21.

1.7K 69 11
                                    

Jessy's point of view.

"Jake ik ga!" Roep ik naar boven. "Waar naartoe jongedame!" Roept hij terug. Ik grinnik en rol mijn ogen. "De jongens, als ik niet terug ben voor het avondeten bel ik wel." Zeg ik nu op een normale toon omdat Jake de trap af komt lopen.

"Ja hoor laat me maar weer alleen." Zegt hij 'bitchy' en hij doet een hairflip met zijn nep lange haren waarna hij heupwiegend langs me loopt. Ik frons en kijk hem lachend na. Hij draait zich lachend om en komt op me aflopen voor een knuffel.

"Je bent raar weet je dat." Grinnik ik. Hij haalt zijn schouders op. "Niets dat je nog nooit hebt meegemaakt." Zegt hij met een knipoog als we ons uit de knuffel hebben getrokken.

"Maar goed, ik ga nu dus naar de jongens." Zeg ik. "Veel plezier babe." Zegt hij en hij geeft me een kus op mijn wang. "Thanks, tot straks." Zeg ik. "Tot straks."

Ik loop het huis uit en Jake loopt waarschijnlijk naar de keuken. Het zal me niks verbazen, dus ik ga daar gewoon van uit.

Ik haal mijn oordopjes uit mijn zak en plug ze in mijn telefoon. Ik zet mijn 5sos afspeellijst aan en maak mijn weg naar het huis van de jongens.

Na een tijdje ga ik helemaal op in de muziek en geef ik geen fuck meer om de buitenwereld. Ik ga los op mijn muziek en maak mijn hoofd even leeg.

Ik moet dit vaker doen.

In mijn ooghoek zie ik paparazzi, het is maar een iemand dus maakt het me niet veel uit. Ik draai me om naar de paparazzi en trek een gekke bek op het moment dat er een foto wordt gemaakt. Ik lach in mezelf en ga dansend verder.

Ik draai een rondje en knal tegen iets op. Waarschijnlijk een lantaarnpaal. Ik draai me om en zie overduidelijk geen lantaarnpaal. Ik haal mijn oordopjes snel uit mijn oren.

"Sorry, ik luisterde muziek en lette niet op." Verontschuldig ik mezelf, de jongen grinnikt. Ik bekijk de jongen waar ik tegenop ben gebotst even goed. Met grote ogen kijk ik naar degene waar ik tegen op ben gebotst.

Ik ben tegen fucking Michael Clifford opgebotst!

"Ik had het door." Grinnikt hij. Achter Michael staan de andere jongens van 5sos.

"Ken ik je niet ergens van?" Vraagt hij. "Gast dat is Jessy Malik." Lacht Ashton. "Dat klopt." Zeg ik.

"Waar luisterde je naar?" Vraagt Luke. "Oh god dit is beschamend." Mompel ik. "Fan?" Vraagt Calum sarcastisch. "Eigenlijk wel ja." Grinnik ik ongemakkelijk. "Cool." Zegt Michael.

Ik knik. Er valt een ongemakkelijke stilte. "Ik was eigenlijk onderweg naar de jongens van 1D, dus ik ga maar eens voordat ik te laat ben." Onderbreek ik de stilte.

"Mogen we nog een foto?" Vraagt Ashton. Ik kijk hem met grote ogen aan. "Meen je dat?" Vraag ik verbaasd. "Ja waarom niet." Zegt hij schouderophalend. "Nou Okay dan." Mompel ik.

In mijn gedachten was dit altijd andersom maar Okay..

We maken een foto en geven elkaar nog een knuffel. "Het was leuk jullie ontmoet te hebben." Glimlach ik. "Klopt, anders spreken we een keer iets af?" Stelt Calum voor. "Lijkt me leuk." Zeg ik.

"Ik geef jullie mijn nummer wel, dan kunnen we contact opnemen." Zeg ik. De jongens knikken. Calum overhandigt me zijn telefoon en ik zet mijn nummer in zijn contacten. "Ik stuur je nummer wel door naar de andere, ga maar gauw voor je te laat bent." Zegt Calum.

"Okay dan, tot de volgende keer." Zeg ik glimlachend. "Bye!" Zeggen ze in koor. Ik draai me om en loop verder naar de jongens.

Dit is zojuist niet gebeurd. Dit is vast een droom. Dit kan niet waar zijn! Of toch wel? Argh iemand knijp me!

Ik pak mijn telefoon en open mijn contacten. In eerste instantie wil ik Zayn bellen maar hij is in Amerika en het is daar dus waarschijnlijk nacht, dus ik druk op Jake.

"Met Jake." Zegt Jake.

"Jake je raadt nooit wat er net is gebeurd!" Roep ik foto de telefoon.

"Klopt, wat is er gebeurd?" Vraagt hij.

"Ik heb fucking 5sos ontmoet!" Fangirl ik. Ik hoor Jake lachen maar ik negeer het.

"Dat is geweldig schat!"

"I know right!" Piep ik hyper. "Oh Jakie ik ben bij de jongens ik moet ophangen." Zeg ik.

"Okay babe, vertel me alles als je thuis bent." Zegt hij.

"Ja zal ik doen, Bye babe." Zeg ik.

"Bye babe." Zegt hij waarna hij ophangt.

Ik druk op het knopje van de intercom en wacht tot er wordt opgenomen. (Noem je dat opnemen?)

"Hallo, meneer Styles." Zegt Harry met een nog lagere stem dan dat hij al heeft. Ik grinnik. "Harry doe normaal." "Oh Hey Jess." Zegt hij en nog geen seconde daarna gaan de hekken open.

Ik loop naar binnen en zie Harry al bij de voordeur staan. Ik ren naar hem toe en spring in zijn armen. "WoW Jessy waar heb jij last van?" Vraagt Harry lachend.

"Ik heb 5sos net ontmoet Harreh!" Roep ik hard. Heel hard. De andere jongens komen aanrennen met een bezorgde uitdrukking op hun gezicht.

"Gaat alles goed hier?" Vraagt Liam bezorgt. Ik knik hevig. "Kan niet beter!" Grijns ik. "Oh god wat heb je gedaan." Zegt Louis 'bang'.

"Ik heb 5sos ontmoet!" Roep ik blij en ik spring in het rond. "Dat is geweldig Jess!" Roept Niall blij en hij slaat zijn armen om me heen. Ik sla de mijne ook om hem heen.

"Weet ik, en ik heb ook met ze afgesproken om een keer iets leuks te doen." Vertel ik vrolijk verder.

Dit is de beste dag van m'n leven!

Oops fangirl...

----------------------------------------------
Hello lovers,
Beetje random hoofdstuk..
Ach ja Boeie!
I like it so Yeah.
Kisses,
Kim💋

The Sister of Zayn Malik. |N.J.H|Where stories live. Discover now