Proloog.

3.9K 95 50
                                    

Jessy's point of view.

"Jess, kom eens uit je bed." Zegt Zayn als hij gehurkt naast mijn bed zit. Ik schud koppig mijn hoofd. Ik wil niet. Ik lig elke dag in mijn bed. Alleen. Ik vind het prima zo en het hoeft niet anders.

Ik ben mijn 4 beste vrienden verloren en daar kom ik niet zomaar overheen. "Jessy je moet zo naar je psycholoog." Zegt Zayn. Was hij nog niet weg?

Ik kreun geïrriteerd en draai me weer om. "Kom op Jess." "Nee, laat me gewoon!" Snauw ik hem af. Maar ik heb gelijk spijt. "Sorry." Zeg ik zacht. "Het is niet erg. Kom je uit bed? Dan gaan we samen maar je psycholoog." Uiteindelijk knik ik.

Ik stap uit bed, en loop naar mijn last. Ik pak wat kleren en ga douchen. Als ik klaar ben kleed ik me om en poets ik mijn tanden. Normaal zou ik make-up op doen, maar sinds mijn zogenaamde depressie, waar ik niks van af weet, laat ik dat voor wat het is.

Als ik beneden kom geeft Zayn me een broodje met Nutella en een glad melk. Ik glimlach dankbaar naar hem en neem het aan. Ik eet het met tegenzin op, ik heb helemaal geen honger..

Dat was eerst wel anders. Ik en Niall zochten altijd en overal eten. Maar ik heb geen contact meer met hem. Net zoals met Louis, Harry en Liam. Ik slik de opkomende tranen weg.

Sinds Zayn uit One Direction is gestapt is hun vriendschap verloren gegaan. Daardoor de vriendschap van mij en de jongens ook. Zayn wilt niet hebben dat ik met ze omga alleen omdat hij geen goede band meer met ze heeft.

Nu zal je denken: waarom ben je dan niet boos op hem? Omdat het mijn broer is. We hebben altijd een goede band gehad, en dat gaat niet zomaar weg. Ik hou nog steeds evenveel van hem. En ik zie hem graag gelukkig, als dat betekent dat hij daarvoor uit de band moest stappen, en ik daarvoor mijn vriendschap moest opgeven doe ik dat voor hem.

Hij zou hetzelfde voor mij doen. Dat weet ik zeker. Maar de jongens van 1D waren wel mijn enige vrienden. Ik ga niet meer naar school en ik had daar ook nooit vriendinnen. Dus nu ook niet.

Ook ga ik bijna nooit het huis uit. Eerst wel altijd met de jongens. Maar nu niet meer..

Nu lig ik het liefst alleen in mijn bed. Zonder iemand om me heen.

Ik word uit mijn gedachte getrokken door Zayn die opstaat en zegt "Kom, anders komen we te laat." Wat een ramp.. Ik ben niet depressief dus waarom moet ik naar die psycholoog?

Uiteindelijk knik ik toch maar en stappen we in de auto.

"Gigi komt vanavond." Ik knik. Gigi. Ik mag haar wel, alleen ik mocht Perrie meer. Gigi is meer bezig met Zayn en Perrie had ook nog oog voor mij. Ik dacht dat ze mijn vriendin was, maar sinds het uit is met mijn broer, heb ik geen contact meer met haar.

"Ik ga dan wel naar mijn kamer." Zeg ik. Zayn kijkt me even aan en richt zich dan weer op de weg. "Het hoeft niet. Ik denk dat ze het gezellig zou vinden als je erbij zou zijn." "We zien wel." Mompel ik. Hij knikt.

Als we er zijn stappen we uit. Ik heb hier zo geen zin in. Ze verteld toch alleen maar onzin. Zoals bijvoorbeeld,

Je zal wat meer naar buiten moeten gaan, je medemens opzoeken.

Of,

Zoek een baantje. Je leert nieuwe mensen kennen en je ligt niet de hele dag in je bed. Ik denk dat, dat je van je depressie af zal helpen.

Maar dat is allemaal bullshit. Ik zit niet in een depressie. Waarom denkt iedereen dat?

•~•

"Zo erg was het toch niet?" Vraagt Zayn. Ik kijk hem aan. "Ze kermt alleen maar onzin." Zeg ik schouderophalend. "Jessy, mevrouw Smith weet wat ze doet." "Maar ik snap niet waarom ze dit allemaal vertelt, ik zit niet in een depressie en daarbij ik heb jou."

"Jess, ik wil niet gemeen zijn of iets, maar je bent jezelf niet meer sinds ik de band verlaten heb." Zegt hij. "Ik ben nog steeds dezelfde Jessy, alleen ben ik mijn 4 beste vrienden verloren omdat mijn broer uit een band is gestapt." Zeg ik. Het kwam er alleen botter uit dan ik had gewild.

"Dus het is mijn schuld?" Vraagt Zayn zacht. "Er is niks Zayn. Ze kermt alleen maar onzin over mijn depressie." "Hoe kom je 's avonds dan is slaap?" "Huilend." Mompel ik.

"Denk je dat ik dat niet door had? Mijn kamer zit naast die van jou. Dat hoor ik echt wel." Ik slik. Misschien heeft hij gelijk. "Misschien heb je gelijk." Zucht ik. Hij kijkt me medelevend aan.

"Het spijt me Jessy." Ik haal mijn schouders op. "Jij kan er niks aan doen." Zeg ik en ik glimlach lief naar hem. Hij zucht en we lopen verder naar de auto. We stappen in en rijden weg.

De autorit is stil. Een ongemakkelijke stilte. Het liefst was ik uit de auto gesprongen, maar aangezien dat dat mijn leven kan kosten deed ik het maar niet.

Als we binnen komen, zit Gigi in de woonkamer. Ze glimlacht naar ons. "Waar waren jullie nou?" Gigi weet niks over mijn situatie en dat hoeft ook niet.

Zayn kijkt me aan en ik schud mijn hoofd. "Even naar de stad." Liegt Zayn. Hij kijkt me aan en knipoogt. Ik kijk hem dankbaar aan.

"Okay dan." Zegt Gigi niet helemaal overtuigd. "Ik geef jullie wel wat privacy." Mompel ik als ik naar boven loop.

Ik ga op bed zitten en zit een beetje op mijn telefoon. Ik kijk op twitter en volg een paar aardige fans en negeer de haat. Zoals altijd. Ik had in het begin moeite met de haat, maar dat duurde niet lang. De jongens hielpen me heel erg.

Ik zou er een moord voor doen om de jongens nog een keer te kunnen zien. Vooral Niall, ik heb altijd al een crush op hem gehad. Whoops..

Ik word uit mijn gedachte getrokken door een klop op de deur. "Binnen!" Zayn steekt zijn hoofd door de deur. Ik grinnik, het ziet namelijk niet uit alsof het heel normaal is.

"Wil je iets voor me doen?" Vraagt hij als hij naast me op bed komt zitten. "Ja, alles." Zeg ik. We lijken nu net een stel maar we hebben gewoon een hele goede band.

"Wil je na denken over het voorstel van mevrouw Smith?" Vraagt hij. Ik bijt op mijn lip. Ergens is het wel slim. Gewoon een baantje, dan voel ik me ook weer als een normaal mens. "Ik denk dat ik het doe." Zeg ik zacht.

"Echt?!" Vraag my hij verbaast. Ik knik.

"Ja, dan voel ik me ook weer een beetje normaal, en ik heb kans om uit mijn depressie te komen." Zeg ik. Hij knikt en glimlacht.

"Zullen we er morgen samen een zoeken?" Vraag ik. "Tuurlijk!" Zegt hij opgewekt. Ik glimlach en gaap erna even.

"Moe?" Grinnikt Zayn. Ik knik lachend. "Ga maar slapen. Morgen wordt een drukke dag." Ik knik en maak me klaar voor bed. Ik ga in bed liggen en Zayn geeft me nog een kus op mijn voorhoofd.

"Goodnight Zaynie."

"Goodnight Jessy."

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
First chapter.
Ik heb niet veel te melden...
Alleen dat dit dus een nieuw boek is, en het weer een Sister boek is net zoals The New Tommo. Maar ik vind het gewoon leuk om dat soort boeken te schrijven..
Hope you like it💗
XoXo Kim💕

The Sister of Zayn Malik. |N.J.H|Where stories live. Discover now