"Stop.."

114 15 1
                                    

Pov Pascall
Ik ben een beetje aan het spelen met mijn potlood als de leraar ,die ik echt niet mag, zegt dat er een nieuwe leerling is. Yo i don't give a shit. Ik hoor dat de persoon opstaat. Ze zit blijkbaar niet ver van me vandaan. Al lijkt me dat sterk want ik zit achteraan. Ik heb niet eens opgelet naar de klas toen ik binnen kwam. "Stel je zelf maar voor." Hoor ik de leraar zeggen. Als ze twee woorden zegt herken ik ergens haar stem. "Ik ben,-" Begint ze maar ze wordt onderbroken door de leraar. "Dit is Rosalie Jensen." Wacht... Wat?!

Ik kijk met een ruk op van mijn tafel naar haar. Naar Roos. Ze kijkt me aan maar kijkt gelijk weg als onze blikken elkaar kruisen. "Ik,- ja. Ik ben Rosalie." Zegt ze zuchtend. Ik heb haar pijn gedaan. Ik zie het in haar ogen. Fuck.

Als Roos weer gaat zitten twijfel ik even wat ik moet doen. Maar zodra de leraar begint met de les verpest ik het weer. Ik ga hoe dan ook met Roos praten. "Meneer u stinkt naar kaas." Rosalie draait om en kijkt me verward aan, maar begrijpt dan pas wat ik probeer te doen en draait met een ruk om. De leraar zegt dat ik vooraan moet gaan zitten. Geen probleem. Ik loop met mijn tas en boeken naar de plaats van Roos en ga naast haar zitten. Ze kijkt weg. Ik sla mijn ogen neer op de tafel. Wat kan ik zeggen? Doe iets Pascall. "Ik,- Roos het was nooit mijn bedoeling om je pijn te doen." Fluister ik met een brok in mijn keel. Ze reageert nog steeds niet en ik hoor haar slikken. "Roos, het spijt me echt heel erg." Zeg ik oprecht en draai me naar haar toe. "Stop.." Hoor ik haar zeggen.

- Mae

Menu Number.| J.F&P.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu