13.

1.9K 77 17
                                    

Voor ik dit hoofdstuk begin, wil ik jullie even bedanken. Ik heb namelijk bijna de 1K reads!😍 Ik kan het echt niet geloven. OMG! Ik flipte een beetje toen ik erachter kwam... Whoops. Maar goed, heel erg bedankt! Veel plezier met het lezen van dit hoofdstuk❤️
Kisses, Kim❣️
___________________________

Jessy's point of view.

Jake en Zayn stormen de woonkamer binnen.

Hoe komen jullie binnen?

"Louis liet ze binnen." Zegt Niall. Ik kijk hem fronsend aan. "Je zei het hardop." Legt hij uit. Ik knik.

"Zusje, wat is er?" Vraagt Zayn bezorgt. Ik merk dat hij hier niet graag wilt zijn. "Heeft Louis dat nog niet vertelt aan de telefoon?" Vraag ik. Hij schudt zijn hoofd. Ik geef Louis een emotieloze blik, hij gooit verdedigend zijn armen in de lucht.

"Jessy, vertel maar wat is er." Zegt Jake lief en hij komt gehurkt voor me zitten, Zayn volgt zijn voorbeeld. "Ik.. Uh.. Nou." Stotter ik en ik krijg tranen in mijn ogen. Ik geef alle jongens een voor een een hulpeloze blik.

Louis zucht. "Moet ik het weer vertellen?" Vraagt Louis. Ik knik. Hij wilt zijn mond open doen om te beginnen maar ik kap hem af. "Ik wil er niet bij zijn." Zeg ik. Liam knikt begrijpelijk. "Kom dan gaan we naar m'n kamer." Zegt Liam en hij steekt zijn hand naar me uit.

Zayn geeft hem een boze blik. "Zayn doe normaal." Sis ik naar hem. Ik sta op en pak Liam's hand vast, Zayn pakt nog snel mijn pols vast. Ik kijk hem vragend aan.

"Het spijt me." Zegt hij zacht. Ik glimlach zwakjes naar hem. "Geloof me Zayn, ik ben de gene die sorry moet zeggen." Zeg ik en ik loop samen met Liam naar zijn kamer, terwijl Zayn vragend achterblijft.

"Hij geeft echt heel veel om je hè." Zegt Liam als we op zijn bed zitten. Ik glimlach breed en knik. "Ik ook om hem." Zeg ik zacht. "Dat valt te zien." Grinnikt Liam, wat hem een stomp op zijn arm oplevert van mij.

"Je hebt nu met compleet het moment verpest." Lacht Liam. "Oh shut up." Mompel ik met een kleine glimlach.

"Dit heb ik gemist." Zegt Liam. Ik frons. "Wat?"

"Ik heb dit gemist, gewoon hier zitten met mijn beste vriendin." Zegt hij. Ik glimlach en kijk naar beneden. Ik ben nooit goed geweest in het ontvangen van complimenten. "Het deed me dan ook pijn dat het contact verbroken werd." Gaat hij verder.

Ja, sorry daarvoor.

"Ik heb jullie nooit pijn willen doen." Zeg ik zacht. "Dat heb je ook nooit gedaan, Jessy, Zayn verbrak ons contact jij niet. Jij koos voor Zayn, en dat snappen we allemaal heel goed." Zegt Liam lief. "Ik had ook voor familie gekozen." Voegt hij er nog aan toe.

Er glijd een traan over mijn wang. "Hé, niet huilen." Zegt Liam en hij veegt de traan van mijn wang. Ik glimlach gebroken maar hem, voor hem het teken om me in een knuffel te trekken.

"Zusje." Hoor ik Zayn gebroken zeggen. Ik trek me uit de knuffel en kijk recht tegen een gebroken Zayn en Jake aan. Ik slik.

Weer mensen pijn gedaan.

"Zeg me alsjeblieft dat dit een grap is." Zegt hij zacht. Ik zucht lichtjes en schud mijn hoofd. Hij kijkt me gebroken aan, nog erger dan hij al deed, ik wist niet eens dat dat kon.

"Het spijt me." Piep ik. Zayn en Jake twijfelen geen moment en geven me een knuffel. Mijn snikken vullen de kamer.

"Jessy, we gaan je helpen. Al zou ik daarvoor een vrouw moeten daten, ik zou het doen." Zegt Jake. Ik grinnik en knuffel ze nog steviger.

"Dus, ben je klaar voor het proces?" Vraagt Zayn als we uit de knuffel zijn getrokken.

"Welk proces?" Vraag ik lichtelijk bang.

"Het 'help Jessy van haar zelfmoordpogingen af' proces." Zegt Louis die in de deuropening staat. "Ook wel bekend als het 'h-J-v-h-z-a' proces."

Ik rol mijn ogen.

"Bedenk maar een betere naam, want ik heb nog nooit een zelfmoordpoging gedaan." Zeg ik zacht. "Polsen." Zegt Harry. Ik frons. "Nee, waaro-" ik word ruw afgekapt door Harry die mijn mouwen omhoog trekt.

Mijn sneeën zijn overal te zien op mijn polsen. Ik slik. "Geen zelfmoordpoging hè." Mompelt hij sarcastisch. Ik trek mijn armen terug en trek mijn mouwen weer over mijn polsen heen.

"Sorry." Zeg ik zacht. Ze zeggen allemaal niks maar geven me een knuffel.

"We gaan je de liefde geven die je verdient."

The Sister of Zayn Malik. |N.J.H|Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu