Geschorst

139 10 0
                                    

Pov Rosalie

Ik zie Eva haar schoppen en dan word het me teveel. Kom op Roos, je hebt 3 jaar op kickboks gezeten dus dit gaat je lukken. Oké dit gaat me niet lukken, maar ik kan niet niks doen. Ik doe mijn schouders naar achter en loop snel en boos naar haar toe gelopen. Wanneer ik achter haar sta voel ik mijn hart sneller kloppen. Ze hebben me allebei nog niet opgemerkt.

Ik trek Eva naar achter en ik geef een vuist in haar gezicht en geef haar een mislukte karate-kick in haar buik. Maar het deed in ieder geval wel pijn bij haar, ook al viel ik bijna achterover. Haar hand grijpt naar haar wang. Wanneer ze me aankijkt verschijnt er een dodelijke blik op haar gezicht en ze springt op me waarnaar ze vervolgens aan mijn haar begin te trekken.
Ik laat haar vallen en trek aan haar blauw geverfde haren. Tara kijkt me verbaasd aan.

"Hey! Stop!" Hoor ik iemand kwaad roepen. En die stem herken ik uit duizenden, Meneer Evertsen. I'm fucked. Ik laat haar haren los waardoor ze vol met haar gezicht tegen de stenen vloer aanknalt. Tara en ik kijken vol afschuw naar haar bebloede gezicht en ik voel iemand de achterkant van mijn jasje beet pakken. Ik pak de hand en draai me om. "Meneer, u mag niet aan leerlingen zitten." Zeg ik boos tegen de man. Ik zie het niet als pedofielie maar als hij me straks gaat melden bij het schoolhoofd, heb ik tenminste iets om terug te zeggen.

"Nu meekomen Rosalie!" Zegt hij boos. "En zij dan?!" Vraag ik boos als ik naar Eva wijst. "Jij viel haar aan." Zegt hij boos en hij trekt me mee. "Taar fiets weg. Ze kan nu toch niets meer." Zeg ik nog tegen Tara die snel knikt.

***

Boos loop ik de school uit. Ja. Ik ben geschorst. Voor altijd. Freaking altijd. Ik ben te vaak geschorst en dit ging hun te ver. Ik schop tegen een scooter die ik zie staan in de fietsenstalling. Ik loop verder naar mijn fiets toe en boos stap ik op en rij snel weg.

-sez

Menu Number.| J.F&P.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu