laat hem los en geef de andere ook een knuffel.

"Ik dacht dat jullie niet zouden komen." Zeg ik. "Suprise." Grijnst Louis. "Dit was gepland?" Vraag ik. De jongens knikken. Ik draai me om naar Jake. "En jij wist hiervan, want daarom grijnsde je net." Zeg ik. Jake knikt met grijns.

"Ik krijg jou nog wel." Zeg ik. Ik kijk hem met gespleten ogen aan en wijs naar hem. Jake gooit verdedigend zijn handen omhoog.

---

"De vlucht naar Amsterdam vertrekt over 5 minuten." Wordt er omgeroepen. Ik kijk de jongens met een kleine glimlach aan. "Dat is mijn vlucht." Ze knikken.

Ik trek ze in een groepsknuffel. Een traan loopt over mijn wang. "Hey niet huilen." Zegt Niall als we uit de groepsknuffel komen.

Hij komt naar me toe lopen en kupt mijn gezicht in zijn handen. Met zijn duimen veegt hij de tranen van mijn wangen. "Voor je het weet ben je terug, en je gaat Zayn zo meteen weer zien." Glimlacht hij naar me. Ik glimlach terug.

We staren elkaar diep in de ogen aan en hij komt steeds dichterbij. Ik kijk van zijn ogen naar zijn lippen en dan gauw weer terug. Hij grijnst en komt nog dichterbij.

"De vlucht naar Amsterdam verstrekt over 2 minuten." Word er weer omgeroepen. Ik zucht en zet een stap van Niall vandaan. Niall zucht ook en zet ook een stap naar achter. Ik pak mijn koffer en loop naar mijn gate.

Voordat ik de gate inloop kijk ik nog een keer om. Ik glimlach en zwaai naar de 6 jongens die ik voor een week moet missen. Ze zwaaien allemaal glimlachend terug behalve Jake. Hij grijnst.

Weer die grijns.

Ik loop door de gate naar het vliegtuig. Ik glimlach naar de stewardess en loop naar mijn plaats in het vliegtuig. Ik zit bij het raam, wat ik fijn vind. Ik kijk doelloos naar buiten. Ik glimlach als ik aan het idee denk dat ik Zayn over ongeveer een uur weer zie.

----------------------------------------------
Al mijn liefde gaat naar de Styles/Twist familie. Het is zo erg wat er is gebeurd.😪

#RIPRobinTwist❤️

The Sister of Zayn Malik. |N.J.H|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu