Seriemördarens hämnd

1K 12 0
                                    

 Hej! Det här är en berättelse som jag skriv förra året till min svensklärare. Hon tyckte om den så hoppas ni också gör det. Det här en en liten berättelse som jag kommer ladda upp medan jag skriver på Lumorth.

--------------------------------------

Inledning

 Hej. Jag heter Zoey Eriksson och bor i en liten by som heter Helgrytet som ligger i Värmland.

Det är sommar och skönt ute.

Jag är en tjej som har rött hår ,gröna stora ögon ,ganska smal om jag får säga det själv.

Min pappa är polischef och min mamma är död.. hon dog i en brand. Jag och mina kompisar Julia, Erik och Gustav hjälper polisen med olika mord. Men pappa tycker inte om det, han tycker att det är för farligt. Men vi har löst många av morden och hjälpt till, men pappa ser bara negativt på saken.

Julia Pettersson är min bästa vän. Julia är 17 år och hon är den konstiga och den så kallade dryga i gruppen. Hon har blont långt lockigt hår ,ganska kort ,hon har en medium men en smidig kropp och har en Stockholms dialekt.

Erik Johansson är han som är den starka i gruppen. Han är 18 år. Han har kort brunt hår , lång som en giraff, han har en smal och mycket smidig kropp. Han har en Göteborg dialekt. Han är snäll men han bossig och snygg. Gustavs bästa vän.

Gustav Pettersson är han som är den smarta i gruppen. Han och Julia är syskon och han är storebror med 1år äldre så han är 18 år. Han är den längsta av oss, kort lockigt svart hår, smal och han har en Stockholms dialekt.

Och jag är den normala i gruppen. Jag är 17 år och är ganska lång.. Lite längre än Julia och lite kortare är Erik.

Seriemördarens hämndDär berättelser lever. Upptäck nu